Puștii „roș-albi” acced în semifinalele Cupei României: UTA Under 17 – CSU Craiova 3-0

Puștii „roș-albi” acced în semifinalele Cupei României: UTA Under 17 - CSU Craiova 3-0

Liderul seriei de Vest a Ligii Elitelor nu a avut nicio șansă în „fieful” videliderului, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Under 17. Utiștii lui Sandu Gaica și Adi Ungur au făcut un meci aproape perfect și le-au administrat scor de neprezentare craiovenilor, care l-au aliniat și pe Jovan Markovic, talentatul atacant care se pregătește de doi ani cu formația de Liga 1 a oltenilor.

Pe terenul din Sânnicolau Mic, gazdele au controlat partida încă din start și golul de 1-0 nu s-a lăsat prea mult așteptat. În minutul 14, Gavrilă a bătut bine un corner, iar nou sositul Vidican a înscris cu capul din colțul careului mic. După două ratări de singur cu portarul, Merian și Dumitru s-au revanșat cu faza reușitei de 2-0. Aceasta a venit în minutul 34, cu Dumitru pasând filtrant și Merian executându-l pe A. Manea la colțul lung.

În partea a doua, utiștii s-au mulțumit să conserve dublul avantaj, dar contrele lor au fost de fiecare dată periculoase. La un una dintre acestea, mai precis în minutul 74, Dumitru a tras violent de la 17 metri, portarul a respins cu dificultate de lângă bară, Nagy (fotbalist din circuitul UTA-ei Under 19) a urmărit și a marcat la colțul lung din 6 metri: 3-0, rezultat final.

În efectivul puștilor „roș-albi” a revenit și David Miculescu (cu probleme medicale la începutul acestui an), dar a lipsit una dintre cele trei achiziții, Szabo (bolnav). „Nu s-a pus niciun moment problema echipei învingătoare, băieții și-au dorit enorm această calificare în semifinalele Cupei. Au fost determinați, au respectat tot ce am vorbit înainte de meci și am învins, chiar mai ușor decât ne așteptam, o echipă bună la acest nivel. Încercăm să ne batem pentru trofeu, deși e clar că vom avea parte de adversari extrem de puternici mai departe”, a spus Sandu Gaica după succesul cu craiovenii.

Așadar, UTA merge în semifinalele Cupei României, alături de Ardealul Cluj, Viitorul Constanța și Sporting Juniorul Vaslui.

Formații:

UTA: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru (75 Cocriș), Merian (60 Pașcu), Gavrilă (25 Nagy) – Nistor (68 Miculescu). Antrenori: Sandu Gaica și Adi Ungur.

Craiova: A. Manea – Dobre, C. Manea, Ionescu, Nițuică (59 Boștină) – Rezeanu (58 Guță), Picea, Pătucea, Sîrbu (55 Simon) – Markovic (38 Moldovan), Nițu. Antrenor: Dragoș Bon.

Arbitri: Cătălin Roman (Grădinari – CS) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Alexandru Filip (Timișoara).

Foto: UTA Media Design

Facebook Comments
11
2

4 comentarii


 1. O veste cu adevarat buna . Sper sa ramana o echipa unita, iar peste vreo 2 ani cit mai multi la echipa mare ! Bravo baieti , mindri de voi !

  21

  1
  Răspunde

 2. Să vă însoțească victoriile până în divizia A spre bucuria părinților ,antrenorilor ,și iubitorilor de glorie pentru marele club. UTA Arad !!

  18

  0
  Răspunde

 3. BRAVO UTA,SPIRITUL ACESTEI ECHIPE NU VA MURI NICIODATA! Uta,campioana provinciei!TINERI JUCATORI DORESC CU ARDOARE ACCEDEREA UT-ei pe prima scena a fotbalului romanesc!

  3

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.