UTA Arad

Curtuiuș: „Am luptat pentru fiecare minge, ne-am atins un mic obiectiv. Felicit toți utiștii prezenți la stadion!”





UTA a început perfect partida cu fruntașa FC Hermannstadt, cu gol marcat de căpitanul Marius Curtuiuș. Execuția fost una îndelung contestată de oaspeți, care au susținut că atacantul „roș-albilor” a înscris  cu mâna, iar reluările TV par să le dea dreptate. Cel mai în măsură să vorbească despre această fază este chiar autorul golului. „Încrâncenarea și concentrarea a fost foarte mare, încât m-am bucurat enorm să văd mingea în plasă și pe arbitrul de centru arătând centrul terenului. Acum, la rece, când văd și reluările, se poate să fi folosit și mâna, dar adrenalina era prea mare ca să mai spun eu ceva în timpul jocului. Și, până la urmă, au existat nenumărate alte faze în acest campionat în care arbitrii ne-au dezavantajat clar. Nu mai departe de etapa trecuta, trebuia sa primim un penalty clar la David Popa, iar în acest meci faultul asupra lui Stahl din finalul primei reprize a fost în careu”, a menționat utistul.

Trecând la analiza succintă a partidei și la deznodământul acesteia, Curtuiuș a adăugat: „A fost un meci foarte greu, de luptă, încheiat cu un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut ocazii clare și la 1-1, chiar de singur cu portarul, poate chiar era nedrept să existe o câștigătoare. Noi ne-am atins un mic obiectiv, am scos un punct. Trebuie să adunăm cât mai multe, pentru că, cu toate că nu ne gândim la retrogradare, suntem acolo și fiecare rezultat pozitiv contează. Paradoxal, văd că reușim să facem puncte cu echipele din partea de sus a clasamentului și ne încurcăm cu cele mai slab cotate”, a remarcat atacantul de 28 de ani.

Întrebat dacă venirea lui Ionuț Popa pe banca utistă a lăsat deja urme, Marius Curtuiuș a spus: „Eu zic că da, a fost o motivare destul de bună. Am luptat până la capăt pentru fiecare minge, înainte eram mai delăsători puțin. Trebuie neapărat să facem măcar cele 20 de puncte cerute de dânsul, cu mențiunea că nu știm dacă aici domnul profesor le-a inclus și pe cele 6 cu Olimpia și ASA, de la masa verde”.

Un comentariu privind reacția galeriei la adresa lui Popa? „Nu vreau să vorbesc eu despre aceste chestiuni de scandal, ci doar vreau să-i felicit pe toți utiștii prezenți la stadion. Au fost mai mulți ca în alte dăți și ne-au ajutat cât au putut de mult să scoatem acest rezultat bun. Oricum, treaba noastră este jucăm fotbal și să scoatem acest club din situația grea în care tot noi l-am băgat prin rezultatele din toamnă”, a încheiat Curtuiuș.

FOTO: UTA Media Design

9 comentarii

  1. Bravo băieții! Sper că la meciul următor să susținem toți echipa,adică băieții din teren că au nevoie!

    0
    0
    1. Aici,prezent! Dupa cum stii,nu scriu la cald.Daca tu consideri pe Curtuius un atacant de gol,iti cer doar sa fii obiectiv si sa accepti ca daca nu era Mana lui Dumnezeu astazi,era un alt ricoseu sau deviere,de care ne-a umplut camara.Ce vad trist,ar fi ca nici nu prea mai ofera assist-uri,doar rar..
      Acum chiar ca nu este momentul criticilor,Cutuius a inscris,bravo lui,scorul este poate neasteptat,deci sa ne bucuram impreuna si sa speram in urmatoarele rezultate macar la fel,altcum,este o frectie la un picior de lemn!
      Bravo baieti.Felicitari!
      In rest,deocamdata,numai de bine…

      0
      0
  2. Felicitari Curtuius si jucatoriilor ! As vrea ca oamenii care intre sa comenteze pe sport arad sa gandeasca mai bine comentariile lor . Un club fara ultrasi , fara sustinerea lor e 0 . Uitati-va in Germania ! Cat de importanti sunt acei ultrasi echipelor lor . Intradevar forma lor de protest este destul.de dura si nu cred ca vor schimba ceva , mai ales cand e vorba de multi bani in joc dar macar incearca . Fara ei fotbalul nu are culoare . Vreau sa vad oamenii uniti in jurul UTA-ei , nu dezbinati ! Iar ei poarta negru pentru ca asa poarta cam toate peluzele, nu inseamna ca nu iubesc alb si rosu .

    0
    0
      1. Lucian , Spania e cu totul altceva hai sa nu schimbam subiectu. De ce ajung barcelona si real sa joace mereu finala champions si mafia din uefa&fifa. + ca real au ultras SUR iar barcelona Boixois Nois . Fara aceste 2 brigazi ai fi ca la teatru la meciuriile lor. Nu ma prea incanta Spania …. multi straini din vest aleg sa vina in balcani la meciuri in ultima perioada pt ca ei nu mai au ce avea noi.

        0
        0
  3. Bravo Marius ai dat dovada de caracter. Arbitrul de la meciul cu Clinceni trebuie contestat de clubul UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button