Liga a 3-a

Derby de creație! Copil întoarce armele, Popa parează: „Să-i surprindem prin jocul mai combinativ”





Stelele s-au aliniat pentru un debut de an cu derby arădean la nivelul Ligii a 3-a. Acesta are loc chiar mâine, de la ora 15 și le aduce față în față pe Șoimii Lipova și Lunca Teuz Cermei. În arenă vor intra mulți jucători care se cunosc, chiar prieteni mulți dintre ei sau foști colegi.

Dumitru Copil chiar a schimbat tabăra în această pauză competițională, alegând Cermeiul, unde a dat peste mai mulți foști colegi de la UTA. „Printre atâtea fețe cunoscute, m-am acomodat rapid, sunt deja parte a grupului puternic de la Cermei. La Lipova am avut și zile și momente bune, dar de acum ține de trecut. Nu am ambiții suplimentare pentru meciul de mâine, ci mă gândesc cum să-mi ajut mai bine echipa pentru un prim rezultat pozitiv. Ne-am antrenat din greu în ultimele două luni și suntem pregătiți de debut. Sper să fie un meci frumos, spectaculos, deși nu cred că starea terenului va permite acest lucru. S-ar putea ca echipa mai bine pregătită din punct de vedere fizic să aibă câștig de cauză”, a spus fotbalistul comparat cu Hagi în urmă cu un deceniu.

Tot un mijlocaș de creație anticipează duelul pentru Lipova. Sergiu Popa este cel mai vechi component al lotului trupei de Mureș și punct fix pentru Flavius Sabău. „Se poate spune că e un meci foarte greu, chiar capital pentru noi. Suntem în zona periculoasă a clasamentului și orice punct pierdut, mai ales acasă, ar putea cântări greu. În plus, e primul meci al anului, cu toții vrem să facem o figură frumoasă după atâtea antrenamente fără joc oficial. Așadar, cred că presiunea e pe noi, în timp ce ei nu au ce pierde. Au o situație bună în clasament și asta îi face favoriți mâine, sperăm – totuși – să-i surprindem prin jocul nostru mai combinativ. Ultimele vești sunt bune în ceea ce privește suprafața de teren și asta cred că ne avantajează puțin. Sigur vor exista ambiții, așa ca între prieteni, cunoscuți, e important – însă – să fim fair-play, să evităm accidentările. Avem în față un retur lung și greu, iar în acest sens chiar aș vrea să le urez baftă colegilor de la Cermei, dar după meciul de mâine”, spune „decarul” șoimilor.

Câte un fundaș lipsește de la fiecare echipă, respectiv Dulap (suspendat și bolnav) și Rogojan (suspendat).

Formații probabile: 

Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Filimon – S. Popa, Dobrean, C. Poiană, D. Rusu – Vasinc, Trabalka.

Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor – T. Bodri, Ianc, Varga, Suslak – Copil, Sulea, L. Bodri.

Arbitri: Cătălin Roman (Grădinari – Timiș) – Alin Botaș (Timișoara), Andra Tănăsuc (Cluj).

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Petru Boros (Oradea)









5 comentarii

  1. Pacat ca ploaia cazuta in seara asta va face terenul mai moale , dar e un meci ce merita vazut maine, deci cu mic cu mare la pancota, cel mai bun sa castige

    0
    0
  2. Stati locului…..ca vin, Lica, Raut, Buza-Rupta, Saila, toti samadaii se aduna si n-o fi de saga….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button