S-au distrat cu „lanterna” și au urcat un loc: Crișul Chișineu Criș – ACS Odorheiu Secuiesc 39-23

S-au distrat cu „lanterna” și au urcat un loc: Crișul Chișineu Criș - ACS Odorheiu Secuiesc 39-23

Conform așteptărilor, handbalistele de la Crișul nu au avut probleme să treacă de o echipă foarte tânără a Odorheiului. Formația din județul Harghita s-a deplasat în ziua jocului la Arad cu jucătoare între 17 și 19 ani, care vor termina pe ultimul loc în seria B Diviziei Naționale de Handbal.

Practic, în această după-amiază, pe parchetul Sălii Sporturilor „Victoria” s-a pus doar problema diferenței de scor la care se va impune teamul strunit de Florica Boldor și Mihaela Cherecheș. La pauză, scorul era deja 20-8, existând toate premizele depășirii „cotei” de 40 de goluri marcate. Spre final, însă, au intrat în luptă și jucătoare obișnuite de obicei cu statutul de rezervă, astfel că tabela s-a oprit la 39-23.

Punctele le urcă pe fetele de la Crișul pe locul 10 în clasament, peste CS Universitatea de Vest Timișoara, după disputarea rundei cu numărul 21. Pe 30 martie, „alb-albastrele” se vor deplasa la Mioveni, în fieful ocupantei locului 4.

Contra Odorheiului au jucat și au marcat: Puț 8, Morariu 7, Lucușa 5, Vartolomei 4, Petruse 4, Mîrcă 3, Pop 3, Haidu 2, Boldor 2, Cherecheș 1, Călin, Corha, Salata, Iuga.

 

Facebook Comments
4
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.