UTA Arad

Augustin Călin, după remiza cu UTA: „Sunt două puncte pierdute, am controlat jocul”





Înainte de meciul de la Balotești, Cristian Todea identifica în frații Herea principalul pericol pentru buturile UTA-ei. Avea dreptate, căci atât Claudiu, cât și Ovidiu, au marcat în poarta lui Bodea, însă arădenii au avut puterea să revină de fiecare dată pe tabelă, prin reușitele semnate cu capul Roșca și Hlistei. „Frații Herea și-au făcut datoria, au fost Supermani pentru echipă”, a comentat Augustin Călin după meci.

Altfel, tehnicianul ilfovenilor a considerat că echipa sa merita mai mult din disputa cu „roș-albii”. „Sunt două puncte pierdute, ținând cont de joc. Am condus și am controlat tot meciul. Păcat că nu reușim să ne menținem concentrarea. Este o problemă a întregii echipe, nu doar a compartimentului defensiv. Dacă menținem această atitudine de astăzi, am încredere pentru meciul următor. Dacă ne câștigăm punctele de acasă cu echipele din zona retrogradării, obiectivul de a rămâne în Liga a II-a este unul realizabil”, a mai declarat Călin pentru Sport Total FM.

Baloteștiul a rămas sub linia de retrogradare după etapa cu numărul 25 a ligii secunde, iar runda viitoare înfruntă, în deplasare, o altă echipă în criză de puncte, Pandurii Târgu Jiu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button