Gloria LT Cermei

Cermeiul a cedat toate punctele după ce a avut dublu avantaj: „Am luat goluri pe greșeli copilărești, oricum Craiova II rămâne cea mai bună echipă din serie”





Deși a început meciul perfect, cu golurile lui Sulea și Gligor, Cermeiul nu a scăpat de ce le-a fost frică și anume de ambiția oltenilor, dublată de talent și multă muncă depusă sub comanda lui Corneliu Papură. Craiova II a întors partida de la 0-2 la 4-2 și a plecat cu toate punctele din Țara Sămădăilor. „Sunt supărat, căci am avut practic jocul în mână. Am condus cu 2-0 și chiar la 2-1, am avut o ocazie bună prin Bulza de a merge din nou la două goluri în față și alta era istoria partidei. Practic, am luat goluri din greșeli copilărești, le-am făcut cadou, dar, pe de altă parte, nu pot să nu remarc adversarul tânăr, cu calitate, antrenat și bine lucrat. Craiova are condiții de a face performanță și vin din urmă cu destule talente. Au jucător buni, și-au permis să-i împrumute pe câțiva dintre ei la Liga 2-a și – totuși – au de unde alinia o echipă extrem de competitivă și în acest retur. Până la urmă, au câștigat pe merit, au alergat și au muncit, nu am decât să recunosc și chiar să afirm că au cea mai bună echipă din serie”, a spus Radu Anca, la finalul disputei cu „satelitul” Craiovei.

Dincolo de potențialul ridicat al formației oaspete, antrenorul principal al Cermeiului are explicații obiective pentru „dușul rece” de azi: „Din păcate, nu am putut alinia echipa standard și nici banca de rezerve nu m-a ajutat prea mult. L-am avut pe Varga suspendat, pe Cotoc bolnav, cu febră, iar Mihuța a avut un deces în familie. Mai mult decât atât, Aldan a rezistat și el cât a rezistat după contractura la pulpa piciorului și a trebuit să-l schimb și pe el. Am jucat cu improvizații, ne-am ținut binișor. După numărul de ocazii, just ar fi fost egalul, dar diferența au făcut-o greșelile noastre din apărare. În plus, penalty-ul cred că a fost cam ușor acordat și asta le-a dat lor aripi. Asta este, ne pregătim în continuare, cu toate că nu știu pe ce terenuri o vom putea face la ce vreme se anunță săptămâna viitoare”, a adăugat fostul mijlocaș.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button