Fotbal judetean

Maxim…de puncte la debutul lui Șule: Victoria Felnac – Victoria Nădlac 1-0





Dani Șule a avut parte de un debut fericit pe banca unei echipe de Liga 4-a. La o zi de la sărbătorirea rotundei vârste de 50 de ani, fostul fundaș s-a bucurat pentru trei puncte semnate Nenad Maxim, revenit și el la echipă, ca – de altfel – și George Petcuț. Toate astea, însă, pe fondul protestelor echipei de la Vamă, care a acuzat faza de penalty, dar și câteva poziții de offiside semnalizate de cei doi asistenți.

Prima parte a fost destul de săracă în faze de poartă. Poate, doar finalizarea lui R. Lakatos să fi ieșit puțin din tipar, însă Dolga a respins de la colțul lung. În actul secund, la 6 minute de la reluare, a venit și faza atât de contestată de nădlăcani. Loredan Bogdan a dictat 11 metri la presupusul duel dintre Bălaș și George Petcuț și Maxim (foto) a marcat pentru 1-0. Nădlăcanii au încercat să reacționeze și au fost aproape de egalare șa șutul din apropiere a lui Puie, ce a întâlnit – însă – transversala. Gazdele au terminat în zece oameni și asta pentru că juniorul Onețiu a fost eliminat de pe teren pentru cumul de „galbene”.  „Mi-e tot mai teamă că o să ies din fotbal mergând peste arbitri. Astăzi, au dat un penalty de toată jena și au făcut diferența între cele două echipe”, s-a limitat să spună Rudolf Lakatos, tehnicianul „alb-negrilor”.

Dincolo, Felnacul pune la păstrare trei puncte extrem de importante, ce o depărtează de zona roșie a clasamentului. „Mă bucur că am debutat cu dreptul, mai ales că a fost și primul meu meci în calitate de antrenor în Liga 4-a. După doar trei amicale și o pregătire îngreunată de vremea capricioasă și iarna târzie, cu jucători adunați din mai multe părți, eu cred că am reușit să facem un meci bunicel astăzi. Sunt mulțumit de băieți, chiar nu am ce să le reproșez. Nici lui Onețiu pentru al doilea galben, cred că a fost un pic exagerată decizia arbitrului Bogdan, care a sancționat o lovire a mingii la fracțiune de secundă după fluierul lui. Este o victorie muncită și meritată, mă bucur că am reușit să-i motivez și băieții au dat totul pe teren.Eu spun că golul s-a marcat dintr-o fază clară de fault în careu. Pe final am tremurat un pic, dar am rezistat și ne bucurăm de această victorie muncită. Etapa următoare mergem la Arad, pentru a o întâlni pe UTA II. Sperăm să facem un joc bun, acum că avem și moral”, ne-a mărturisit Sule.

Formații:

Felnac: Dolga – Iercan, Vidican, Fl. Trifan (88 R. Trifan), Sabău – Bogdan (74 Baroti), Maxim, Adam, Geanîm (79 Lăcătuș) – Onețiu, G. Petcuț (67 Felnacichi).

Nădlac: Dulhaz – Ciorna, Luculescu, A. Moț, Mocriș (40 Dancă) – Gyebnar, Corinteac (66 O. Bozian), Corbu – Bălaș, Puie,  R. Lakatos.

Arbitri: Loredan Bogdan – Gabriel Hărduț, Sergiu Burcă.

Observatori AJF: Mircea Toderici, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button