UTA Arad

Debut pozitiv pentru Roșca în „alb-roșu”: „Poate că Sibiul ne-a subestimat, ca fotbalist te gândești cum să-i faci fericiți pe toți cei care susțin echipa”





Pe lângă sistemul de joc, din 4-2-3-1, în 4-4-2, Ionuț Popa a umblat și la componența liniei de fund în partida cui FC Hermannstadt. Aici, noul director tehnic al „Bătrânei Doamne” a mers pe mâna lui Mihai Roșca și l-a lăsat pe bancă pe juniorul Rafael Iuga. „Mister” a preferat plusul de experiență al fundașului central de peste Prut, deși acesta nu este 100% pus la punct cu pregătirea fizică.

Iar Roșca a răspuns cu o prestație destul de bună, umbrită puțin doar de faza golului de 1-1 al sibienilor. Rusu a fost prea liber în zona centrală și a egalat reușita lui Curtuiuș. „Mă bucur foarte mult că am luat un punct, deși am fi putut să le luăm pe toate. În prima repriză ne-au dominat, dar în doua ne-am revenit. Am avut ocazii bune, prin Petra, Curtuiuș și Hlistei, rămânem totuși cu un rezultat bun. Poate că Sibiul a venit pe cai mari aici, ne-a și subestimat puțin după ce au bătut-o cu 3-0 pe Steaua, dar e treaba lor până la urmă. Mergem înainte, sperând să facem rezultate cât mai bune, fără să ne uităm prea mult la echipele de sub noi. Până la urmă, jucăm pentru un club important în România și suntem datori să încercăm să scoatem maxim din fiecare meci”, a menționat fundașul ce va împlini 23 de ani pe 26 martie.

Întrebat dacă auzise de Ionuț Popa înainte de a apuca să lucreze cu el în „alb-roșu”, basarabeanul a adăugat: „Urmăream prima ligă din România și știam de dânsul. Am și citit despre el că este mare fan al lui Real Madrid și că avut rezultate bune la toate echipele la care a antrenat. Ne-a dat multă încredere și nouă și lucrăm bine cu dânsul”.

Dar reacția anti a galeriei la adresa lui Mister? „Nu ne-a afectat, pentru că pe teren ne concentrăm să ne facem treaba cât mai bine. Nu ne interesează ce se întâmplă în tribune, ci ne gândim doar cum să îi facem fericiți pe toți la final. Pe toți suporterii care susțin echipa UTA”, a mai punctat Mihai Roșca.

În fine, acesta vede ca pe un lucru pozitiv eventuala achiziție a unui fundaș central la UTA: „Concurența e bine primită, creștem și noi mai mult ca fotbaliști”.

FOTO: UTA Media Design









15 comentarii

  1. mai ai mult de munca , esti destul de fraged , moale….indecis….era sa o luam de cateva ori din cauza ta…insa capul sus , e primul meci !

    0
    0
  2. Bravo rusule!In afara de o mica balba,in rest mi-ai placut,parca si kilogramele au scazut.Tine-o tot asa.Era sa-l pui in incurcatura si pe Calin Mnerie la interviul de dupa meci cand spunea ca orice,dar nu rusa.:-)).
    Felicitari.Hai UTA!

    0
    0
  3. Roșca știe câte ceva și ne intrebam cu toată dragostea ::fotbalul din Moldova vecina se apropie de al nostru sau e invers .Acum un Pocuca ar fi fost providențial. !! Un câștig real pare PETRA. E de dorit odată cu integrarea totala și creșterea potențialului fizic sa participe la finalizare. Ce ocazie a ratat !!Macar cate o certitudine sa apara in returul asta pe care trebuie să-l uităm. Hai. UTA !

    0
    0
  4. Acuma ca nu mai este nevoie de ultrasi sa vad cati cetateni vor merge la Balotesti pe deplasare ! Ne-am saturat cu totii de drogatii aia , nu ? va astept pe deplasare plecarea va fi vineri seara !

    0
    0
    1. Dar va mai da Falca si Meszar autocar?Pt.ca nu vad cum,cu 10 Ron la sofer,va veti putea plati drumul…..
      O tot dati cu sustinerea voastra….Pana acum am tacut,inclusiv la nesimtirea de duminica,dar in afara de deplasarea din tur de la Targoviste,si apoi pana la Metaloglobus,unde ati mai fost la Siria sau deplasari?
      Sa nu indrazniti sa vorbiti ca ati fost la Poli,pt ca in afara de bataie si betii,majoritatea nici nu ati vazut meciul….
      O tot dati cu expresii „papagal,mancatori de seminte,rahati,etc”,de cate ori nu aveti replica.
      Ca il injurati pe Popa?Foarte bine.Si eu!Dar cand ma consider suporter si sunt la meci,aleg sa-mi incurajez echipa,ceea ce voi nu ati facut-o timp de 95 minute,nici macar o singura data!
      Eu in locul jucatorilor,nici nu mergeam ca sa va salut si repet….nu pentru comportamentul vostru,ci pentru ca nu ati scandat nici macar o singura data numele UTA!
      Restul sunt vorbe goale si tot felul de bazaconii de ale voastre.
      Ati dat rau cu mucii in fasole!

      0
      0
      1. Stai linistit se poate merge si cu banii lor , ca pe vremuri . Deplasariile alea se faceau ca sa vina si cetatenii sa vad acuma cetatenii daca isi vor sustine echipe la Balosteti . Ne vedem la Balotesti , puteti vorbi cu meszar sa va dea microbuz , spune-ti ca sunteti cei mai infocati fani si vreti sa sustineti , nu mai cautati scuze si schimbati subiectul ! VENITI PENTRU UTA , SAU DOAR ACASA SI IN DEPLASARE II LASAM PE DROGATI ? pai ce facem ?

        0
        0
        1. Mai baiatule,am impresia pana la urma ca cel putin tu,chiar ca” ai mancat ceva stricat”!Mai oropsit al soartei…..in care dintre deplasari ati fost in afara de prima etapa de la Targoviste si cea de la Poli,unde stiti voi bine cu ce bani si de la cine si in ce stare ati fost..Deh,oboseala din cauza dinstantei.De la Arad la Timisoara,v-ati oprit de 2 ori ca sa faceti pisulica,altfel sareau supapele…
          Dar ca sa-ti ridic stacheta,te mai intreb inca o data…la cate meciuri ati fost si deopotriva ati incurajat echipa la SIRIA?
          Te citez: „se poate” merge „si pe banii lor”!Ce inseamna ” se” si „lor”????

          0
          0
      2. Buna seara!Va spun ,ca bucurestean ,sustinator al UTA-ei,ca la meciul cu Metaloglobus nu a fost nici un membru al galeriei.

        0
        0
  5. Drogatii aia au mers in deplasare la Chindia , Clinceni , Sibiu , Afumati , Satu Mare au stat atunci in ploaie , Snagov , Ripensia unde au stat in ploaie , Braila si Metaloglobus , poti sa te interesezi ca asa e . Practic singura deplasare la care nu au participat a fost la Suceava . Acuma e randul vostru sa va rupeti din timp si sa sustineti . Luati numarul de la club si sunati veniti langa echipa …. dai dracu pe aia din peluze sunt derbedei , nu au aia treaba cu UTA !

    0
    0
    1. Buna seara!Va spun ,ca bucurestean ,sustinator al UTA-ei,ca la meciul cu Metaloglobus nu a fost nici un membru al galeriei. Iar la Snagov si Clinceni doi trei suporteri …din Campina.

      0
      0
      1. Salutari de la Arad @Catalin-Bucuresti!Mai scrie te rog inca odata,dar cu majuscule,ce galerie aradeana ai vazut tu pe la Metaloglobus,Snagov si Clinceni???
        Ei bietii,nici nu stiu daca pot sa-i numesc „bietii”,nu cunosc dupa denumiri,nici macar strazile Aradului.
        Eu,la comentarii,ma refeream ca ultima data,i-am vazut la Siria cu Metaloglobus,nu la Bucuresti!La Sibiu,de exemplu,in tur au fost cica 50!Da!,daca o luam faptic cu toti suporterii impreuna,SCU,statea pe linie moarta prin parcari,ca nu cumva sa se intersecteze cu galeria lui Poli,ca sa si-o ia pe cocoasa!Tare mandrii trebuiau sa fi fost de ei!
        Este o chestie foarte simpla!Gura bate curul!Derulati,oricare dintre voi,pagina sportarad pana la capat si in dreapta jos gasiti o optiune de a accesa o anumita luna respectiva.Intrati la live-text-e sau poze si veti vedea „prezenta” galeriei!
        Diferenta a fost de 2-3 saptamani,de cand dl.Bara a cedat,nici nu stiu sigur ce?..SCU-ului,pana la UTA BD!
        Oricum au intrat in istoria fotbalistica,ca la un meci sa injure conducerea +95 minute,fara nici 10 secunde de a-si incuraja echipa!
        Probabil,nefiind prezenti de mult timp la Siria,nu au luat in calcul ca vanatorii se vor transforma in vanat!Liderii lor pot sa influenteze 20-40 persoane,dintre care 20,pustani adlescenti,dar nu restul suporterilor!
        Acum cred ca odata cu lozul tras gresit,nu prea cred ca vor fi lei daca UTA revine in Arad!Poate in locul galeriei lui Poli,prin gradini!Fara sa vrea,SCU s-a transformat in Alexandru Lapusneanu:”daca voi nu ma vreti,ei atunci eu va vreu!”
        Propun,daca tot sunt constituiti legal si juridic,insemnand ca isi si asuma raspunderi,asa cum declara in comunicate,sa fie pusi la plata,pt petardele aruncate fara sens!Si clubul sa-i puna si la plata pt amenzile luate pt bataliile provocate,daca si asa este Low Cost!Ce naiba?Galeria pune UTA la plata?

        0
        0
    1. Mai lache,@Arad si atat!Cand eu umblam in deplasari in divizia A cu UTA,apoi prin divizia B,chiar si acolo unde riscam sa o luam pe cocoasa,pe la echipierele miniere,sau sa venim fara dinti,tu nu erai nici macar in proiect.
      Va trebui sa fii foarte silitor si sa-ti termini liceul,ca sa ai dreptul la o singura dorinta si anume,ca sa apuci macar o singura oara sa vezi stadionul UTA-ei cu 15000Persoane(nu am spus 20000),si la antrenamente,macar 2-3000!
      Nu trebuie sa fii din galerie,ca sa mergi in deplasari.Nici eu nu sunt si merg pe banii mei,decate ori am sau am avut ocazia.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button