National Sebis

Mărgărit a debutat la Sebiș chiar împotriva fostei sale echipe: „Penalty-ul, prea ușor acordat”





Național Sebiș nu a făcut mar i schimbări în lotul de jucători în această iarnă. Cel puțin la nivel de seniori au sosit doar doi fotbaliști, fundașul Pîslaru și atacantul Mărgărit. Acesta din urmă a apărat în prima parte a sezonului culorile liderului ACS Șirineasa, iar sâmbăta trecută a debutat în „alb-albastru” exact împotriva fostei sale formații.

„Vârful” de 21 de ani a intrat pe teren la mijlocul reprizei secunde în locul lui Enciu, contribuind la rezultatul pozitiv al echipei sale în Valea Jiului. „Şirineasa este o echipă bună, cu jucători de valoare, dar nici noi nu ne-am dat la o parte. Cred că am făcut un joc bun. Per total, este un rezultat echitabil, meritat, deși am avut impresia că penalty-ul pentru gazde a fost acordat prea uşor. Din spusele colegului meu, nici nu l-a atins pe Honciu”, a spus imediat după meci Mărgărit pentru Ziarul Văii Jiului (zvj.ro).

Întrebat care au fost motivele despărțirii sale de liderul din C4, masivul atacant a adăugat pentru aceeași sursă: „Nu vreau să comentez, cei din conducere știu mai bine și le urez succes. Pentru mine perioada de la Petroșani a fost una frumoasă. Mulţi jucători şi-au reziliat contractele după ce li s-a spus că echipa se va desfiinţa, dar nu mai vreau să intru în detalii. Este bine să laşi întotdeauna un loc de bună ziua”.

Altfel, sebișenii au intrat în ciclu de pregătire săptămânal înainte de vizita celor de la Millenium Giarmata. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15, pe arena „Crișana”. Mijlocașul Petculescu este incert, el efectuând chiar azi un RMN la genunchi, la cabinetul doctorului timișorean, Radu Prejbeanu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button