SondajeUTA Arad

Sondaj: Apără cei din SCU, prin acțiunile lor din prezent, prestigiul numelui UTA?





Vă rugăm să răspundeți la următorul sondaj și la comentarii să vă susțineți punctul de vedere. Vă mulțumim!

Mai jos aveți câteva paragrafe din statutul SCU, despre scopul și rolul asociației.

 

STATUT „SUPORTER CLUB UTA” – FRAGMENTE
I. Generalitati
Asociaţia “SUPORTER CLUB UTA”, funcţionează în baza prevederilor Ordonanţei nr. 26/2000, modificata, ca persoană juridică română, de drept privat, fără scop lucrativ sau patrimonial, independentă şi neguvernamentală.
Asociatia este autonoma, neguvernamentala si nu are scopuri politice, lucrative ori patrimoniale, se constituie în mod voluntar de catre membrii fondatori pe baza liberului consimtamânt.
Asociaţia îşi desfăşoară activitatea în mod independent de clubul de fotbal UTA şi reprezintă exclusiv pe membrii săi.
Asociatia are ca scopuri principale reprezentarea suporterilor echipei UTA, promovarea, protejarea imaginii, identitatii, istoriei si traditiei clubului/echipei de fotbal UTA.
Pentru realizarea scopului asociatia va urmari urmatoarele obiective :
1.realizarea intalnirilor intre conducerea clubului, jucatori, antrenori si suporterii echipei
2.va contribui prin actiuni concrete la schimbarea mentalitatii pe stadioane in sensul evitarii violentelor pe stadioane si sustinerii in mod civilizat a echipei si sustinerea personalitatilor care au contribuit la palmaresul echipei.
3.intermedierea relatiilor intre conducerea clubului si suporteri
8.organizarea si finantarea deplasarilor suporterilor echipei la meciurile echipei
educarea si informarea suporterilor privind istoria si performantele echipei, a modului privind sustinerea in mod legal si civilizat a echipei
11.luarea de pozitii fata de orice manifestare fizica , verbala sau scrisa impotriva clubului, echipei de fotbal UTA si suporterilor echipei

 









83 comentarii

    1. Hai peline spune tu ce inseamna , poate stii mai bine . Habar nu ai cate au facut ultrasii astia pentru UTA ! SCU nu reprezinta toata peluza , e doar un pilon prin care UTA a continuat sa traiasca . Totusi hai spune ce inseamna sa fi ultras , suporter , cetatean . Spune-ne ! Ca vad ca tu ai cautat si stii raspunsul !

      0
      0
      1. Cauta si tu so o sa vezi daca vi se potriveste sau nu termenul suporter. Si fii calm , fiecare om are dreptul la opinie.

        0
        0
        1. Pai hai spunemi-l tu , nu vreau sa caut , tu stii tot adica ce inseamna si cum se pune in practica ultraseria !Esti omu bun la toate aici …. canta definitia din dex , haide . Fara jena doar esti microbist , ne vedem la Balotesti poti sta mai in dreapta sa nu te indentifici cu drogatii aia din galerie .

          0
          0
          1. Nu te enerva ,ca nu esti in conflict cu nimeni. Usurel! Am spus suporter, poti cauta singur. Drum bun la Balotesti! Alte sacrificii???

            0
            0
  1. Prin ce apara? O gasca de derbedei, care stiu doar sa injure si fac deplasari doar ca sa scape de muierile lor, cu aceasta ocazie, mai si beau ceva pe autobus si baga un mic…

    0
    0
    1. Stii cate riscuri sunt intr-o deplasare ? Ai habar ? Crezi ca baietii merg pe deplasare ca nu au chef de sotiile lor ? Unii dintre ei au 20 de ani de peluza ! Daca mergeau pentru un mic si bere nu se mai deplasau atatia km stateau in ARAD linistiti , nu isi mai rupeau spatele si noptiile .

      0
      0
      1. Care din ei au măcar 10 ani de peluza? La o simpla vizionare a pozelor maestrului Musca jumate din galerie sunt copii de 18 ani!!

        0
        0
  2. La baraj ,anul trecut ,nu doar galeria l-a „binecuvantat „pe actualul director sportiv al clubului…ba chiar in anumite momente ,tribuna a inceput sa dea tonul scandarilor anti Popa…nu inteleg de ce ii blamati pe oamenii care au fost mereu alaturi de acest club minunat,atat acasa cât și în deplasare,la bine,dar mai ales la greu…Pentru noi doar UTA conteaza!Chiar doar UTA!

    0
    0
    1. Asa suntem noi romanii , ne plac infractorii , ii cinstim chiar ! Uita-te cine conduce tara asta, cine conduce fotbalul , Aradul si cine e director tehnic la UTA ! Aia sunt adevaratii derbedei , nu baietii astia care au gasit un mod de protest mai dur .

      0
      0
    1. Si pentru asta uitam trecutul ? Raul facut de Popa in anii trecuti ? Hai sa uitam ca suntem campioana provinciei atunci ! Daca tot facem pe prostii sa facem pana la capat . Sau trecutul nu mai conteaza ?

      0
      0
    1. a lamuri optiunile tuturor suporterilor si a cere opinii nu inseamna ca inflamam … ai vrea sa ne prefacem ca totul e roz bombon? de unde stii tu dinainte rezultatul sondajului?
      am adaugat la articol spicuiri din statutul SCU

      0
      0
      1. Lucian, am pretentii de la tine, mai mult decat de la restul. Sa nu uitam faptul ca Dragan si cu Dorin au un dosar pe rol la DNA care oricand poate trimite UTA in liga 3, depunctari, arestari s.a.m.d. Sa nu uitam faptul ca UTA joaca de 1 an la Siria, si singur poti cauta cele 50 de articole despre toate termenele incalcate cu finalizarile stadioanelor , atat Motorul cat si Francisc Neuman. Fiecare isi merita „laudele” dintre cele 3 persoanje enuntate ieri, iar faptul ca acei indivizi din galerie au ales acea metoda de protest, este strict alegerea lor. Cand echipa a jucat prost, au fost acolo, pe frig , pe ploaie, atat acasa cat si in deplasare, iar prin tot scandalul creat inclusiv de tine aici pe sportarad , protestul a avut ecou.
        Ne vedem pe stadion

        0
        0
        1. vorbești de lucruri diferite, pentru care nu am văzut manifestații, bannere, scandări … SCU era la masă cu ei, era bine …
          eu cred că problema nu sunt scandările contra celor 3 ˝piloni˝ci NEsusținerea NECONDITIONATĂ A ECHIPEI … cum s-a scris în comunicate … scandarea intentionată, obscenă, la un meci dintre puținele care vor fi TELEVIZATE ar fi al doilea motiv la care m-am gândit …
          se putea scanda la început de meci, la începutul reprizei a doua și după terminarea meciului, se puteau afișa bannere permanent și nimeni nu ar fi avut nimic de spus …așa, poate că ne-am făcut încă o dată de râs în toată țara, nu crezi?

          0
          0
          1. Un ineuan la Oradea: sincer, am urmarit meciul fara sonor… am vazut ce-a facut Popica la FC Bihor, cat a fost aici, apoi la Iasi, Timisoara… Oare la Arad de ce n-ar reusi?

            0
            0
          2. asta ca sa ce , sa-i protejam?! nu mai merita nici atentie daramite protectie…sa le fie rusine , au stiut de cand au facut aceasta mutare ca aici se va ajunge doar a vrut Falca sa arate cine-i Faraonul de Arad cu cei doi vasali Popa si Meszar o vor ingropa pe UTA, din pacate…si va veni ca un Mesia in 2020 cand se va inaugura Stadionul made in China by Falca si va forma o noua echipa care va promova la pas, pana atunci se vor linisti si suporterii…

            0
            0
          3. Stai linistit Luciane , nu ne-am facut de ras prin asta ! Ne facem de ras cu situatia in care suntem si ne complacem ! Ce mai conteaza pararea tarii cand tu joci in exil din cauza baronului de la BRAD? Cand se gandeste iar la manevre si deja la noua campanie electorala . Baietii nu ne fac de ras , daca nu iubeau UTA nu mergeau la Braila , Satu Mare pe ploaie , Dunarea Calarasi ! Multi vorbesc fara sa cunoasca ce e aia viata de peluza . Sa mergi in fiecare weekend pentru UTA in diferite orase mai triste ca Aradul sa pleci de la munca direct pe deplasare ! Niciodata nu o sa-i vorbesc de rau in realitate si mediul online pentru ca stiu cate si ce fac pentru UTA !

            0
            0
          4. Luci ai uitat sa mai adaugi aruncarea petardelor pe suprafata de joc unde se aflau copii de mingi, fotoreporteri, stuwarzi si se putea rani cineva iar pe langa acest fapt se poate atrage amenda sau chiar suspendarea stadionului.. cei care au facut acest lucru parca nu gandesc ..

            0
            0
        2. Faptul ca ai fost pe ploaie sa sustina echipa nu inseamna ca trebuie sa injure continuu antrenorul echipei pe care o sustin

          0
          0
      2. Daca ai vrea sa lamuresti lucrurile, ai explica in primul rand ca SCU nu este acelasi lucru cu peluza (galeria), unii membri ai peluzei sunt membri SCU,( care este o asociatie, apropo) si SCU mai are si alti membri care au abonamente si nu stau in peluza,asta pt. ca vad ca foarte multi de pe aici confunda cele doua lucruri. Asa ca daca ai fi corect, pentru ca nu cred ca nu ai sesizat din comentarii ca lumea crede ca asa se numeste „peluza”,SCU, ai explica, inainte de a lansa sondaje de opinie, sa inteleaga lumea ce este de fapt SCU! Multumesc!

        0
        0
  3. Ca simplu suporter si abonat al clubului.poate de multe ori nu am fost de acord cu deciziile lu Ionut Popa dar sa recunoaștem ca fara el ieri eram din nou jaloane.
    Iar cea ce priveste SCU cum poti sa te numesti suporter cand tu injuri in loc sa susți echipa. Cea ce ma deranjat a fosg faptul ca au injurag familia lu Popa..pe bune asta fac doar HULIGANI nu o galerie civilizată.
    Bravooo Ionut Popa sper sa aduci cat mai multă lumea la stadion prin rezultate bune.

    0
    0
    1. Canta tu cand esti luat de prost, canta tu cand stadionul Francisc Neuman ii in constructie de 5 ani si motorul de 1 an, canta tu cand un vanzator de meciuri se intoarce cu cioara vopsita dupa ce ti-a bagat mortii-n casa anul trecut . Hai! La meciul urmator cantati voi, numai bine ii acoperiti pe cei ca noi, aia 50 de huligani.

      0
      0
      1. mai baiete dar de ce pina acum ati acceptat toate aceste lucruri si nu ati spus nimic .daca nu stii raspunsul til spun eu pentru ca ati fost partasi la tot cea ce sa intimplat ieri ati fost jalnici sa faceti pe toata lumea de pe stadion sclavi ce inseamna asta doar pentru ca nu vau sustinut pe voi pe bune dar chear cine sunteti voi

        0
        0
          1. Pelin,scuze ori esti prost ori o faci pe prosctu, SCU e o organizatie separata de peluza si daca ai cauta comunicatele date de SCU ai vedea cite au fost inlegatura cu cele 2 stadioane. Toata lumea blameaza SCU, trebuie sa stiti ca in SCU sunt suporteri din toate sectoarele stadionului si e o organizatie deschisa. Ori si cine doreste sa sa inscrie in ea o poate face si poate sa participe activ la deciziile luate in numele SCU.

            0
            0
          2. Pelin , nu s-a sesizat tocmai acum ! Dar ce poti sa faci ? Sa intri peste Falca in casa cum fac aia de la Partizan Belgrad? In Arad te lupti cu moriile de vant , toata lumea e la genunchii lui . Poti citi pe forum de cate ori au mers baietii sa intrebe de motoru si francis . Oamnii lui falca raspund cu vrajeli sau chiar deloc !

            0
            0
          3. incercati sa nu il judecati prea tare pe saracul, penibilul de pelin. el intotdeauna are o intrebare in plus si face pe prostul…

            0
            0
          4. Asta stiti sa faceti cel mai bine : sa jigniti si sa injurati. Toti sunt prosti numai voi gemeti de desteptaciune. Degeaba, va convine sau nu, nu ati facut mai nimic pt a pune presiune pe autoritatile local, ati mimat protestul!

            0
            0
  4. Sunt câteva lucruri care, oricât de mult ar supăra, trebuie spuse:
    1. Ionuț Popa este un antrenor bun. Sigur că acest „bun” trebuie văzut în contextul fotbalului românesc, cu bunele și relele lui. Cu siguranță, aduce un plus băncii tehnice și numirea sa ar putea salva echipa de la retrogradare.
    2. Declarațiile și unele comportamente anterioare ale domnului Popa sunt greu de uitat sau chiar de scuzat. Dacă UTA și Aradul chiar au însemnat și înseamnă atât de mult pentru domnia sa, pur și simplu ar fi putut să se abțină de la a spune sau a face niște lucruri. Păcat că nu a făcut-o.
    3. Numirea domniei sale ca director tehnic este încă o dovadă a modului neprofesionist în care actuala conducere administrează echipa. Asta nu s-ar fi întâmplat niciodată așa la un club organizat pe baze profesioniste. Și nu se vede nicio urmă de schimbare în sens profesionist a situației.
    4. Suporterii exagerează în atitudinea lor, dar au dreptul să se manifeste. Poate chiar și dreptate, dacă SCU, despre care s-a tot spus că este unul dintre „pilonii proiectului”, a fost ignorat în adoptarea unei decizii-cheie privind funcționarea echipei.

    Pe scurt, o decizie tehnică oportună, pusă în practică prost. Cu toate consecințele de rigoare pentru echipă și prezența ei în liga secundă.

    0
    0
  5. UTA este un nume iubit nu numai in Arad, iar cei care-si permit sa se comporte necivilizat cu scuza ca asa inteleg ei sa sustina echipa, ar fi bine sa se retraga si sa o faca mai discret, in suc propriu, nu la vedere, la meciurile televizate cum a fost cel de duminica. Intotdeauna vor exista si mancatori de kkt, dar sa o faca pe ascuns, pt. a nu imputi atmosfera in lumea civilizata.. Cand este in joc viitorul echipei, orgoliile nesatisfacute ale unor huligani devin neimportant.e. HAIDE UTA!

    0
    0
    1. Te stiu de mult pe aici , dar chiar nu ai dreptate in ceea ce scrii si gandesti ! Pentru ca UTA e renumita pentru ultrasii ei . Ca au trecut la fapte si au protestat dur asta este ! Au avut tot dreptul , voi nu ganditi in viitor , sa facem un exercitiu de imaginatie in care Falca baga banii , promoveaza UTA , toata lauda pt Popica si apoi brusc din nou de unde ai plecat cand ai scapat de Martian . Intelegi ? Ne invartim in cerc , aceleasi personaje dubioase si penale care incearca sa isi atinga scopuriile meschine prin UTA ! Acei baieti din peluza s-au saturat de asta , omu de rand nu intelege de fiecare data ! Daca nu era SCU SI PELUZA IERI STRIGATI CU TOTI FC ARAD si nu UTA !

      0
      0
      1. bine ca ati inteles voi doamne cum de ati reusit sa va dati seama UTA nu inseamna SCU sincer ce ati vrea voi cu adevarat sa se intimple de ce nu cautati voi oameni potenti financiar sa sustina UTA ce ziceti va descurcati ati fi putut lua atidudine de mult daca voiati dar vat complacut sa fim seriosi un lucru e sigur ce ati facut ieri e fost jenant pe bune

        0
        0
        1. Crezi ca e usor sa conduci un club ? Nici macar nu vine lumea la stadion , nici nu avem stadion defapt jucam in exil , cum sa preluam noi ? Lumea nu mai stie nici macar cand are UTA meci …. despre ce vorbim . Iar pana acum cine a vrut sa preia UTA nu au fost oameni de buna credinta , majoritatea cu cazier patat . Vrem un club curat , pentru aradeni nu sa ajungem de unde am plecat! E usor sa comentezi de pe tastatura cum fac eu dar sa te implici e cu totu altceva.

          0
          0
          1. in tocmai dar despre reactia voastra in care ati scandat intregului stadion adica tuturor suporterilor sclavilor sclavilornoi cei ce avem abonamente sau ne luam bilet meci de meci si sustinem UTA asa cum stim noi cu ce drept ne faceti voi sclavi am facut si eu deplasari alaturi de voi dar nu am sa o mai fac pentru ca voi nu mai sunteti cum ati fost.

            0
            0
      2. Am facut un exercitiu de imaginatie:rezultatul a fost ca esti prost grămadă ! Păcat de măta si de educatia pe care pretinzi ca ai primito ,habarnistule !

        0
        0
  6. SCU, înţeleg perfect poziţia voastră, care-i şi a mea personală. I. Popa are un caracter controversat. E un tip „alunecos”. Nu a avut, nu are şi nu va avea vreodată acel ataşament faţă de UTA pe care ni-l dorim cu toţii. Cel puţin nu la nivelul nostru de suporteri. Deformaţie profesională. Este ataşat de propriile interese. Felul lui de manifestare scoate în evidenţă şi amplifică acest lucru.
    Foarte bună atitudinea voastră. Comunicate, bannere.
    Dar de aici până la scandări triviale, înjurături colective în public la adresa persoanei şi a familiei sale, este o cale foarte lungă. Ţine de educaţie şi respect, în general.
    Pe scurt, atitudinea vostră este crescută pe pământul Aradului, dar forma de manifestare e altoită în ţărâna Bărăganului.
    Hai UTA!

    0
    0
  7. Prin tot ce s-a intâmplat ieri cred că am bifat o premieră in fotbalul românesc: peluza să fie huiduită de cei de la tribună.
    S-a ajuns prea departe, incă un episod care nu ne dă chiar motive de mândrie.
    Popa nu plecă cel puțin până la vară, indiferent de cât de mult va fi injurat, nu-i vreo mimoză care să se sperie atât de ușor. Și atunci ce facem? Continuăm tot returul cu circul ăsta?
    Repet, ii ințeleg pe cei care-l contestă, dar după umila mea părere au greșit ieri, susținerea echipei trebuie să primeze.
    Am votat ” DA”, pentru că sunt sigur că doresc binele clubului, doar că au ales greșit armele.
    PS: Lăsați familia omului in pace.

    0
    0
    1. Pana la meciul viitor se mai pot schimba multe . A fost un protest dur , poate se vor mai calma spiriitele si il vor injura numai la pauza , dar cat timp el va fi la UTA , va exista mereu dezbinare .

      0
      0
  8. UTA., trebuiea incurajata, nu numai de spectatoriii care au venit la meci ci si de SCU , cand este vorba de acest nume mare UTA. in fotbalul romanesc, aia cu scandarile impotriva lui nea Popica ,este traba lor ,dar nu la stadion la un asemenea meci important si vazut de o tara intreaga ,acest razboi, mutandu-se intre spectatori si cei de la SCU !? Pana la urma, trebuie gasita o cale de impacare ca, altfel nu se mai poate continua asa , In primul rand, UTA. are nevoie mare de toti oamenii care vin la meciurile deacasa , de incurajarile lor , nu de injurii intre ei, daca cei de la SCU., tin intradevar la aceasta echipa si la acest brand, sa lasa pe Popa in pace daca nu il areaza si sa isi incurajeze echipa cum au facut-o intotdeauna !!!

    0
    0
  9. sportarad, va rog din tot sufletul nu le mai dati atata importanta celor de la SCU ca, uite unde s-a ajuns!
    E alarmant ca cei 25 de drogati din galerie sa poata lua decizii in interiorul clubului. Dragi Arad 1945, cu atitudinea voastra noi, suporterii de rand care suntem net numerici fata de voi, si suntem in toate colturile lumii nu avem nevoie de voi! Nu aduceti nici un plus echipei, numai ne faceti de rusine! Vi s-a dat prea multa atentie!

    0
    0
  10. Toata lumea era contra Meszar si mai ales contra lui Dragan Si Gradinaru… hop acum e invers de cand a ajuns Popa, toata lumea vede salvarea, mare lovitura.
    Intr adevar, primaria sustine clubul dar sa nu uitam cand a trebuit sa fie finalizat stadionul, termene incalcate… stadioane daramate, nici unul refacut… se caca pe ei sa puna un sintetic, jucam la 25 km de casa. Mai mare rusinea… cu asta nu ne facem de ras?

    0
    0
  11. BAI MARI ULTRASI , OAMENII NU V AU HUIDUIT CA L ATI INJURAT PE POPA , SUNT OAMENI LA TRIB 1 CARE DEASEMENEA L AU INJURAT IMPREUNA CU VOI.
    CE A FOST DERANJAT A FOST FAPTUL CA NU A TI INCURAJAT ECHIPA NICI MACAR 1 SECUNDA…NICI MACAR IMNUL NU L ATI CANTAT…AMATORILOR !!!
    SI CE A DURUT CEL MAI TARE < CA V ATI LUAT DE FAMILIA OMULUI…..PAI NESIMTITILOR CE V A FACUT MAMA < SOTIA MAI BINE NU MAI VENITI LA MECIURI MASCARICILOR

    0
    0
  12. SCU Trebuia sa aiba coloana vertebala cand juca uta in liga 2 …. inca nu era desfintata …si ei sau dat cu falca …. cu meszar …. cu “BD” …. Uite ca falca va intors ca pe clatite …daca ati fi vrut un club curat trebuia sa incepeti altfel …. Politicu nu are ce cauta la fotbal cu sfaturi si alte cele…. Doar finantare ! Primaria trebuia sa isi faca treaba pt brandu orasului nr 1 doar prin finantare si a crea conditio de performanta .( stadion pentru echipa , baza de antrenament ,si refacere ) Cat timp se invart in juru echipei oameni ca mosneag , si mai stiu eu ce politicieni care nu au nici o treaba cu fotbalul …. la uta nu va fi nimic …!!! SCU sunteti penibili ca ati lins unde ati scuipat !!!

    0
    0
    1. Cati aveti sange in instalatie sa sustineti financiar un club? Haideti sa fim realisti.. Ar trebui sa faca Lucian un sondaj sa vedem, chiar si in momentul de fata s-ar putea face o urna pentru a ajuta financiar clubul dar n-ar avea rost.

      0
      0
      1. Dacă se (re)pornește din liga județeană, fără falca Meszar popa, eu sunt dispus să dau 100 de lei lunar..dacă suntem 200 ținem echipa fara probleme in divizia d

        0
        0
      2. Sola, pt ce ? Sa cada betivii dela SCU pe sub mese si sa se pise pe ei…???? Astia-s suporteri mă???

        0
        0
      3. TOCMAI ASTA-I PROBLEMA….LIPSA CREDIBILITATII DIN FOTBALUL ROMANESC. EU UNUL NU AM FOST DE ACORD CU SCU CAND AU SUSTINUT ACEST PROIECT, DAR EI AU SPUS CA-I RAUL CEL MAI MIC SI TIMPUL II VA JUDECA, ACUMA SI-AU DAT SEAMA CU CINE AU BATUT PALMA, ASTA E, ESTE O VORBA BATRANEASCA MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA….CHESTIA PERVERSA ESTE CA NU STIU CUM SE VA IESI DIN ACEASTA SITUATIE?! URAT A STIUT POPA SA INCURCE ITELE.SI PENTRU ASTA TREBUIE BLAMAT CA A STIUT IN CE SE BAGAT, DAR NU-I PASA CA EL ESTE SUSTINUT DE CINE TREBUIE…

        0
        0
  13. Vreau sa atrag atentia asupra unui lucru cu care cred ca toti sunteti deacord, nu vi se pare ca toate se intampla si toate se fac in asa fel incat sa ne certam intre noi?
    Credeti ca cei din peluza nu vor binele echipei? Normal trebuia sa se incurajeze echipa dar toti isi asuma acest lucru.
    Trebuie sa fim uniti daca vrem mai mult de la clubul asta!

    0
    0
  14. Cristi Balog , hai baga si tu un cazier moral ! Oare cum protesteaza oamenii de peluza ? Cauta pe net ai exemple , uita-te ce au facut cei de la Frankfurt din cauza ca federatia lor a bagat zi de meci si in afara weekendu-lui ! Crezi ca ultrasii au aruncat cu petarzi dupa copii sau stewarzi ? Daca era asa ii evacua jandarmeria ! Intradevar pot aparea anumite repercursiuni dar numai bine se joaca derby-ul cu portiile inchise , fiindca decat sa nu intre rivalii pe stadion ( ma intreb oare de ce ? sigur nu e vina lui falca ) mai bine nu mai intra nimeni !

    0
    0
    1. nu stiu de ce va comparati tot timpul cu nemtii, voi sunteti asa de multi ca nu ocupati jumate de rand din peluza unor echipe germane … cu ei va comparati? de ce nu cu spaniolii sau englezii unde tot stadionul incurajeaza echipa, nu doar o peluza? poate nu ati prins stadionul UTA plin de tricouri rosii si scandari din toate piepturile … voi, o mana de oameni, va credeti grozavi si mai credeti ca voi ati inventat si galeria si deplsarile cu echipa … cred ca idolii vostrii sunt stelistii … Peluza Nord și Peluza Sud care injurau patronul la meciuri vi se par modele de urmat? tricouri negre aveti, scandari obscene idem, petarde, un singur meci pe an cu rivalii in rest nu conteaza … doar ca sunteti mult mai putini … si asa veti ramane, tot mai putini

      0
      0
      1. Respect Lucian! Ei ne numesc sclavi ,dar uita cine a lins din mina primarului ,,fariseii,, ….Sincer nu mai este nevoie de SCU la UTA .

        0
        0
  15. Salut la toti!

    Pentru toti centestatarii, va invit sa va inscrieti in SCU, sa va platiti cotizatia.. sa mergeti la meciuri si la sedinte si parerea voastra CONTEAZA !!!! suntem o mana pe oameni „care facem ce vrem”, asa ca va invit, asociatia e deschisa si democratica ! Pana una alta gura mica celor care numa carcotesc

    0
    0
    1. si-a pus cineva vreodata intrebarea de ce sunt asa de putini inscrisi in SCU? pot fi ei reprezentativi pentru miile de suporteri utiști?

      0
      0
      1. Din cauza presei de 2 bani din oras , care pt. un meniu Combo de la Mc , scrie orice. Eheee, altii se vindeau pe o masa la Coandi! Nasol,, foame mare, criza, crizati!

        0
        0
      2. Pentru ca sunt comozi si prefer sa nu se implice dar sa fie tari in fata tastaturi de unde sa acuze si sa se dea mari cunoscatori. Domnu” Lucian cum ramine cu ïmpatialitatea unui om de presa sau gresesc cind spun om de presa?

        0
        0
        1. este vreun articol pe sportarad care este partinitar? la comentarii sunt pe persoana fizica cum ar veni si imi dau cu parerea, ca voi toti … si ma mir cum unii se cred Dumnezeu si judeca pe altii dar uita ca si Dumnezeu iarta chiar si criminalii …

          0
          0
  16. Eu propun să susținem toți echipa meciul următor şi o să vedeți că îl căştigăm! Am văzut la Roşca după ce a fost aplaudat parcă era de fier în apărare! Noi de ce nu putem să le strigăm numele jucătorilor la gol sau la schimbare ? Cu acest plus de moral jucătorii noştri bat multe echipe în retur! Este doar părerea mea!!!

    0
    0
  17. Macar inainte de meciuri cititi si recititi statutul . Interesant punctul 11. V-ati incalcat oleaca statutul , dar nu mai conteaza.

    0
    0
    1. chiar punctul acela este respectat, pentru ca in opinia lor ce sa intamplat sa luat o decizie contrara suporterilor si Mesza a stiut ca asta face, dar asa i sa cerut, Jegul e popica , ca a acceptat, putea sa decline oferta si nu avea batai de cap, dar asa poate sa retrogradeze si nu stiu ce se va intampla.

      0
      0
  18. Din majoritatea comentariilor rezulta ca acea galerie e formata din copii betivi si drogati, care nu au ce protesta ei la deciziile conducerii.. Dar din foto vad oameni, barbati care lupta pentru crezul lor. Facand o analogie cu ceea ce s-a intamllat prin tara, xu protestele oamenilor impotriva Guvernului, rezulta ca si aia sunt betivi si drogati ca protesteaza impotriva conducerii. In vara imi aduc aminte clar cum tot stadionul i-a dat…. . Brusc, acum nu e cel mai bun. La unii lipsesc niste inele la coloana. De aceea consider ca SCU procedeaza corect, ba mai mult si-au motivat si decizia prin acel cominxat in sase puncte, contestatarii ce argumente aduc. Singurul pe care l-am vazut mentionat a fost salvarea de la retrogradare, deci dupa aia piciorul in cur la Popa. Consider ca acest gen de oameni e mai periculos ecqt SCU, pentru cq nu stii cand te tradeaza, dar la noi lipsa de loialitte si coloana e sport national.
    In final vreau sa spun ca mi-a placut xa, pentru prima oara a cantat tot stadionul, ca la celelalte.meciuri a fost jale. Nici maxar imnul de la inceput nu il puteti canta alaturi de galerie? E vechi de zeci de ani. La urmatoeul meci sper xa, pe langa scandarile anti Popa, sa fie si cateva scandari pentru echipa, moment in care as vrea ca tot stadipnul sa se alature.

    0
    0
  19. Ca in orice disputa, in care adevarul e undeva la mijloc, cred ca si aici se pot face concesii.
    Sincer, il stiu pe Popica de cand juca la Victoria Ineu. Un fotbalist genial in executii, foarte tehnic, dar pe care mai toata lumea il vedea lenes sau pomanagiu doar pentru ca era un jucator de constructie, si nu unul complet, care face ambele faze, cum se cere in ziua de azi. Era un adevarat numar 10. Deficitul de participare la faza ofensiva il recupera odata ce avea mingea la picior. Inteligent, specula orice situatie din care putea obtine o lovitura libera, un penalty. Ca orice lider, facea totul ca sa castige…
    Aceasta calitate o observ si la antrenorul Popica. Vrea sa castige! Pentru asta s-a scolit, iar rezultatele ulterioare au confirmat ca nu s-a scolit degeaba!
    Ce a facut insa la FC Bihor in perioada in care chiar el o amintea de 3-4-3 nu am vazut la multe echipe din tara.
    Deci, ce ne costa sa-i dam credit? Nu-l cunosc pe omul Popica, pe cel pe care il contestati, dar sa fim seriosi, cati dintre voi, contestatarii, nu va bucurati la un penalty in favoarea UTA usor acordat? Cate circumstante atenuante nu gasiti in astfel de situatii? Si ne bucuram, cat sunt pro UTA…
    Deci, ce ne costa sa-l lasam sa faca acea echipa pe care sustinea ca o poate face, dupa care va pleca?
    Hai sa nu mai ridicam pietre. Daca va veni un „nepatat”, dar un caracter zero, cum s-ar putea dovedi ulterior, veti fi mai multumiti? Macar asa, pe Popica il cunoasteti. Asta e el. Luati-l asa cum e, asa cum si noi va luam asa cum sunteti… Cu bune si rele…

    0
    0
  20. Observ ca marea majoritate a persoanelor care comenteaza pe acest site ii blameaza pe cei din peluza si le aduc apelative precum cele de ,,drogat’’ ,,alcoolic’’ ,,derbedeu’’ deoarece adreseaza injurii la adresa lui ionut popa…
    Dar doresc sa va adresez o intrebare, la tribuna 1- acolo unde se afla suporterii civilizati, cunoscatori ai fotbalului, care sustin echipa doar prin moduri pasnice- de ce se arunca cu seminte, pufuleti sau se scuipa respectiv arunca cu apa/suc catre antrenorul celor de la Hermanstadt, Alexandru Pelici care, niciodata, nu a adus injurii la adresa UTA ei si are un caracter demn de respectat ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button