UTA Arad

Livetext, ora 12.00: UTA – Hermannstadt, 1-1, final





Formații oficiale:

UTA: Bodea – Polgar, Manea, Roșca, Dinculescu – Buia, Tănase, Petra, Hlistei – Curtuiuș, D. Popa. Rezerve: Barna – R. Iuga, Jorza, A. Iuga, Prună, Stahl, Toma. Antrenor: Cristian Todea.

Hermannstadt: Căbuz – Pârvulescu, I. Stoica, Pamfile, M. Stancu – Dâlbea, Danci – Tătar, Bg. Rusu, Herghelegiu – Şt. Blănaru. Rezerve: Niga – Petrescu, Dumitriu, Neagu, Surugiu, Târnovan, Cristiu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Marius Bobe (Videle), Tunyogi Ferencz (Zalău). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud).

Observatori FRF: Romeo Malac, Iulian Spătaru (ambii Timișoara).

 

Minut de reculegere în memoria lui Emeric Hirmler. Peste 500 de spectatori din care 50 în peluza din spatele porții.

Min.1 A început partida. UTA joacă în roșu iar Hermannstadt în negru.

Min.2 Tătar a reluat cu capul din marginea careului mare, Bodea a reținut cu siguranță.

Min.6 Schimbare la UTA, David Popa a ieșit accidentat și a intrat Albert Stahl.

Min.7 GOOOLLLL UTA. Curtuiuș a reluat cu capul după un corner de pe dreapta executat de Buia: 1-0

Peluza utistă a început din primul minut să scandeze contra lui Ionuț Popa și a primarului Gheorghe Falcă.

Min.14 Peluza utistă afișează un banner cu mesajul: ˝Scopul și durata?˝ și au aruncat două petarde. Cei din peluză scandează obscen la adresa lui Popa în timp ce restul spectatorilor au huiduit dezaprobator după care cei de la tribună au scandat încurajator: UTA!, UTA!

Min.21 Lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Hlistei a centrat bine dar mingea a mers pe lângă poartă.

Min.24 GOL Hermannstadt, Rusu a reluat în plasă din șase metri după o pasă de pe stânga a lui Herghelegiu: 1-1 

Min.35 Herghelegiu a șutat mult peste poartă.

Min.43 Lovitură liberă de la marginea careului, perpendicular pe poartă, după un fault la Stahl. Buia a executat pe jos pe sub zid dar Căbuz a reținut balonul.

Min.45 Blănaru a reluat slab cu capul din careu după o lovitură liberă a lui Tătar de la 25 de metri.

Min.45+1 Polgar a primit cartonaș galben pentru fault la Herghelegiu.

Min.45+2 Pauză la Șiria, scor 1-1. Din păcate cei de la peluză nu au încurajat deloc echipa, nu au cântat și nu au scandat pentru UTA, cum o făceau de obicei, s-au limitat la a scanda obscen la adresa lui Ionuț Popa și a primarului Gheorghe Falcă.

Min.46 A început repriza a doua. Nu sunt schimbări la pauză.

Min.49 Blănaru scapă singur în careu și îl ia la țintă pe Bodea după care Rusu a trimis peste poartă.

Min.50 Petra a scăpat singur cu Căbuz dar a șutat în acesta.

Min.57 Peluzarii au scandat obscen la adresa lui Popa și au aruncat din nou cu petarde în teren. UTA riscă o amendă pesntru aceste petarde. Un nou banner a fost afișat la peluză: “Am luptat cu toții pentru un club curat, acum ne întoarcem de unde am plecat?”

Min.61 Hlistei a șutat slab din partea stânga a careului mare.

Min.63 Rusu a șutat pe jos din careu dar Bodea a prins. Tribuna întâi a strigat:˝UTA! UTA!˝ ca să acopere scandările obscene ale peluzarilor care nu se mai opresc de minute bune. Falcă și Meszar sunt pomeniți și ei în scandările obscene.

Min.63 Cartonaș galben pentru Buia.

Min.65 Corner pentru UTA de pe stânga, Hlistei a centrat bine, Curtuiuș a reluat perfect dar Căbuz a scos în corner de sub transversală.

Min.67 Blănaru a lăsat locul lui Neagu. Un nou banner a fost afișat la peluză: “Meciuri vandute și obiective ratate, bufonul cu mustață ce caută în libertate?˝

Min.72 Lovitură liberă pentru Hermannstadt de la 20 de metri lateral stânga, Neagu a șutat direct, Bodea a boxat în corner.

Min.75 Jorza a luat locul lui Petra. Manea a primit îngrijiri medicale în afara terenului.

Min.77 Neagu a făcut o cursă pe stânga și a pasat în centru la Dâlbea care a șutat slab pe lângă poartă.

Min.78 Herghelegiu a ieșit și a intrat Petrescu.

Min.80 Lovitură liberă pentru Hermannstadt de la 20 de metri, ușor lateral stânga. Tătar a executat la colțul scurt dar Bodea a prins cu siguranță.

Min.82 A intrat Târnovan în locul lui Dâlbea.

Min.85 Târnovan a trimis pe lângă poartă din șase metri.

Min.87 Corner de pe dreapta pentru Hermannstadt, Pârvulescu a reluat pe lângă poartă de la colțul lung.

Min.89 Cartonaș galben pentru Stancu pentru fault la Hlistei.

Min.90 Se arată patru minute de prelungire.

Min.90+1 Hlistei a lăsat locul lui Angelo Iuga.

Min.90+3 Lovitură liberă pentru UTA de la 25 de metri lateral dreapta. Buia a centrat dar a prins Căbuz.

Min.90+4 Final de partidă, UTA – Hermannstadt 1-1. 

Jucătorii utiști au salutat tribuna și apoi au mers și la peluza contestatarilor ce astăzi nu i-au susținut nici măcar 1 minut.

 









42 comentarii

  1. Galeria scandeaza impotriva lui Popa, iar stadionul impotriva galeriei. Pe baieti nu-i mai sustine nimeni…

    0
    0
  2. Jenanta prestatia asa-zisei galerii. Trivialitatea ridicata la nivel de valoare. Peluzarii vorbeau de moralitate si caracter. Altii trebuie sa aiba asa ceva in niciun caz ei.Laudabila atitudinea tribunei.

    0
    0
    1. Cat mai urgent trebuie puse bazele unei noi galerii si club al suporterilor , acesti oameni din galerie nu ma reprezinta , fiind o rusine.

      0
      0
    1. Fara SCU (derbedei) tu nu mai vorbeai astazi de UTA ci stateai la un mic cu seminte si te uitai la FCSB- Voluntari. Probabil asta si faci

      0
      0
        1. Se vede de la o posta nivelul tau intelectual. Cand ti se spune un adevar tu arunci cu…”ce iti vine la gura”. Nu e o problema,, tocmai de aceea au disparut toate cluburile de fotbal din Arad, terenurile si bazele sportive. Doar UTA a ramas datorita celor care mananca „ce iti vine tie la gura”. Din pacate multi aradeni mananca ceea ce le serveste conducerea municipiului si ai incredere in mine cand spun ca suntem serviti cu „produse” mult mai gretoase decat ceea „ce iti vine tie la gura”. Bafta

          0
          0
  3. fir ar dracu sa manance pe asa suporteri ce sunt aia…
    clubul UTA trebe sustinut si daca ar fi Dan Alexa antrenor
    Dar domnul Popa totusi a pus ceva pe masa pt UTA
    dar probabil pe vremea aia cand UTA promova cu Ionut Popa huliganii actuali din peluza nici nu erau nascuti

    0
    0
  4. Jenanta prestatia asa-zisei galerii. Trivialitatea ridicata la rang de valoare de niste frustrati . Vorbeau de moralitate si caracter, ori ceea ce fac ei, numai a asa ceva nu aduce. Laudabila atitudinea tribunei.

    0
    0
  5. Greseala a facut Manea care pur si simplu la lasat pe adversar singur fara sa inchida macar zona, el oprinduse si admirand cetatea, oricum ne mai si facem de ras cu diputa asta Popa-galerie, suntem cam ceea ce am fost in ultimii 10 ani o gluma proasta

    0
    0
  6. Astia nu se ridica la rangul ce avea Red Fighters
    pe vremea aia mergeam si io in galeria dar de cand sau nascut prostiile cu SUR si cu SCU nu mam mai dus.
    ce cred ei ca ei comand clubul?
    nici de departe.
    treaba lor ar fi sa conduca pe spectatorii sa cante tot stadionu impreuna pt UTA
    si sa incurajeze fara injuraturi!!!

    0
    0
  7. Numa de asa galerie navem nevoie care pune pe primu loc orgoliile pe detrimentul binele si linistea clubului mult iubit UTA

    0
    0
  8. Jenantă galerie…azi joaca UTA ar trebui sa suțina echipa dar se pare ce interosul celor de la SCU este altul.
    Forza UTA

    0
    0
  9. Inca o data s-a dovedit ca „suporterii” sunt doar conjunctural….Cu exceptia celor de la Borussia care au participat activ cu bani in salvarea echipei…noi restul ar trebui sa tinem ciocul mic…rolul nostru ar fi sa incurajam nu sa urlam ca niste lobotomizati impotriva cuiva…pacat!!!

    0
    0
  10. Daca ar mai fi cineva din vechea Red Fighters as sfstui sa reinffinteze galeria ai veche sa o sustinem pe UTA asa cu trebuie si merita!!!

    0
    0
  11. Arbitru smecher, 11 M clar ca bunaziua, a mutat lovitura libera in afara careului, asta e chior, ca doar a fost la 3-4m de faza !? Am luat un gol foarte usor, daca scoatem un egal, va fi foarte bine. Nu inteleg, de ce galeria nu incurajeaza echipa si de ce inca mai are asa ura pe Popa ,daca omul si-a cerut scuze . Acest scandal, tinut la infinit, nu face altceva decat sa faca rau echipei care este si asa intr-o situatie delicata !!!

    0
    0
  12. Din pacate, pana in min 60, nu am vazut prea multe realizari. Viteza nu prea, tehnica prea putin, pozitionare de multe ori defectuoasa, forta nu foarte multa. Rezultatul insa e bun si cu putin noroc poate fi si mai bun. Nici Sibiul nu a rupt gura targului. Penibila in continuare asa -zisa galerie.

    0
    0
    1. Cred ca sunt si aspecte pozitive, trebuie doar sa vrei sa le vezi. Evolutia lui Bodea ar fi una dintre ele, pregatirea fizica la fel. Chiar si determinarea este la un nivel pe care nu l-am mai vazut in ultima vreme.

      0
      0
  13. UTA ramane a tuturor pentru totdeauna!!!
    sau voi ati salvat o numai pt. voi SCUisti?
    sa nar mai trebui sa zicem noi aradeni ca suntem UTISTI ci sa ne facem SCUisti?

    0
    0
    1. Daca nu ne lasa Dl. Bara palmaresul ,culorile….. ce mai avea acum actuala echipa? NIMIC ! Si peluza se face de ras.I-am felicitat de multe ori ptr prestatia lor,dar astazi chiar dau cu mucii in fasole.La asa meci important ei se razbuna pe Popa,in loc sa sustina echipa ! RUSINE !

      0
      0
  14. SCU voi ati facut cumva ceva pt UTA pe modelul Borussia Dortmund?sau U Cluj sau ASU Poli? care toti sunt socios si membrii cotizanti… si dat/dau bani pt ekipa.
    categoric NU!!!
    voi ati primit de la Bara palmaresul si cu asta basta de atunci voi credeti ca aveti dreptul la toate…???

    0
    0
  15. Astăzi egalul a fost adus de Himi de acolo de sus. Dacă așa zisa galeriei striga pentru UTA băteam sigur .Dar atîta pot, nu au respect pentru nimeni

    0
    0
  16. Meci foarte slab , rezultatul e insa echitabil . Dincolo de de parerile pro sau contra Popa , tragedia e ca avem un lot atit de subtire si fara valoare, incit nu stiu daca scapam de retrogradare . Iar asta se datoreaza in totalitate politicii stafului tehnic si conducerii , care nu stiu citi bani a economisit dind drumul la jucatori fara nici o judecata rationala !!!(ce buni ar fi fost Adili , Florea,Andor sau chiar Stratila , care si legat la ochi ar fi jucat mai bine ca Stahl ) . Daca galeria tot tine la demnitate ,morala, nu ar fi rau ca data viitoare sa le tina o” liturghie,, lui meszar , gradinaru , dragan pentru sabotarea clubului !!!(cit de idiot trebuie sa fii sa ajungi iar in situatia sa nu ai decit un singur atacant daca unul se accidenteaza?!?!?! , MARI IDIOTI )!!!

    0
    0
  17. Parca ziceau cei din galerie ca isi vor sustine echipa! 90 minute nu au facut nimic inafara de injuraturi , abia dupa fluierul final au aplaudat jucatorii! Comportament jalnic. S-au ofticat cei de la SCU fiindca nu le-a cerut nimeni parerea in legatura Ionut Popa , dar cand s-au ratat doua promovari, nu ati stiut nimic? 100 % stiau ca nu se vrea promovarea ! Cand Mihalcea a plecat de la echipa nu ati zis nimic? Pe el nu l-ati injurat?
    Sau cand a venit Falub si dupa 2 etape a plecat. Asa ca ciocul mic. Voi cei de la SCU care vreti sa aveti un cuvant de spus, ati cautat investitori pentru echipa? De 2 ani de zile nu v-ati implicat cu nimic. Doar ,vezi Doamne, detineti palmaresul si culorille . Implicati-va, spuneti-va parerea, veniti cu ceva idei. Aveti doar pretentii, nimic mai mult.Daca stati in peluza, incurajati jucatorii ! Asa se procedeaza baietasilor !

    0
    0
  18. Felicitari pentru rezultat Se vede totusi o schimbare de atitudine Ma intreb cum arata jocul daca primeam acel penalty Daca nu o muta din careu Sau daca Hlistei mimerea poarta Mi-au placut Bodea si Rosca

    0
    0
  19. Dacă toate echipele ar juca corect şi ar trege să câştige ocupantele primelor locuri n-ar mai fi aşa de sigure de promovare. Călăraşiul ăsta parcă este Barcelona, le este frică la toţi de ei. Înceracă tot felul de strategii, ba cu arbitrul prin lovituri de pedeapsă, ba cu alti jucători care nu joacă la adevărata lor valoare. La un moment dar cei de la Afumaţi trăgeau de timp după pauză deşi primise gol la 2 – 1, după ce în prealabil conduceau ei cu 1 – 0. Nu şi-au dorit mai mult,. au vrut să fie băieţi buni să nu încurce pe Călăraşi. Vor ajunge şi cei din Călăraşi sau Sibiu la fel ca Juventus şi Sepsi, la retrogradare, ca dealtfel orice echipă care va promova.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button