UTA Arad

UTA, fără doi dintre juniorii titulari cu Hermannstadt: D. Popa și Dinculescu nu fac deplasarea la Balotești, Polgar strânge din dinți





Remiza pozitivă cu FC Hermannstadt a lăsat urme la nivel de lot. UTA și-a pierdut doi dintre juniorii titulari cu sibienii din cauza accidentărilor și vorbim despre fundașul stânga Dinculescu și „vârful” Popa. De altfel, acesta din urmă ieșise de pe teren după numai 5 minute de joc, acuzând o contractură musculară, în timp ce fotbalistul de bandă a terminat șchiopătând partida, iar diagnosticul a fost entorsă de gleznă.

Astăzi, Cristian Todea a anunțat că niciunul dintre cei doi fotbaliști nu vor face deplasarea la Balotești, dar există și vestea bună a recuperării lui Polgar. „El s-a antrenat normal, nici nu a mai făcut un RMN pentru a ne da seama ce are. Simte ceva în genunchi, dar a putut să termine meciul de duminică, dar și să facă ciclul săptămânal. Bineînțeles, din calcule iese și Bogdan Burlă, care a resimțit din nou dureri și se antrenează separat de echipă. Are și un program personalizat de recuperare, deocamdată nu știm când vom putea conta pe el”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Acesta a mai recunoscut că, probabil, Denis Lazăr este unul dintre fotbaliștii care vor fi incluși în lotul ce va pleca mâine spre Balotești, cu escală la Brașov. Celălalt, va fi ales – probabil – dintre Onuțan, Sabău, Gruiescu sau Lezeu, fotbaliști de la echipa de tineret care au participat la meciul din familie, de ieri. Marea necunsocută pentru disputa cu ilfovenii devine titularul postului de fundaș stânga, cu Victor Prună favorit să-l ocupe, atâta timp cât el a fost încercat și în câteva amicale acolo.

8 comentarii

  1. O sa avem meci greu la Balotesti, cu o echipa care s-a intarit destul de serios, cu fotbalisti de liga1. Tin minte meciul de acasa cu ei, din sezonul trecut, cand Herea s-a cam jucat cu fundasii nostri. Dar sa fim optimisti si sa speram la o victorie.

    0
    0
  2. Hai sa radem cu (sau de )manager : „”Acesta a mai recunoscut că, probabil, Denis Lazăr este unul dintre fotbaliștii care vor fi incluși în lotul ce va pleca mâine spre București, cu escală la București.”” Din cate stiu Balotestiul nu are aeroport,cum face escala atunci la Bucuresti?

    0
    0
    1. Ce? A vrut sa scrie ca pleaca maine spre Bucuresti, cu escala la Brasov. Ce legatura are aeroportul din Balotesti?

      0
      0
    2. am corectat eu … ˝spre Balotești cu escală la Brașov˝ … ˝escală˝ este folosit prin extensie, figurativ, pentru o oprire temporară … nu se referă la avion sau vapor … utiștii merg cu autocarul

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button