UTA Academie

Duel de tradiție la nivelul juniorilor: UTA și CSU Craiova luptă pentru un loc în semifinalele Cupei României!





Două victorii la scor, fără gol primit, au propulsat echipa de juniori U17 a UTA-ei în sferturile de finală ale Cupei României. A fost 5-0 cu Poli Timișoara, pe 15 noiembrie, în sferturile de finală ale competiției, apoi 9-0 cu CSS Drobeta Turnu Severin, pe 29 noiembrie, în faza optimilor.

Mâine, 14 martie, la ora 14, băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur luptă pentru calificarea în semifinale. Pe arena din Sînnicolau Mic, arădenii sunt față în față cu CS U Craiova, puștii olteni ajungând aici după ce au învins cu 5-1 pe CSS Slatina și 2-1 pe Pandurii Târgu Jiu. Cele două echipe se știu destul de bine, fiind colege în seria vestică a Ligii Elitelor U17. În campionat, craiovenii sunt lideri, cu 20 de puncte din 8 meciuri jucate, iar utiștii sunt pe locul 2, la patru puncte în spate, dar și cu un joc mai puțin. UTA și Craiova s-au întâlnit în etapa a III-a, în fieful oaspeților de mâine, a fost atunci 3-3.

„Normal că vrem să mergem mai departe, dar în primul rând ne interesează jocul nostru. Se întâlnesc două echipe bune, primele clasate, sperăm într-un fotbal cât mai bun, să vedem dacă ne ajută și terenul. Jucăm împotriva unei echipe preocupate de joc, cu tineri tehnici, specific zonei, dacă ne uităm și la prima echipă a lor”, a punctat Sandu Gaica.

Antrenorul arădean contează pe întreg efectivul, inclusiv pe David Miculescu (chiar dacă nu din primul minut), accidentat în cantonamentul primei echipe de la Moneasa.

O primă calificată în semifinale se știe deja, sâmbăta trecută Ardealul Cluj a învins cu 2-1 la Miercurea Ciuc. Astăzi se joacă Viitorul Constanța – AS Petrosport Ploiești, iar mâine, la aceeași oră cu meciul UTA – Craiova, se dispută și FCSB – Sporting Vaslui.

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada Cătălin Roman (Grădinari – CS) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Alexandru Filip (Timișoara). Cele două echipe se întâlnesc iar pe 4 aprilie, în etapa a XIII-a din Liga Elitelor.

uta-arad.ro









5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button