Minifotbal, futsal

Juniorii șimăndani se bat pentru Cupa României la futsal pe parchetul Sălii UAV „Mihai Botez”





Șase echipe de juniori au rămas în cursă pentru câștigarea Cupeu României la futsal, înfruntarea finală având loc între 23 și 26 martie, la sala UAV „Mihai Botez”, din Arad. Printre formațiile calificate se află și Șoimii Șimand, care va face oficiile de gazdă și care va încerca să pună în vitrină un prim trofeu în cel de-al doilea an de existență.

Combatantele au fost împărțite în două grupe, după cum urmează: Șoimii Șimand, Autobergamo Deva și Imperial Wet Miercurea Ciuc (Grupa A), respectiv Pro-Tineret Sighișoara, Dunărea Călărași și CS United Galați (Grupa B). Programul întrecerilor turneului final al Cupei – Under 19 e următorul:

Vineri, 23 martie, ora 17: Autobergamo Deva – Șoimii Șimand

Vineri, 23 martie, ora 19: Pro-Tineret Sighișoara – Dunărea 2005

Sâmbătă, 24 martie, ora 17: Imperial Wet Miercurea Ciuc – Autobergamo Deva

Sâmbătă, 24 martie, ora 19: CS United Galați – Pro-Tineret Sighișoara

Duminică, 25 martie, ora 15: Dunărea 2005 Călărași – CS United Galați

Duminică, 25 martie, ora 17: Șoimii Șimand – Imperial Wet Miercurea Ciuc

Câștigătoarea fiecărei grupe merge în marea finală, iar ocupantele pozițiilor secunde joacă finala mică. „După meciul tur cu Piteștiul, când am făcut un pas mare spre finală, am început să ne facem planuri pentru organizarea acestui turneu final. Iată că Federația Română de Fotbal a ascultat cererea noastră, iar arădenii, iubitori de fotbal în sală, vor avea ocazia să asiste la meciuri de înalt nivel. Sperăm să facem și noi o figură frumoasă pe parchet. Nu pot spune acum că tragem la trofeu, atâta timp cât, în afară de echipa din Deva, nu cunoaștem forța celorlalți adversari”, spune Daniel Mărcuș, antrenorul Șimandului, alături de Dumitru Buruiană.

În altă ordine de idei, șimăndanii au suferit o înfrângere dureroasă în campionatul național de futsal (seria a 5-a). Au condus cu 3-2 la Timișoara, dar Informatica a revenit și s-a impus cu 5-3. Acum „șoimii” sunt pe locul 3 în clasament, iar miercuri, 21 martie, de la ora 20,30 (tot la sala UAV-Mihai Botez) au doar șansa vctoriei contra celor de la Autobergamo Deva.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button