UTA Academie

Meci întors în județul Alba: LPS Sebeș – UTA Under 19 1-2





În acest weekend, a debutat și campionatul național de republicani, UTA având victorii pe linie în seria a 8-a. Statistica era să fie stricată astăzi, la Sebeș Alba, acolo unde „roș-albii” s-au deplasat în 13 jucători, fără accidenatații Faur, Cocean și Laza, plus Debre, Savin, Gabor sau Țuța, lăsați la Arad, la echipa de Liga 4-a.

După o primă repriză destul de slabă de ambele părți, arădenii au trecut la cârma partidei, însă și-au bătut joc de ocazii. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis tabela la o fază fixă, însă utiștii au avut reacție. Sabău a egalat în minutul 85 din centrarea lui R. Petcuț, iar Lezeu a înscris direct din corner în primul minut de prelungire. „Victoria e norocoasă doar prin prisma faptului că am înscris pe final două goluri, însă, ca aspect general al jocului și numărul de ocazii create, am meritat fără doar și poate victoria. Echipa din Sebeș e schimbată în bine, în timp ce formația noastră trece prin moment aparte. Avem destui fotbaliști accidentanți, 4-5 jucători participă la antrenamentele primei echipe, pe Nagy l-am dat colegilor de la Under 17, iar competiția de Liga 4-a trebuie onorată și ea”, spune Mihai Petcuț, antrenorul UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Creța – Frai, Onuțan (46 P. Stan), Sabău, Curta – Gruiescu, Popa, Roșu, Obrad (90+1 Țârlea), Lezeu – R. Petcuț a fost echipa aliniată de „alb-roșii” în județul Alba.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button