UTA Arad

Popa o vede deja pe Hermannstadt în Liga 1: „În afară de înfrângere, orice rezultat e bun duminică”





UTA ar trebui să schimbe puțin pasul odată cu venirea lui Ionuț Popa pe banca tehnică, doar că adversarul din weekend e unul de risc maxim. FC Hermannstadt e pe loc direct promovabil în elită și ajunge la Șiria după ce i-a administrat Stelei un sec 3-0, în sferturile de finală ale Cupei României.

Cu siguranță, experimentatul director tehnic al „roș-albilor” și-ar fi dorit un adversar de un alt calibru la debut, în așa fel încât indicațiile sale și metodele de lucru să prindă bine în rândul jucătorilor.  „Sibiul, ca să nu spun Hermannstadt care vine dintr-o altă zonă a istorie, e organizată perfect la toate nivelurile: financiar, administrativ și sportiv. Dacă nu greșesc, au 23 de meciuri fără înfrângere, iar asta înseamnă ceva. Alături de Călărași, care a adus și ea un antrenor dibaci, cu veleități la promovare, sunt echipele care, cu certitudine, vor fi anul viitor în Liga 1. Și mai cred că Sbiul, ca valoare, bate ultimele cinci echipe din actuala ediție a Ligii 1. Așadar, ei pleacă cu prima șansă și, în afară de înfrângere, orice rezultat e bun duminică. Și un punct este binevenit în fața unei echipe care va fi între cele două care vor promova direct”, a punctat Popa.

Pe de altă parte, „Mister” a ținut să precizeze că echipa sa nu se va mulțumi cu puțin. „Bineînțeles că echipa pleacă cu gândul de a câștiga. Implantul mental pe care vreau să-l imprim va trebui să nu țină cont de adversar și de locul unde se desfășoară partida. Vreau ca echipa mea să aibă personalitate, să crească în joc, de aceea trebuie să fie ajutați de toată lumea, mai ales de suporteri. Altfel degeaba sperăm ceva de la fotbal, mediocritatea nu face parte din fotbalul profesionist. Înseamnă amatorism, daciadă, jocuri în județ, la Glogovăț și Mailat”, a adăugat experimentatul tehnician născut în județul Timiș.

Duminică, se vor duela poate cei mai bine cotați tehnicieni de la nivelul ligii secunde, din același aluat cu Emil Săndoi, fostul selecționer al „tricolorilor mici” . „Cu Pelici nu prea m-am întâlnit în meciuri directe. El a activat mai mult la liga a doua, dar ce se întâmplă acum la Sibiu i se datorează în mare măsură. Este un antrenor bun, preocupat, pe care îl cunosc destul de bine, sunt sigur că vom avea meci greu cu echipa sa”, a mai spus Ionuț Popa.

Tehnicianul arădean se reîntâlnește din postură de adversar cu atacantul Ștefan Blănaru și mijlocașul Cristi Danci, pe care i-a avut elevi la Sebiș, respectiv Pîncota. „Într-adevăr, îi cunosc pe cei doi, au valoare, iar Blănaru o viteză deosebită. A făcut diferența cu Steaua, deși fundașii Stelei au preluat ca mine mingea în unele faze”, a mai comentat Popa.

10 comentarii

  1. Sunt sigur că meciul e gândit la X. Dar cate trebuie făcut pentru asta !! Orgoliul lor trebuie speculat . Vor veni la o victima sigura și vor ataca din start Meciul poate dura 25 minute. sau 95 cu sufletul la gura. ! Ei de ce. au avut curaj cu. FCSB îl ?? Meciul e comparabil . Hai UTA !!

    0
    0
  2. Cam greu, chiar foarte ,foarte greu sa bati Sibiul in momentul de fata, sunt pe val, daca da dumnezeu sa facem egal, va fi foarte OK !!! Sa recunoastem, ca astia de la Sibiu ,au construit o echipa foarte buna cu jucatori cu mare experienta ,iar noi ,avem majoritatea numai tineret fara experienta !!! Vom vedea ce va fi duminica , urandu-le baietilor succes si sa joace cu curaj si determinare poate ii prindem intr-o zi mai proasta pe sibieni. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Bafta Uta..oricum Sibiul este mult peste UTA dar sunt convins ca Popa va schimba fata echipei.
    Forta UTA

    0
    0
  4. Am mai spus-o!Nu am nimic impotriva competentei profesionale a lui Ionut Popa,doar latura umana este la el o problema mare,doar pamantul galben l-ar schimba!.
    De dragul si abnegatia cu care sustin UTA de vre-o 50 ani,promit solemn,ba chiar jur, ca duminica voi fi tolerant si nu voi scanda absolut nimic impotriva lui!De fapt nu am scandat niciodata,chiar daca de nenumarate ori…de prea multe ori deja,pe parcursul anilor,mi-a lasat un gust amar.
    Daca ar fi sa aleg intre a scanda impotriva lui Popa sau sa-mi incurajez echipa,voi alege clar UTA!!!Nu incape nici o discutie!
    Daca tinerii,vor intra cu capul sus,hotarati si constienti ca nu au ce sa piarda in cele din urma,putem spera la un egal,sau macar sa nu luam multe.
    Nu pot promite ca daca invinge UTA,vin pe jos acasa de la Siria,nu mai cred de mult timp in Mos Craciun si Iepuras,ar fi ceva inimaginabil!
    Curaj baieti!Hai UTA,la bine si la greu!

    0
    0
  5. Toti suntem frati indiferent de unde sustinem echipa asa ca nu trebuie sa ne mancam intre noi suporterii,si pe stadion sa facem echipele adverse sa se simta prost nu pe a noastra !!!! Hai oameni buni ,sunt mai uniti craiovenii ca si noi???? Nu am m-ai scris de mult dar imi doresc ca toti care iubim rosul si albul sa ne unim nu sa ne uram intre noi !!!! Hai UTA !!! Hai Arad !!! Chiar daca conducatorii isi doresc sa ne uram intre noi ,pentru ca este bine pentru ei !!!!

    0
    0
    1. @Bebe..Perfect de acord cu tine,pana la ultima propozitie.Te rog sa recitesti ce ai scris si nu ma refer la cacofonie!
      Nu cred ca in lume,absolut niciunde,atat timp cat nu este implicare politica(asa este Falca?),ar vrea cineva sa-si dezbine proprii suporteri.Daca si reuseste,a prins BINGO!
      Ca ne mai contrazicem,sau avem pareri diferite,acceptate sau nu..este alta mancare de peste.In general sunt absolut ferm convins ca 99,9% dintre cei care scriu pe aici,isi doresc o UTA puternica,macar sa nu fim umiliti de niste desculti,gen Afumati,Balotesti,Luceafarul si ce am mai indurat!
      Dar in primul rand,sa nu mai fim umiliti de catre Cappo dal Tutti Cappi!Din fotoliul nr.1!

      0
      0
  6. Asa este GIRO si BEBE, daca sunteti toti uniti cei care vin la acest meci si ve-ti incuraja echipa aceasta cu multi tineri,o sa vedeti ce le va creste aripile si vor juca cu mult curaj si daruire !!!! Nu trebuie nicidecum atintita privirea pe Ionut Popa pt. ca, vorba lui Giro,nu ai ce sa ii faci, daca asta este caracterul lui,pacat ca, meserie stie, dar are gura sloboda !!! Hai sa fie bine si UTA. sa scoata un rezultat bun, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button