National Sebis

Cojocaru: „Reprize împărțite, remiză echitabilă. Și, totuși, penalty-ul a fost prea ușor acordat”





Liderul ACS Șirineasa a început returul așa cum a terminat și anul 2017, cu o remiză în fața unei divizionare terțe arădene. După 0-0 la Cermei, a venit rândul Sebișului să-i încurce pe oamenii lui Sarcină și Vasilică, impunând scorul de 1-1 chiar în Valea Jiului.

Cu excepția primului sfert de oră, când și Sebișul a avut două ocazii mari, prin Tătulea și Basic (bară), gazdele au fost la controlul partidei și și-au creat câteva ocazii importante la buturile lui Poiană. Totuși, reușita de 1-0 a venit dintr-un penalty contestat de gruparea de pe Crișul Alb. „Honciu s-a agățat în piciorul lui Vereș, dar jucătorul nostru a dat în minge, dovadă că aceasta s-a dus în direcția dorită de el. În fine, după un start bun, le-am lăsat prea mult inițiativa celor dela Șirineasa. Știam că-și fac mult jocul pe cele două benzi și chiar acolo am suferit destul. Trebuie să recunoaștem că au avut ocazii bune pe lângă gol, dar la fel s-a întâmplat în meciul tur. Atunci, noi am ratat și ei au marcat”, a menționat Călin Cojocaru, antrenorul-manager al sebișenilor.

Într-adevăr, sebișenii au egalat după o oră de joc, la șutul lui Ruță deviat de zid. „Poate a fost un gol puțin norocos, dar pe deplin meritat la cum a aratăt jocul echipei noastre după pauză. Am făcut și două schimbări, dar tactic am fost alții. Am ridicat puțin liniile, nu le-am mai permis adversarilor să aibă atât de mult balonul în terenul nostru, păcat doar de cele câteva contre tratate cu superficialitate. A fost și o fază în care jocul a fost oprit la Săulescu, care scăpase singur…Concluzionând, am avut parte de două reprize distincte, împărțite, iar remiza o consider echitabilă”, a adăugat Cojocaru.

Principalele echipe avantajate de această remiză sunt Lugojul și Reșița, care s-au apropiat la 5, respectiv 7 puncte de Șirineasa, însă și Sebișul (aflată la zece puncte în spate) rămâne în cărți, având în vedere că mai are de jucat nu mai puțin de 8 meciuri acasă și numai patru în deplasare.









Un comentariu

  1. Bravo Sebisul!Sirineașa numa cu șmechirii mai puteau sa va bata,cu arbitri le-a fost frica ca iî bateți și se fac de ras vedetele de acolo adică jucătorii platÎți cu mii de euro.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button