Proca rămâne ferm pe poziții în numele SCU: „Singura rezolvare e plecarea lui Popa, iar conducerea clubului UTA și a orașului să arate că respectă pilonul suporterilor!”

Proca rămâne ferm pe poziții în numele SCU: „Singura rezolvare e plecarea lui Popa, iar conducerea clubului UTA și a orașului să arate că respectă pilonul suporterilor!”

Ziua de 11 martie 2018 rămâne una dintre cele mai negre din istoria fotbalului arădean. Nu pentru vreun rezultat sportiv sau o tragedie de natură umană, ci pentru că am văzut suporteri utiști învrăjbiți unii împotriva altora. Pe de-o parte, galeria Campioanei Provinciei nu e de acord nici în ruptul capului cu revenirea lui Ionuț Popa în „alb-roșu” și au luat și atitudine. Una radicală, chiar dură, dacă ținem cont că l-au înjurat pe noul director tehnic al UTA-ei pe toată durata partidei cu FC Hermannstadt, luându-i în colimator inclusiv familia. De partea cealaltă, sunt destui suporteri care sunt de partea lui „Mister”, mai precis de partea antrenorului Popa, care – de altfel – a și debutat cu un rezultat bun și i-au huiduit pe ultrașii din peluză. Tabloul dezbinării este complet în acest moment, în „oală” intrând și conducerea clubului, cu care Suporter Club UTA a plecat la drum cu ceva timp într-un nou proiect. De altfel, pe 14 martie 2018, se fac exact exact 4 ani de când într-o Adunare Generală ținută la Old Lady ‘s Pub, Suporter Club UTA a decis, cu o majoritate de 72%, cedarea dreptului de folosinţă a siglei, numelui şi culorilor UTA-ei către ONG-ul “UTA Bătrâna Doamnă.”

Colegii de la TV Arad l-au invitat avut în emisiunea din această seară, „Glasul Tribunei”, pe Dani Proca, președintele SCU, care a reiterat poziția de forță pe care galeria o are vis-a-vis de Ionuț Popa și cei care l-au rechemat la UTA. Șeful asociației suporterilor susține ferm că (re)venirea lui Popa la club nu se justifică, ba mai mult: „Conducerea clubului știa despre părerea noastră vis-a-vis de acest personaj și tot a mers pe mâna lui. De aici, putem înțelege că a fost o mutare în ciuda noastră, una care aruncă în aer stabilitatea din punct de vedere al organizării pe care am avut-o până acum. Nu am avut pretenția să fim consultați în toate deciziile manageriale care s-au luat de-a lungul timpului, privind diferiți antrenori și jucători, dar aceasta a fost una specială ce încălca principiile cu care s-a pornit la drum în acest proiect. Am aflat și punctul de vedere al conducerii, în care s-a invocat partea de rezultate, dar nu credem că UTA ar avea sau ar trebui să aibă probleme la retrogradare, ținând cont de valoarea lotului și de celelalte echipe. Așadar, până la acest episod nu am intervenit în politica managerială, deși s-au făcut și altfel de greșeli în trecut. Politica low-cost este generată de deciziile manageriale. Deoarece banii de la Primărie nu pot fi folosiți la salarii, clubul a trăit din banii luați pe vânzările lui Man și – ulterior – Petre. Din păcate acei bani au mers la niște jucători și antrenori care nu au confirmat. S-au pierdut bani, mulți, puțini, datorită greșelilor manageriale. Noi nu am intervenit în politica managerială, am condamnat ca suporteri unele veniri, dar ca asociație nu am spus noi că jucătorul X este bun sau nu la UTA. Acum este, însă, cu totul altceva”.

Pe de altă parte, Proca recunoaște că membrii galeriei au fost interesați prea puțin de evenimentele din teren, ieri la UTA – FC Hermannstadt, focusându-se pe protestul împotriva lui Popa și cei care l-au readus la echipă. „Din perspectiva noastră, a suporterilor, din păcate, fotbalul a căzut pe plan secund la acest meci. Ne-am bucurat, ne-am dorit și noi ca UTA să obțină un rezultat bun, mai ales că situația din clasament nu este cea mai fericită într-adevăr. Fiecare punct s-ar putea să conteze, dar nu putem fi de acord cu încălcarea unor principii. Apoi, s-a văzut că Aradul nu are o practică a protestelor și a unui meci întreg fără a cânta. Și noi am fost, poate, un puțin stingheri, pentru că nu ne stă în fire. Foarte rar am făcut astfel de manifestări și astfel de proteste. Și mai știm și regretăm acest lucru și anume faptul că jucătorii sunt la mijloc. Chiar dacă nu am susținut echipa ieri, cu ei nu avem absolut nimic. La salutul de la final, când am cântat împreună, chiar le-am spus că le-am rămas alături, dar i-am rugat să ne înțeleagă punctul de vedere”, a adăugat președintele SCU.

La conferința de presă de după meci, Sandu Pelici arăta cu degetul înspre câțiva dintre suporterii utiști de la tribuna I, care i-ar fi înjurat, scuipat și „bombardat” cu monede pe cei de pe banca tehnică sibiană. „Sunt regretabile aceste gesturi. Nu am agreat niciodată astfel de manifestări, ba chiar le-am condamnat. Când pui o astfel de presiune pe adversari lucrurile sunt interpretabile, noi nu suntem de acord cu ele. Aceste manifestări nu sunt specifice pentru Arad, poate în alte părți să fie firești”, a mai comentat Dani Proca.

Întrebat cum ar vedea rezolvarea „speței”, șeful SCU a fost franc: „Sperăm ca să se termine cât mai curând acest conflict, conducerea să-și dea seama de eroare și să o repare, mai departe nu mai ține de noi. Cel mai simplu este să plece domnul Popa. Le-am adus aminte oamenilor motivele pentru care cerem acest lucru, dacă le-au uitat. Sunt jucători care au jucat câteva meciuri la UTA, nu sunt mari utiști, dar când au vorbit despre UTA au făcut-o cu respect. Alții nu s-au bucurat când au marcat contra noastră. Domnul Popa nu a făcut asta, a tratat UTA cu ură, chiar el spus că i-am fost dușmani. Nu poți să spui că ești utist când tu faci plângere la Federație când era la Mioveni. Nu poți să spui că ești utist când vrei să furi un junior să-l duci la Iași sau să lași loc de suspiciuni ai ratat promovarea în liga 1 cu două meciuri dubiose. Sau dansezi la centrul terenului, faci semne obscene, îți razi mustața și spui că vrei să îi dai cât mai multe goluri UTA-ei. Așadar, soluția este plecarea și mai vrem să vedem din partea conducerii clubului și a orașului că respectă cu adevărat pilonul acela la care apelează doar atunci când au nevoie. Noi nu ne-am schimbat, suntem aceiași. Am pus întotdeauna interesul UTA-ei mai presus, indiferent de popularitatea pe care o avem”, a fost concluzia lui Proca.

Cazierul moral al lui Popa pe Facebook

În fine pe pagina de Facebook Ultras Arad a fost postat azi „cazierul” moral al lui Ionuț Popa, ca justificare a acțiunilor și contestației destul de dure de la partida cu sibienii. Inclusiv la adresa „pilonilor” ce au girat revenirea experimentatului tehnician la gruparea fanion a Aradului. Vi-l redăm în întregime mai jos:

1. Ionuț Popa și-a făcut „intrarea” în fotbalul românesc cu scandalul ”haina de blană”. Un club cu onoarea imaculată, UTA, a ajuns să fie murdărit în rușinea primului blat dovedit din fotbalul românesc. Ratarea promovării a fost uitată, implicarea lui Ionuț Popa în acel scandal a fost uitată și ea, în schimb pentru UTA a fost începutul unei ere de compromisuri și rușini pe care Ionuț Popa o personifică foarte bine.

2. La începutul anului 2009 în Arad se pregătea o crimă la adresa UTA-ei. Aflată într-o situație financiară foarte grea, Bătrânei Doamne i se pregătea un înlocuitor surograt. Mai mulți oameni de afaceri arădeni, susținuți de autoritățile locale, au încercat înființarea unei alte echipe care să ia locul UTA-ei. Proiectul nu s-a materializat însă nu putem uita că Ionuț Popa a fost printre primii care a binecuvântat proiectul FC Arad.

3. În sezonul 2009 – 2010 UTA a ratat promovarea în prima ligă, cu Ionuț Popa antrenor, după două meciuri controversate cu FCM Târgu Mureș și Universitatea Cluj. În loc să își asume deciziile tactice cu impact negativ, mai ales în cazul meciului de la Târgu Mureș, Ionuț Popa a făcut ceea ce știe el cel mai bine: a părăsit corabia înainte de finalul campionatului pentru ca după mulți ani să declare că ”a fost vândut de jucători”. O atitudine care spune multe despre caracter și moralitate.

4. În vara lui 2012, în timp ce UTA se afla în discuții pentru prelungirea contractului cu Marius Chindriș, jucătorul a fost deturnat de Ionuț Popa, pe atunci antrenor la Poli Iași, printr-o operațiune demnă de un film de commando. Un transfer care în orice țară civilizată s-ar fi realizat fie prin negocierea dintre cluburi fie după ce jucătorul devenea liber de contract, a fost forțat (fără sorți de izbândă din fericire) în maniera clasică pentru Ionuț Popa: circ și scandal.

5. Vara trecută, în calitate de antrenor al echipei ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa a provocat un scandal monstru după meciul tur al barajului de promovare pentru Liga 1. Antrenorul de atunci al UTA-ei, Laurențiu Roșu a fost ținta insultelor lui Ionuț Popa, acesta făcând afirmații jignitoare de asemenea, la adresa echipei și a suporterilor arădeni.

6. Și dacă mai era nevoie de încă o dovadă a ceea ce propune Ionuț Popa la UTA, am primit-o în această seară când, în cadrul unei emisiuni tv, noul director tehnic al echipei declara despre episodul barajului „mi-aș fi dorit SĂ-I bat mai rău”. Orice comentariu este de prisos!

Facebook Comments
8
20

97 de comentarii

 1. Avatar

  Hahaah o sa venim sa va luam cetatea . Taraniilor tot la sat ati ramas , vai de voi :)))) FORZZZA POLI !

  25

  36
  Răspunde
  1. Avatar

   Bai nesimtitule vezi de mucii tai acolo ca pica stadionu pe voi….

   40

   4
   Răspunde
  2. Avatar

   Vai de voi… ati crezut ca promovati brusc cand v-ati vazut aproape de locul 3. Acum extraordinara voastra echipa nu face fata cu Clinceni acasa. Scutaru e pe nicaieri, cum era si la UTA.

   26

   5
   Răspunde
  3. Avatar

   Noroc ca noi avem nenumarate cetati!Voi aveti doar o ruina in centru,prima cazuta in pasalac turcesc!Timisoara a fost primul bastion in care toti au fugit mancand pamantul!Nu eu spun,ci istoria!
   Veti avea o mare problema!Macar Motorul va fi gata pana cand veti fi escortati pe coclauri,nici nu se pune problema sa mai defilati din gara mare!Si o alta problema mare,veti avea!Gradina este deja rezervata de catre SCU!Poate ca va infratiti!
   Ma rog,pe unde puteti ajunge la Arad si pe sosea!Noi,un Arad mic,avem 3 iesiri la autostrada,la chibrit!Voi aveti de mancat si de baut pana sa urcati pe autostrada!Zona Zooster!

   26

   4
   Răspunde
  4. Avatar

   Rade ciob…cu care Poli veniti de data asta?Aia infiintata acum cativa ani din liga a 6 a botezata pompos”poli”?in Arad scandalul e trecator, dar voi inca mai sunteti in dilema cu care poli sa tineti.Sa cuceriti cetatea? Puteti urca linistiti, e asfaltat pana sus, apoi sa va aruncati in cap:))

   9

   2
   Răspunde
 2. Avatar

  Mi-e greața deja de tot ce se intampla in acest club. De cand ma uit la fotbal nu am mai auzit ca suporterii sa fie de acord cu anumite decizii din interiorul echipei. Sper cu tot dinadinsul ca popa sa plece si sa ramanem cu todea si sa retrogradam iar apoi sa plece restul pe care ii injurati si sa va ramana echipa voua . Mi-a fost si rusine sa ma uit la tv la meci( deoarece am fost la lucru si nu am ajuns la station ), si sa aud doar scandari impotriva lui x si a lui y. Ba mai mult sa fiți si huiduiti de ,,ai noștrii”. Bine a făcut popa mai ales cu acele declarații de la baraj,când cineva iti injura familia voi sperati ca el sa se dea la o parte? Popa e un om care nu se ascunde dupa degete si a spus si va mai spune multe. In rest ,haide UTA dar cu aceste lucruri doar ne facem de ras.

  52

  17
  Răspunde
  1. Avatar

   Se vor rezolva problemele cu timpul , momentan oamenii din peluza sunt indignati asta este , trebuie intelesi si ei . Au motivele lor ! Nici eu nu sunt de acord cu Popa la UTA .

   7

   10
   Răspunde
 3. Avatar

  Bun. Să plece Popa. Şi după aia???????????????

  34

  8
  Răspunde
  1. Avatar

   dupa aia sa vina Ionut….chiar era singurul antrenor din lumea asta pe care sa-l instalezi dupa ce cu o zi inainte l-ai reconfirmat pe Todea ca amtrenor….Conducere de amatori…

   1

   3
   Răspunde
 4. Avatar

  Proca draga, tu care ai interdictie te pui sa vorbesti desore ceea ce fac cei se la tribuna 1?
  Pana una alta, daca faceam ceva exagerat, primeau interdictie.
  Ati scandat sa plece Falca, Meszar si Popa. Cine mai ține echipa? Galeria care nubare bani de coregrafie si vine cu cutia milei in tribune???
  Stati liniștiți, dupa gesturile obscene ale „utrasului” Popa, sunt convins ca o sa primiti ….multa…..

  47

  14
  Răspunde
  1. Avatar

   Proca nu este interzis, altii sunt cu probleme de la filmările de la timisoara

   11

   2
   Răspunde
   1. Avatar

    @Lucian?Si cine a platit pt.exuberatiile SCU?Cine a platit amenzile?Asta sa ne spuna Proca!
    La „ultima etapa”,au mancat toti ceaun!La conferinta de presa,din Subcetate,Proca era mielusel!Noi,cei simpli,am ridicat niste probleme grave,de actualitate!
    Hopa Mitica!Nici eu nu sunt pro-Popa!Dar ce sunt eu?Mancator de seminte,asa cum se exprima cate un Musetel,si SCU!Si eu il urasc pe Popa si postarile mele,nu cred ca lasa loc de dubii!Dar decid eu?
    In primul rand,accept in cele din urma!Cum altfel?Mereu am spus ca trebuie un soc puternic la echipa!Ca am eu ceva personal cu Moustache,asa este!Il urasc din toata inima!Spun un singur lucru:caracterul sau bate capacitarea de antrenorat,psiholog si pregatitor fizic!
    Cei care ii veti ridica statuie,ca plateste RMN-uri,trimite la medicii sai,suplimenteaza prime,va avertizez ca face ceea ce stie cel mai bine!Totul este contabilizat!Ionut Popa nu pierde bani!Nu a avut unde sa se antreneze,decat in baza proprie?In groapa?
    Bani nu va cere!Facturile insa le contabilizeaza!Nici lui Piros si lui Robu nu a cerut!Pana la despartire!
    Proca,Colin,Kid,voi sunteti mancatori de seminte!Penibili!Nu v-am vazut in peluza!Jenantilor!Galeria lui rahat!Prostituati!Cat de penibili sunteti!Eu v-as interzice!In primul rand pe programe trebuie sa dispara culoarea neagra!
    UTA exista doar prin ALB si Rosu!Nu accept negrul unor tampiti!Nu mai vreau sa vad nici afacerea lui Dorin Stana cu vre-o culoare negra!
    UTA este alb si rosu!Punct!Sa dispara negrul!

    46

    17
    Răspunde
  2. Avatar

   Oricine ar fi Popa sau ce a facut si ce nu a facut ar trebui sa nu ne injuram intre noi utist cu utist. Ar trebui sa existe respect intre galerie si tribuna ori nu cred ca galeria i-a provocat pe oamenii din tribuna. Fanii din tribuna au ales sa injure si sa huiduie galeria pentru Popa. Eu zic sa ne lasati sa protestam impotriva lui si gata. Sa nu ne certam intre noi pentru ca exact asta isi doreste Falca acum. Isi doreste sa ne certam si sa nu mai venim la meci, sa uitam ca stadionul Francisc Neuman nu e gata de 4 ani, iar Motorul nu va fi gata nici el in acest sezon, sa uitam ca a daramat inca o cladire istorica vizavi de gara sa mai faca un Lidl ca nu mai are terenuri sportive de demolat deja. Peluza va sustine si echipa din meciurile viitoare, dar va continua sa ii taxeze dur si pe cei care o strica, iar tribuna ar trebui pur si simplu sa ignore protestul daca nu le convine. Sa sustina echipa cum pot si considera! Haideti sa nu ne mai improscam cu noroi pe internet pentru ca toti ne dorim binele clubului pana la urma.

   25

   6
   Răspunde
   1. Avatar

    Eu zic sa va luati talpasita ca si asa doar poluati aerul in timpul meciurilor ….

    23

    15
    Răspunde
    1. Avatar

     SI SA RAMAI TU CU TOTI PUPINCURISTII LUI FALCA!?….ASTA VRETI? trebuia sa o spuneti de la inceput ca UTA este pe persoana fizica Falca si ca el decide ce si cum la club…si atunci intelegeam si noi degringolada de la club doar e marca inregistrata Jita Falca….

     0

     0
     Răspunde
   2. Avatar

    esti sigur ca nu galeria ia provocat dar ce a insemnat acea scandare galeriei in care ne faceau pe toti din stadion sclavi mai exact au scandat sclavilor sclavilor sclavilor de ce suntem sclavi pentru ca nu am injurat familia lui Popa alaturi de ei sa fim seriosi

    4

    2
    Răspunde
 5. Avatar

  Ne certam aiurea intre noi, chiar nu va dati seama???
  UTA 1945 ARAD!
  SA FIM UNITI TOTI , dupa.scandalul asta chiar ar trebui sa ne unim, sa sustinem financiar echipa, sa vedem cati suntem dupa tastatura!!!

  31

  0
  Răspunde
  1. Avatar

   Respect decizia SCU, e parerea unor oameni implicati in istoria UTA-ei, DAAAAR, totusi, nu sunt decat o mana de oameni. 100 de oameni nu pot vorbi in numele tuturor celor care sustin UTA. Eu, si stiu si pe altii, doresc sa ramana dl. POPA. Deci SCU nu a si-a spus parerea si in numele meu. Ramane ca decizia sa o ia cineva care are autoritate. Pana se schimba lucrurile si cu autoritatea acesta. Pana atunci …. nu putem decat sa ne spunem parerile si atat.

   29

   0
   Răspunde
   1. Avatar

    Problema e ca tu si restu nu detineti palmaresul si sigla UTA, de aia acei 100 de oameni vor spune parerea decisiva. Sper sa retraga totul si sa va vad pe la meciurile siriei.

    0

    1
    Răspunde
    1. Avatar

     Comunicat SCU – 6 martie 2014
     Ca urmare a deciziei Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage dreptul de folosinţă al numelui, siglei şi culorilor UTA-ei de societatea comercială FC UTA.

     Conferinţa de presă SCU – 17.03.2014

     Adunarea Generală a Suporter Club UTA s-a întrunit duminică în şedinţă extraordinară deschisă oricărei persoane care dorea să-şi spună punctul de vedere legat de cedarea dreptului de folosinţă a siglei, numelui şi culorilor UTA-ei către ONG-ul “UTA Bătrâna Doamnă.” O prezenţă mai bună la o Adunare Generală a SCU am avut doar la înfiinţare când eram în liga I. Un procent de 72 la sută dintre cei prezenţi cu drept de vot au votat pentru cedarea dreptului de folosinţă a numelui, siglei şi culorilor UTA-ei către UTA Bătrâna Doamnă în anumite condiţii pe care le-am discutat cu domnul Mesazr şi asupra cărora am căzut de-acord. E foarte important să distingem între cedarea dreptului de folosinţă şi cedarea definitivă pentru că noi nu avem acest drept conform actului prin care domnul Bara a cesionat către SCU dreptul de folosinţă al mărcii UTA.

     În aceste 2 documente oficiale, unde vezi scris ceva despre PALMARES???

     0

     0
     Răspunde
     1. Avatar

      Ca ziarist sportiv care scrie pe aici doar despre sportul aradean si in principiu despre UTA Arad, ma asteptam sa fiti mult mai bine informat, sau cel putin sa nu va faceti de ras prin astfel de comentarii publice.

      Daca il sunati pe Calin Mnerie probabil va va confirma faptul ca numele UTA este strans legat de palmares si ca nu se distinge una de alta. UTA are implicit si palmaresul. Nu trebuie precizat de fiecare data cand se vorbeste despre culori ca este vorba de alb si rosu, ori cand e vorba despre sigla sa fie si desenata.

      Asta daca nu e si el cumva pe langa subiect…Keep informing.

      0

      0
     2. Avatar

      cum adica ˝numele UTA este strans legat de palmares˝? Numele ˝UTA Arad˝ este o marca. Cum poate fi o marca inregistrata de o persoana fizica, detinatoare a unui palmares sportiv? La OSIM se inregistreaza o marca, compusa din nume, sigla, culori, nu are legatura cu palmaresul … de exemplu, mai exista UTA 1945 si UTA Batrana Doamna, marci care sunt similare cu UTA Arad.
      Asa au crezut si mititelu si becali si s-au trezit ca marca inregistrata nu are legatura cu palmaresul, prin sentinte definitive dupa ani de procese.

      1

      1
     3. Avatar

      Domnule Grec, numele UTA, marca aceasta despre care vorbim este recunoscuta de catre FRF si celelalte foruri fotbalistice romanesti ca fiind continuatoarea de drept a echipei care a castigat cele 6 trofee si 2 cupe ale Romaniei.
      Cand un muzician isi inscrie brand-ul muzical la OSIM este clar ca detine si drepturile de proprietate asupra a ceea ce produce acel brand.
      Nu s-a pus niciodata problema despartirii palmaresului de catre aceasta marca, sau dvs. stiti altceva? Unde spuneti ca este palmaresul in acest caz?
      Daca vorbim despre procese si cupele efective ne putem astepta sa avem oricand surprize, vorbim totusi de anii ’40-’50.

      0

      0
     4. Avatar

      ai vazut tu un act oficial in care O MARCA sa aiba palmares? a emis FRF un act oficial in care sa scrie asa ceva? palmaresul il are O ECHIPA, UN CLUB, nicidecum o marca … apropo de marci, Fotbal Club UTA este o marca inregistrata de SCU in 2016 cu sigla si culorile cunoscute, ceea ce ar insemna ca Nicolae Bara a renuntat la marca UTA Arad din 2008, ce a cesionat-o catre SCU, care avea aceeasi reprezentare grafica … poate ne lamureste cineva de la SCU daca este asa cum scriu cei de la OSIM …

      1

      0
 6. Avatar

  Bine ar fi să se desființeze Bdul , alb verde culorile de la înființarea echipei nu au nici o legătură cu UTA Arad , la fel cum nu au nici o legătură nici scu cu adevărata UTA Arad ei sunt marionete ale tandemului falcă meszar , rușine arădenilor că au lasat UTA Arad sa se desființeze alti fac orice ca sa nu desființeze echipele vezi cazul Huelva din Spania voi vati vândut imediat rușine rușine rușine

  22

  15
  Răspunde
  1. Avatar

   Chiar ai exagerat aici , in afara de dinamo toate echipele de traditie au murit si au revenit , ce poti sa faci ? La noi in tare totul e corupt asa e si fotbalul .

   4

   0
   Răspunde
 7. Avatar

  Bai Proca ai dat tu ceva bani la club ce tot vrei tu pleaca tu de la UTA nesimtitule ne faci de ras…

  43

  20
  Răspunde
  1. Avatar

   Vezi ca Proca s-a luptat ani de zile pentru ca acest club sa se numeasca UTA din nou, fara BD in coada. A facut pentru UTA pe langa mii de kilometrii in deplasari si steaguri, coregrafii multe alte lucruri. El a fost in 2007 cel care a condus protestul pana in fata primariei sa salvam UTA si tot el a iesit in fata si a zis mereu public toate mizeriile lu Falca si l-a infruntat cum a facut si azi in direct la emisiune. Tot el i-a inchis gura si lui Martian asa ca tine-ti gura ca mai mult decat sa molfai seminte si sa injuri in stanga si dreapta nu poti trece in CV.

   32

   25
   Răspunde
   1. Avatar

    Proca a supt directiile!Proca s-a bazat pe himere!Proca a crezut ca poate sa submineze suporterii adevarati,nu betivanii sai!Proca s-a trezit mai destept decat niste copii manipulati,pe care i-a bagat la inaintare!Proca este un fel de cameleon!Proca a crezut ca manipuleaza suporterii!Proca nu s-ar fi asteptat ca sa SCU sa fie contestat LIVE!
    Proca se crede Mafalda!Proca era acel care la Biavatti,aplauda!Proca este acela care crede ca dicteaza!Proca este cel care monteaza copiii!Proca crede ca decide!
    Proca este cel care care scrie liste!Proca este cel care este anti-UTA!
    Injuram!Dar incurajam echipa!Proca ce face?Injura?
    Potlogarilor!

    37

    16
    Răspunde
    1. Avatar

     Hahahaha asa spune.i tu cum sta treaba . SE BAT SATENII INTRE EI HAAHAHHAAHH. Asa imi place de voi .

     1

     25
     Răspunde
    2. Avatar

     Scrii numai tampenii in necunostinta de cauza.
     Te pricepi cat de cat la fenomen insa asta nu iti da dreptul sa ne injuri cum iti vine la gura iar ultima data te-am rugat frumos sa incetezi mai ales ca nu s-a luat nimeni de tine.
     Nu ai ascultat, treaba ta insa atentie la neatentie…

     13

     16
     Răspunde
     1. Avatar

      Bai KIDULE ce înseamnă atenție la neatenția ia vezi sa fii tu atent la amenințările astea ca au mai fost smardoi din ăștia ca tine și au rămas de au mâncat cu paiu vreo 6 luni !ATENTIE LA NEATENȚIE

      14

      8
     2. Avatar

      Kidule!Atentie tu la neatentie!Am marcat comentariul tau si l-am bifat ca o amenintare publica!Asa cum nu este prima data cand o faci!
      Fii „antena”,mai gigele!!!Arata-mi tu cel mai scurt comentariu sau parere de-a mea,unde injur eu galeria,macar ca va injura tot Aradul!
      Probabil ca nu v-ati asteptat la reactia tribunelor si inclusiv a Peluzei Principale,de la intrare in stadion Siria sa va contreze!
      Sunteti comparativi cu Ceausescu!Cine nu este in acord cu voi=dusman!Voi nu aveti identitate morala,nu mai este nici un dubiu!
      Pe cand la voi,la Biavatti,masa era plina de alcool,erati aplaudaci!Exista poze si filmari,nu o spun eu,pt ca asa mi s-a nazarit!URA elefantilor si lui Mihalcea!
      Ati fost apoi la Targoviste si pana la Metalo,de la Siria!Apoi unde ati fost?La birt?
      Deci Kidule,ai grija la amenintari,pt ca dosarul tau se tot ingroasa!
      Stii unde ar trebui sa fii,in timpul meciurilor UTA-ei,daca am fi in Anglia?Prezent la cel mai apropiat post de politie,pana la fluierul final!
      Asa ca ai grija!Amenintarea este obiect de fapta penala!

      4

      0
   2. Avatar

    Proca trebuia sa se zbata pentru uta adevarata nu sa o lase
    Pt bd ….sa nu uitam ca UTA inca traia pe cand ei incurajau bd-ul …. Proca ai
    Lins unde ai scuipat !!! Iar va facut felu falcone !!!

    24

    7
    Răspunde
   3. Avatar

    RUSINE , scu ! Daca va dati asa mari, de ce nu angajati voi un director tehnic sau macar un antrenor pe banii vostrii ? Nimeni nu va interzice ! Va dati si voi mari intr-un lighean cu apa ! Voi abia faceti cheta de cateva beri . inainte de meci !

    9

    1
    Răspunde
  2. Avatar

   Aurele te faci singur de ras !ba retardatule .sustinind un tradator jegos blatist care sa pisat pe tine si pe toti utisti !

   8

   6
   Răspunde
 8. Avatar

  Sper ca SCU sa fie istorie la UTA …E timpul ca primarul sa-i dea sah-mat la asa zisa galerie….

  30

  22
  Răspunde
  1. Avatar

   Sa va dea sah la toti ca sunteti degeaba . Ce sa caute Aradu ca sat in fotbal:)))

   2

   27
   Răspunde
   1. Avatar

    Nu te baga nimeni in seama, chiar nu-ti dai seama? Du-te mai bine și sparge-ti un cos, da-ti o rana, fa ceva ca ne plictisești.

    10

    1
    Răspunde
  2. Avatar

   Dascale !primarul ti a dat sah mat tie postule !ducandul pe Popica care sa pisat pe tine .si incodata sah mat ca nu aterminat Motorul si nici F N .asa ca ramai la spartul de seminte !

   6

   7
   Răspunde
  3. Avatar

   Dascale , mare atentie la neatentie , nu se stie niciodata cine da sah-mat pana la urma .

   2

   2
   Răspunde
 9. Avatar

  SCU, uitati-va la sondaj si amintiti-va in ce minoritate ati fost duminica la meci. Nu mai e nimic altceva de zis. Voi nu reprezentati toti suporterii, nu mai vorbiti in numele tuturor!

  38

  12
  Răspunde
   1. Avatar

    Foarte, foarte slab argumentul tau. Vezi, ti-ai demonstrat singur cu argumentul asta penibil ca nu prea mai e nimic de zis, tocmai cum spuneam puțin mai sus.

    4

    3
    Răspunde
    1. Avatar

     da! dar asta nu inseamna ca e si bine….eu zic ca intotgeauna ADEVARUL va triumfa, si sper ca intr-o buna zi sa fie aflat de catre toti utistii ce a facut Ionut Popa la UTA si de ce este asa hulit de catre cei care stiu cate ceva….am vazut ca pe aici i-si dau cu parerea niste insi care habar nu au cat rau a facut la UTA…..pana chiar el sa dat de gol , dar cine sa sesizeze asta, ca sunteti orbiti de ura, a spus , citez, EU IN 2009 AM VENIT LA UTA SA PROMOVEZ , DAR NU AM FOST LASAT, cine nu te-a lasat popica? interesul personal?ca daca doreai binele echipei spuneai atunci, dar esti si ai fost un papagal toata viata…

     0

     0
     Răspunde
 10. Avatar

  De ce nu-i faceti statuie lui Proca? La PUB. Sau una colectiva: SCU, pe treasa la PUB.

  23

  11
  Răspunde
 11. Avatar

  Eu zic mai bine sa plecati voi proca,ca mai nou incurcati,de ce nu ati iesit ma public sa va luati de meszar ca au venit atâția jucători au luat o grămadă de bani și au plecat?de ce nu ati facut scandal ca suntem aproape de liga a 3-a?Va supăra pe voi Popa dar fără el o sa mergem in liga a 3-a. Asta nu inseamna ca daca ati adus echipă in B acum trebuie sa va bateti voi joc cum vreti de ea.Pentru UTA imi calc orgoliul și merg pe mâna lu Popică.Pentru noi doar UTA contează!!!

  34

  10
  Răspunde
  1. Avatar

   Tot eu sau cine dracu esti! ,nu sustin un blatist un tradator care si=a batut p…a de tine si de utisti ,dar ai raspuns tu cit esti de retardat spunund ca iti calci pe orgoliu ,adica esti o zdreamta de om fara caracter !

   9

   17
   Răspunde
  2. Avatar

   Aurele te faci singur de ras !ba retardatule .sustinind un tradator jegos blatist care sa pisat pe tine si pe toti utisti !

   4

   14
   Răspunde
 12. Avatar

  M am saturat deja.. nu fac parte din Scu…
  Dar chiar ii sustin!!! Nu a fost ok ca nu s a incurajat echipa dar ei isi asuma lucrul asta.
  Sustineti voi, restul echipa..care pana acuma ati cam lipsit de la meciuri… veniti doar la meciurile importante… asta nu i suporter… e suporter de rezultat!!

  15

  15
  Răspunde
 13. Avatar

  Popa m-a învățat cum as putea să fie 5% din bugetul Aradului, asa cum la Cimisoara nu a fost lăsat să fure. Voi doar păpați bani. Candidați voi si puteti fură voi direct din banii aradenilor, dar până atunci comanda e la mine. Voi abia aveți bani de bere la pub.

  Poate mă enervez si contest inclusiv înregistrare cu rea credință a mărcii de către Bara și implicit cesiunea către voi dacă nu respectați ce am convenit. Voi trebuia să legitimați echipa cu numele și bătând din palme, iar eu să fur linistit din banii aradenilor.

  10

  10
  Răspunde
 14. Avatar

  Noi NU acceptăm blatişti la echipa noastră, PUNCT!!
  Cine întelege îi bine şi cine nu înţelege, iarăşi îi bine.

  9

  15
  Răspunde
  1. Avatar

   Dacă ai dovezi spune concret! Vorbe și păreri pe la colțuri…

   15

   3
   Răspunde
   1. Avatar

    sau dat destule dovezi, doar daca esti miop sau rau intentiona nu le vezi….

    2

    3
    Răspunde
 15. Avatar

  Stiti ce imi pare rau, anii trec si la UTA nu mai e liniste, ne certam ca prostii intre noi, in loc sa sutinem echipa.
  Ce a fost UTA inainte nu o sa mai fie daca tot asa merg lucrurile.
  Uitati va ce echipa are craiova.
  Rusine ce se intampla la club
  UTA campioana Romaniei
  UTA e in inima mea si va ramane in inima mea vesnic ?

  20

  1
  Răspunde
 16. Avatar

  Proca trebuia sa se zbata pentru uta adevarata nu sa o lase
  Pt bd ….sa nu uitam ca UTA inca traia pe cand ei incurajau bd-ul …. Proca ai
  Lins unde ai scuipat !!! Iar va facut felu falcone !!!

  15

  5
  Răspunde
 17. Avatar

  ANTI HOȚI SI.MAFIOTI LA UTA!
  FELICITARI PELUZEI SI TUTUROR CU SANGE IN INSTALATIE…

  8

  6
  Răspunde
 18. Avatar

  Am urmarit si eu cu mare interes emisiunea de pe TV. ARAD, Glasul Tribunei ,invitat fiind domnul PROCA. Eu fiind un infocat vechi utist, l-am ascultat cu mare atentie ,eu nu ma bag sa trag vreo concluzie pripita ,dar la cele spuse de el aseara,are si el dreptatea lui ,la cate greseli s-au facut la club dea lungul anilor.In privinta ,in ceea ce priveste razboiul cu Ionut Popa , este parerea lui si a SCU si nu il contrazic la ceea ce a spus despre Popa. Este un antrenor foarte bun dar ,cand a fost pe la alte echipe si a jucat contra UTA.-ei, sa comportat uluitor de dezamagitor la adresa echipei si nu a dat bine la atatia utisti care tin cu aceasta echipa, trebuia sa lase capul in pamant din respect pt. aceasta echipa galonata si iubita in mai toata tara dea lungul atator ani si mai ales ca, PRIMA DATA ,EL A SCOS CAPUL IN FOTBAL DE LA UTA. !!! Cum dracu, eu unul, fiind cu UTA. in suflet de mic copil si sa ma dezic de aceasta, de cate ori a jucat cu Chindia, niciodata nu am tinut cu echipa orasului meu ,deoarece intotdeauna pe primul loc a fost incontestabil UTA., asa trebuia sa faca si Popa si acuma are probleme mari cu suporterii de la SCU, ce sa mai, la mancat in fund , vorbind urat despre UTA si acum plateste !!!! Si inca ceva, de ce UTA. nu este finantata de Consiliul local si Primaria ARAD , cum este la CHINDIA Targoviste !? Deci, acolo se poate si la ARAD, NU !? DE CE DOMNULE FALCA, PRIMARUL STAN, POATE SI DUMNEATA NU POTI !?

  16

  3
  Răspunde
  1. Avatar

   Stimate domn, nu compara Targovistea ca oras, infrastructura, industrie, orice cu Aradul……

   9

   5
   Răspunde
   1. Avatar

    Aveti 3 strazi, Valahia si Turnul Chindiei… Nu mai zic de trompeta de stadion… Mergeti putin mai la vest, spre UTA si faceti diferenta…

    6

    5
    Răspunde
  2. Avatar

   Tot respectul domnule Nelu , v-am intalnit la Targoviste , sunteti un mare UTI-ST , galeria are si ea dreaptatea ei , forma de protest a fost prea dura poate se vor mai schimba un pic si va fi mai bine .

   2

   1
   Răspunde
 19. Avatar

  ” dar nu credem că UTA ar avea sau ar trebui să aibă probleme la retrogradare, ”

  Băiatul ăsta ori n-a urmărit meciurile ori știe fotbal cam cât a uitat bună-mea, Asta cu crezutul merge mai bine la biserică. Nici așa nu sunt sigur că scăpăm de retrogradare, dar cu Todea am fi fost condamnați 100%.
  Ințeleg, il urăști din toți ficații pe nea Popa, dar nu-ți pierde obiectivitatea, mai ales că-i vorba despre viitorul clubului, nu despre o răfuială personală.

  18

  3
  Răspunde
 20. Avatar

  Citesc comentariile si raman uimit de felul in care va bateti joc si va jigniti intre voi, suporteri aradeni… Este tragi-comic circul de la Arad. Pacat ca murdariti NUMELE de UTA, NUMELE LUI IONUT POPA!!! Sincer, sunteti penibili. Rade o tara intrega de voi. Mai grav e ca le dati mari motive de satisfactie…cimisorenilor!! RESPECT PANA LA MOARTE PENTRU UTA!!!

  17

  5
  Răspunde
 21. Avatar

  Va propun ceva!! Lasati naibii ambitiile si orgoliile aiurea. Haideti mai bine sa luam legatura cu dl manager Lucian, sa ne explice in ce mod, concret si haideti sa strangem bani pentru UTA!! Ce spuneti? Sund dispus sa donez lunar cat pot pentru echipa mea de suflet si pt deosebitul OM, profesorul IONUT POPA!! Cred ca doar asa putem ajuta cu adevarat si nu prin certurile zilnice pe care le citesc pe site…. Pentru mine doar UTA conteaza!!!

  14

  4
  Răspunde
  1. Avatar

   ASTA CU STRANGEM BANII MAI USOR!! Ionut Popa nu venea daca nu erau bani si de jumulit…., a stat si la Timisoara pana sa inchis de tot robinetul, o sa vedeti ca retrogradeaza din A, iar el si-a luat bani la plecare, ca-i un baiat descurcare si foarte pervers nenorocit, la fel ca cine la numit…

   5

   1
   Răspunde
   1. Avatar

    Eu doar am propus, daca doriti si voi, cred ca ar fi ok!! Nu te obliga nimeni… In privinta domnului profesor Ionut Popa te inseli amarnic, il cunosc foarte bine, asa ca, te rog, mai bine incearca sa te abtii din acest punct de vedere…

    4

    4
    Răspunde
 22. Avatar

  Oare acest Proca matilda cîți bani a luat. Sa îi dea echipă lui si golanilor care îl susțin.

  11

  6
  Răspunde
 23. Avatar

  Baieti, stiti care-i problema noastra, a tuturor celor care tinem cu UTA: ca nu e un aradean cu bani care sa fie finantator la echipa si sa ofere stabilitate, performanta, sa aduca clubul in elita, cu orice fel de compromisuri. Daca acum ne bateam pentru play off in Liga 1, nimeni nu ar mai fi comentat ca Popa, ca Proca, ca SCU, ca Meszar, ca tribuna 1, etc. Pana atunci, vom fi multi care ne vom contra, bineinteles, fara nici un rezultat. Sanatate!

  11

  0
  Răspunde
 24. Avatar

  Si stiti care-i lucrul cel mai trist: ca suntem multi care nu vom mai apuca in viata asta sa ne bucuram de un meci care sa reflecte performanta, sa stam in tribuna unui stadion elegant, sa vedem un meci demn de un club european si romanesc, sa vedem un derby de Vest, sa asistam la o incrancenare cu echipele titrate a ligii 1, a Europei. Cand vom mai prinde, cei care acum asistam la ce se intampla? De ce nu vom avea ocazia? Pentru ca pentru a ajunge acolo e nevoie de colaborare sanatoasa, de munca si de timp, mult timp. Poate copiii nostri, poate nepotii nostri…noi vom trai cu ceea ce fiecare din noi am trait pana acum

  17

  0
  Răspunde
  1. Avatar

   Frumos si adevarat, acelasi lucru vreau si eu, UTA in liga 1 si sa castigam campionatul romaniei. Forza UTA !!!!

   9

   0
   Răspunde
 25. Avatar

  cineva intelege treaba cu culoarea galeriei?
  NEAGRA!!!
  si culorile UTA ei sunt alb-rosu

  13

  5
  Răspunde
  1. Avatar

   Asta-i problema, culoarea tricourilor celor din Peluză…:)))

   9

   2
   Răspunde
 26. Avatar

  Parerea mea e că ar trebui să se infinteze o alta galerie(alb si rosu) care sa sustina echipa si la bine si la rau.
  Iar baieți astia in negru sa stea si sa injure cat vor „probabil asa au fost crescuți” ca astfel nu îmi pot imagina.
  Sper sa batem Sambata ai dupa sa vedem ce mai zic baieti in „negru”;))

  13

  3
  Răspunde
 27. Avatar

  Da SCU e o bila neagra a UTA ei de aia is in negru
  Negrii astia ar trebui sa fie dezmembrati in bucati
  Sa revina Red Fighters

  13

  5
  Răspunde
 28. Avatar

  dati-l jos pe proca si pe 50 de betivi care se cred cei mai mari suporteri!!lasa-ti ne
  ne-ati facut de rusine duminica!!am fost la meci si m-ati facut sa rad,voi tineti chiar cu uta?asta e intrebarea?

  16

  2
  Răspunde
  1. Avatar

   ok pocaitule, ia-ti coloana din dulap si apoi cearta-ne

   1

   2
   Răspunde
  2. Avatar

   tocmai acuma cand au inceput sa-si revina?!….

   0

   0
   Răspunde
 29. Avatar

  Eu ii sustin pe cei de la SCU dar nu sunt de acrod cu injuriile ca forma de protest.

  Ce nu inteleg cum sunt atatea „oi” pe aici care sunt impotriva lor, defact carcotasii astia sun timpotriva tuturor, dupa 2-3 rezultate negative sa vezi cum toti pe aici il injura pe Popa. La fel si in tribuna, cine ii cearta pe jucatori ca dau o pasa gresita etc, toti astia de aici.

  Cum puteti sa aveti asa memorie scurta toti pe aici.

  3

  2
  Răspunde
 30. Avatar

  Îmi e scârba de voi domnule Proca, pe lângă faptul ca fenomenul ultras va depăseste cu desăvârșire, ne faceți si de râs. UTA a a avut galerie in anii 2000, suporteri simpli care veneau din inima, nu voi, plapumari alaturi de copii sub 12 ani. Noi suporterii de rând nu avem nevoie de asa ceva! La revedere, va spunem la revedere!!
  Uitati-va in jur că nimeni nu e de acord cu voi!

  12

  6
  Răspunde
 31. Avatar

  Corect spus!!!
  in anii 2000 umblam si io in galerie si in deplasari… dar era cu totul altceva…
  eram Red Fighters barbati in alb-rosu
  nu ca si galeria de amu SCUtece negre:))))))

  12

  3
  Răspunde
  1. Avatar

   Vedeti SCU ca si Red Fighters , Scu = Suporter Club UTA . Nu are legatura directa cu galeria . E pilonul pe care s-a reformat UTA . Multi din SCU stau si la tribune .

   3

   1
   Răspunde
  1. Avatar

   Mare om , mare carater sa stai la calculator si sa scrii aiurea .

   2

   1
   Răspunde
 32. Avatar

  Deci sa inteleg ca galeria nui egal SCU???
  pai si atuncia cine i care is galeria?
  nici macar un nume nu aveti?cum o fost pe vremuri Red Fighters?
  Nici voi nu stiti cine sunteti…
  Ba ca sunteti galeria care a salvatco pe UTA ba ca nu sunteti galeria

  1

  4
  Răspunde
 33. Avatar

  si cine comanda la „galetie” ca sa injure sau sa nu injure?nu tot SCU?

  1

  1
  Răspunde
 34. Avatar

  Proca asta chiar se crede un mare pilon acum…e bagat prea mult in seama…iar acum cand nu a fost bagat in seama,plange ca fetitele!

  2

  1
  Răspunde
  1. Avatar

   dar tu , fraiere, ai varsat vreo lacrima pentru UTA? stii cum e sa suferi pentru acest club? eu zic ca NU…. stai numai in spatele tastaturii si injuri?

   0

   0
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.