Fotbal judetean

Echitabil, însă doar oaspeții se pot bucura de un start pozitiv de retur: Victoria Zăbrani – Voința Mailat 1-1





Pentru a-și proteja un teren care și așa nu arăta prea bine la ieșirea din iarnă, Zăbraniul s-a mutat pe „Șega” pentru meciul cu codașa Voința Mailat. A rezultat un meci destul de închis, tacticizat, cu puține faze de poartă, dar ceva nervi . În cele din urmă, remiza a fost considerată echitabilă de ambii tehnicieni.

Chiar și fără doi dintre cei mai importanți jucători ofensivi ai săi, Măgulean și Pavel (ambii suspendați), Zăbraniul a reușit să deblocheze partida după aproape o jumătate de oră de joc. Zele a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri și Lazea a fost nevoit să scoată balonul din plasă.

Combatantele au început partea secundă zece contra zece și asta pentru că Edu și Vidac au fost eliminați în urma unei dispute verbale, chiar înainte de intrarea la cabine. Egalarea nu s-a lăsat prea mult așteptată în actul secund. Mai exact, în minutul 55, Avram a egalat printr-o lovitură de cap, după cornerul bătut de Vereș. Nedea a mai avut un șut ce a mângâiat transversala, iar Zele nu a mai găsit de această dată cadrul porții, astfel că partida s-a încheiat nedecis: 1-1.

Antrenorul „roș-albilor” se aștepta la un meci greu împotriva unei formații ce și-a cam acoperit lipsurile din tur la nivel de lot de jucători. În schimb, la Zăbrani au absentat chiar „gurile de tun” Măgulean și Pavel. „Știam că azi, mai mult ca oricând, va trebui să improvizez și, din păcate, nu am reușit să debutăm cu dreptul. Am întâlnit o formație ce a stat destul de bine în teren, ce – însă – nu ne-a pus mari probleme în atac. Nu că noi am fi fost mai periculoși, căci nu a fost cazul. A ieșit o remiză echitabilă,  ce mă pune puțin pe gânduri, deși știam la ce mă înham când am acceptat postul de antrenor la Zăbrani. Și totuși, cu toate dificultățile legate de lot, eu zic că o să ne atingem obiectivul, un loc printre primele 5 echipe ale Ligii 4-a”, a menționat Cristian Irimia, care mai crede că dubla eliminare a dezavantajat Zăbraniul, atâta timp cât echipa sa avea deja probleme la nivelul fundașilor centrali.

Pentru Voința, egalul într-un meci din deplasare, cu una dintre formațiile fruntașe, poate fi considerat un rezultat pozitiv. Deși, pe alocuri, „alb-verzii” au dat impresia că pot și mai mult. „În primul rând, nu cred că vreuna dintre formații este obișnuită să joace pe sintetic, iar acesta era și primul meci oficial al anului. Nu pot spune că a fost un meci prea spectaculos, pe lângă goluri nu ai mai apărut ocazii clare, iar rezultatul de egalitate e echitabil. Păcat de cele două cartonașe roșii, luate prostește de ambii jucători, noi rămânem cu un punct important împotriva unei echipe cu pretenții”, a menționat și Mihai Roșca, tehnicianul Voinței.

Formatii:

Zăbrani: Soltesz – Topai, Edu, Hodan, Cl. Filip – Ad. Popa (69 O. Filip), Simion, Francescu, Farcas (55 Gherghel) – Zele, Băd.

Mailat: Lazea – Bălă, Gurban, Avram, Veres – Savu (39 Achim, 86 Drecin), Caba, Nedea, Mateucă (79 Cheșa) – Vidac, Chepețan (82 Oros).

Arbitri: Tudor Jurcă – Casian Bălă, Sergiu Mona. Observatori AJF: Marius Alexa, Vasile Rad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button