Șoimii Lipova

Sabău: „Nu e un capăt de țară că nu am câștigat, obiectivul este creșterea acestei echipe”





Lipova și Cermeiul au remizat în primul meci oficial al anului 2018 pentru ambele echipe. În cadrul rundei cu numărul 17 a eșalonului terț (seria a 4-a), combatantele și-au împărțit reprizele.

Gazdele s-au trezit imediat după pauză printri golul egalării, al lui Andrei Vasinc, dar și alte faze frumoase de poartă. Finalul a aparținut din nou oaspeților, care au irosit o șansă importantă de 1-2.  „Felicit ambele echipe, au făcut un meci bun, de angajament. Rămân cu regretul că nu am câștigat, deși o puteam face. Nu e un capăt de țară, vrem să creștem această echipă, iar când vom avea și condiții de pregătire mai bune și un stadion al nostru va fi mai bine. Obiectivul meu este să construiesc o echipă bună, să cresc copiii aceștia de 2000. Muncim în special la tactică, încerc să-i învăț tactică, depinde foarte mult de ei pe teren. Oricât am vrea și am cere noi de la ei, copiii sunt imprevizibili. Joacă bine câteva meciuri, apoi greșesc. Asta este, trebuie să acceptăm asta și să avem răbdare. Lupșe a făcut meciuri foarte bune în pregătiri, acum a greșit. Apoi, Rusu a intrat cu un joc foarte bun, avem destule variante la juniori, vom ține cont în special de forma lor de moment”, a spus Flavius Sabău la finalul disputei cu echipa din Țara Sămădăilor.

Întrebat cum și-a montat echipa la pauză, antrenorul „șoimilor” a spus: „Le-am cerut să nu se arunce în atac, să nu mai luăm un gol, ci să avem răbdare. Din fericire, golul de 1-1 a venit foarte repede, la o minge scoasă în bandă și o centrare bună a lui Poiană pentru Vasinc. De fapt, am insistat și pe jocul pe benzi, să ducem mingea din lateral în fața porții, iar faza golului stă mărturie”.

Dintre transferurile iernii, cinci au apărut pe teren pentru lipovani. Poiană, Iova și Dobrean din primul minut, iar Rusu și Himcinschi în partea secundă. „E prematur să dau verdicte pentru noii veniți. Despre Poiană știam deja ce poate, se vede că știe jocul la mijloc, la fel ca și Dobrean în rolul său, iar Himcinschi se pregătește foarte bine. Începe să-și cunoască colegii și va da randament tot mai bun. Copiii se implică și ei în joc, dar, cum am mai spus, e nevoie de răbdare și încredere în ceea ce-i privește”, a adăugat fostul fundaș.

Punctul o ține pe Lipova pe locul 11, mai ales că și trei dintre formațiile de sub ea au remizat în această după-amiază. „Eu zic că nu vom avea emoții cu retrogradarea. Nu putem coborî mai mult de  atât la ce lot bun avem și la cât muncim”, a concluzionat „principalul” lipovanilor.









15 comentarii

  1. Nici nu ma asteptam sa declari altceva decât scuze si tot scuze, în pregătire ai spus ca ati avut unde sa pregătești in conditii foarte bune acuma spui ca nu prea sunt conditii, tot pregătești echipa de cand ai venit dar nimic nu se vede!Nu stiu cat mai are răbdare acei oameni cu tine dar…..

    0
    0
  2. Cand a avut rezultate nu ai scris nimic . Acum brusc iti pasa tie de Soimii . Mai lasati echipa in pace . Nimeni nu se intreaba cum muncesc oamenii astia de doi ani . Pe unde se antreneaza . Hai sa criticam ca asta stim cel mai bine sa facem . Ai dat vreodata o sticla de apa baietilor . Dar iti place sa critici . Hai Soimii . Unii suntem alaturi de voi chiar daca acum ne este mai greu .

    0
    0
    1. Nu intelege gresit ca nu am nimica cu echipa, dar cand găsești la fiecare meci tot scuze si tu esti pe locul 11 înseamnă că ceva nu faci bine tu ca antrenor! Si daca tu zici ca a avut rezultate te inseli zic eu.pacat de bugetul ala mare….

      0
      0
  3. Azi am inceput cu: U17,U18,U19,U20, 2x U21
    Au mai intrat U16, U18, U21
    Multumesc Nicu L ca ma urmaresti dar,
    realitatea e mai sus!

    0
    0
  4. Dl antrenor Sabău , Explica-le la fraieri mai pe îndelete ca ei nu înțeleg ce ai scris acolo , explica-le ca u17 fundașul stânga David , u18 portarul Iliescu , u 19 fundașul drept Iova , u20 fundaș central Vasiu , și cei u21 Trabalka și Dobrean ; deci in total 6 juniori in primul 11 ; ceea ce înseamnă foarte mult pentru o echipa de liga 3 ca medie de vârsta dar pe viitor va fii un lucru excelent ; și am uitat sa specific ca la pauza a mai intra u16 Mij strânga Rus și u 18 Deta deci sa fim atenți și la detaliile astea !!!

    0
    0
  5. Corect, foarte corect smecherule, doar ca baietii astia in afara de Vasiu si Trabalka sunt toti imprumutati, deci din vara sau din vara viitoare se intorc la echipele lor, era excelent sa fi fost jucatorii Lipovei dar asa le cresti cota si pleaca.

    0
    0
  6. La toate echipele de liga treia indiferent de nume sunt juniori imprumutati . Indiferent ca vorbim de Sebis Cermei sau Lipova . Doar la Deta si Iova ii expira imprumutul . Restul sunt jucatorii Lipovei . Asa ca nu te mai agita Nicule nici tu nici Unu . Ca voi mai nou le stiti pe toate . Veniti voi fratilor . Va las cu mare drag . Sa vad ce stiti . Ca de pe taste toti va pricepeti . Sunteti asi .

    0
    0
    1. Așa e Radu din spatele tastaturii toți sunt foarte ,,pricepuți„ la fotbal dar foarte, foarte puțini sunt cu adevărat lângă Șoimi Lipova. Mulți din cei care scriu pe site nu au dat nimic la un meci nici măcar bani pe biletul de intrare la meci, dacă ar trebui să plătească 5 lei ( de exemplu) la intrare la meci, probabil ar vorbi tot din spatele tastaturii și s-ar uita la meci de pe dig. Lasă-i în pace puțini știu că Jurcă (fostul primar) a închis clubul de fotbal și s-a reconstruit tot de la zero. Cu toate astea Șoimi Lipova sunt în liga a treia. Hai Șoimi!!!

      0
      0
  7. Radule nu ma agit si nici nu sunt contra voastră dar meritati mai mult decât acest loc la cat investiți si ce conditii oferiți, si sti si tu bine asta.dar voi nu jucati nimic si tot găsiți scuze ca terenul,juniori,conditii de pregătire etc…si Cermeiu se pregătesc pe la pădure terenuri neutre si uite unde sunt.bafta iti doresc

    0
    0
    1. Piticule (ma gandesc la Mutulica), hai spune-mi si mie de ce te intereseaza asa tare soarta Lipovei? Sebisul are cel putin de doua ori bugetul Lipovei, ofera cazare, mancare, salarii de salarii jucatorilor ( adica investitii muuuult mai mari) sunt de 8 ani in liga 3, in fiecare an anunta ca trag la promovare si raman cu anunturile, dar pe ei nu ii vede nimeni ca o dau din lac in put…ce aveti toti cu Lipova? Vreti sa promoveze in liga 2?!? :)))

      0
      0
  8. Nicule unde a fost Cermeiul in primul an de liga treia ? Stii sa spui ? Hai ca iti spun eu s-au salvat pe final daca nu gresesc in penultima etapa sau in ultima . Ti se pare ca a facut cineva o tragedie ca su mers mai greu . Doar nebunul ala de Costea a comentat vesnic . Ala comenteaza si acum ca merg mult mai bine ca anul trecut . Ce investim noi asa mult fata de altii ? Cat despre conditii nu are tost sa vorbim suntem VAI MAMA NOASTRA . Ne antrenam pe unde putem ne rugam cand de unul cand de altul sa ne lase pe un teren mare . Conditiile in sport ar trebui sa fie o normalitate sa nu poata veni cineva sa spuna ca tine aveti conditji . Pai daca nu ai minimul de conditii dar minimul mai bine nu faci nimic decat sa-ti bati joc de baietii care-i ai la echipa . Oriunde as merge la orice echipa as merge daca nu mi sar oferii un minim de conditii nu as ramane . Pentru ca nu mai vreau amatorism . Am facut amatorism destul si stiu care este viata la amatori .

    0
    0
  9. Sa mergi la Caporal Alexa sa joci 90 min pe un teren moale si dupa meci sa te speli in ogasele facute de tractoare care erau pline de apa . Asta vreti ? Sau sa intri in vestiar cate 5 sa te schimbi ca nu si loc . Asta vreti ? Faceti voi performanta asa . Ne miram dc este fotbalul in tara asta unde este . Pentru ca cei care conduc cluburile se multumesc cu putin . E bine si asa merge si asa . Nu fratilor nu merge si asa nu este bine si asa daca vrei ceva de la sport . Vecinii nostrii din vest ungurii in toate comunele isi fac terenuri sintetice si terenuri de iarba . La noi nu se face unul in tot vedtul tarii . Dsr noi vrem sa avem fotbal . Nu vom mai avea niciodata daca asa gandim .

    0
    0
  10. Radu nu te enerva cu ei ca nu merita. Tu trebuie sa fii calm si sa ai grija de echipa in continuare, pentru ca daca nu o sa te mai ocupi tu se va alege praful……… O sa fim prin liga 5 sa tragem la promovare pentru liga 4!!!! Bafta SOIMII LIPOVA!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button