UTA Arad

Todea: „Felicit jucătorii pentru determinare, am luat un punct foarte important. E și meritul lui Ionuț Popa, a venit cu elan și sfaturi”





Conducerea clubului UTA a decis ca la conferința de presă de după meciul cu FC Hermannstadt să se prezinte antrenorul Cristian Todea și nu directorul tehnic, Ionuț Popa, cel care vorbise înainte de partida de azi.

De altfel, „Dulăul” a rămas foarte activ pe marginea terenului, a dat în permanență indicații, dar de pe la mijlocul primei părți, i s-a alăturat și Popa. Apoi, „Mister” a apărut mai mult în prim plan în spațiul tehnic utist, însă concluziile disputei cu echipa sibiană le-a tras Todea. „Aș vrea să felicit jucătorii pentru determinarea de care au dat dovadă astăzi, de implicarea pe care au avut-o în obținerea acestui punct foarte important. În situația complicată în care suntem acum va conta fiecare punct, iar la final vom contabiliza totul. Bineînțeles, un merit important l-a avut și nea’ Popică (n.a. Ionuț Popa). A venit cu elan, ne-a dat sfaturi și trebuie să-i recunoaștem aportul la acest rezultat pozitiv”, a menționat fostul mijlocaș.

În condițiile în care Pandurii și Luceafărul au câștigat ieri, iar Foresta și Metaloglobus au pus și ele la păstrare un punct, UTA era și ea datoare să miște puțin clasamentul. „Chiar am vorbit cu băieții înainte meci despre rezultatele de ieri, trebuia să scoatem și noi ceva din acest meci. Probabil, a contat și acest lucru, ne-am mobilizat mai mult știind că echipele de sub noi au făcut puncte importante. Poate doar Brăila e puțin penalizată după această etapă, deși, pe de altă parte, nu e tocmai bine că Ripensia s-a distanțat de zona periculoasă”, a adăugat Todea.

În alte condiții, o remiză acasă nu era tocmai un rezultat demn de UTA, dar atâta timp cât Hermmanstadul e la promovare, iar arădenii se caută undeva în zona periculoasă a clasamentului, punctul e prețios. „Pentru noi cele mai imporante meciuri vor fi cu echipele din vecinătatea noastră, cum este Baloteștiul, pe care o întâlnim etapa viitoare. Acolo trebuie noi să scoatem maxim, deși orice punct este important de oricunde îl putem obține. Trebuie să strângem rândurile pentru săptămâna viitoare, căci avem mai multe probleme medicale după meciul solicitant de azi. Pe lângă Popa, care a și ieșit din joc foarte repede, Buia, Dinculescu, Polgar și Petra au mai acuzat dureri acum la final”, a mai punctat Cristi Todea.

În fine, întrebat dacă scandările anti-Popa ale galeriei arădene nu au influențat negativ echipa, antrenorul principal al „roș-albilor” a spus doar atât: „Jucătorii fost incomodați puțin de scandările suporterilor, dar au reușit să se concentreze și au scos un rezultat bun”.









9 comentarii

  1. Ai invățat ceva nou, bre? :))))
    Dacă ne bazam azi pe tine, luam de la 5 in sus…auzi la el, este și meritul lui Popa….te-ai apucat de stand-up comedy? buhaahahahaha

    0
    0
  2. Eu l-am sustinut pe Todea cind a fost numit , credeam ca va face lucruri bune . Mea culpa ! Daca ar fi fost antrenor adevarat ar fi creionat altfel lotul ! In primul rind s-ar fi opus si nu ar fi permis sa plece toti jucatorii la gramada , in al doilea rind ar fi acoperit toate posturile sa nu ajungem iar de risul curcilor (Curtuius unic atacant). Ca fotbalist UTA ii multumeste , insa ca antrenor , slab caracter , slab si din punct de vedere profesional !!! Cred ca ar fi bine sa plece sa il lase pe Popa , ca oricum ia salar degeaba !!! Intradevar ,respect Botis !!!

    0
    0
  3. Dupa mine simplu spectator discursul lui Todea trebuia sa suna asa !!! Multumim dl Popa si echipei >>>> Multumum dl Popa si conducerii ca s-au trezit ++++++Multumim dl Popa si rusine CSU !!!!!Multumim dl POPA Si oamenilor simplii ..imorali neutrii care au sustinut performanta si daruirea echipei !!!!! Si nu in ultimul rand multumim DL POPA !!!! Sa dam Cezarului ce e a Cezarului !!!

    0
    0
  4. Nu domnule Todea ii numai meritu lui ce tot vrei tu, pleaca odata nu iti e rusine!!! Despre acesti oameni de la SCU sa le fie rusine… MARE RUSINE

    0
    0
  5. Chiar nu știu de ce s-a dus echipa să mulțumească ,,galeriei”. Adunătura nu a încurajat defel echipa, doar a înjurat pe Popa și pe Falcă. Dacă ăsta e rolul galeriei…

    0
    0
  6. Eu zic ca echipa ar trebui sa aiba coloana si in mod direct sa il sustina pe dl popa! Poate in acest frl se mai linistesc baiatii!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button