UTA Arad

„Mister” către prietenul Burleanu: „Să-și trimită oamenii pe teren, să vadă unde se joacă fotbalul de Liga 2-a!”





Deși gazdele au făcut eforturi să ofere condiții bune de joc la primul meci oficial al anului 2018, la Balotești, suprafața de joc a lăsat din nou de dorit. Poate, a fost ceva mai bună ca altădată, dar Ionuț Popa, ca debutant la un meci în comuna ilfoveană, a fost surprins neplăcut de starea gazonului.

Mai mult, experimentatul tehnician al „roș-albilor” a comentat în stilul său situația și a oferit și o soluție pentru președintele Federației Române de Fotbal. „Pe drumul către stadion, chiar sunt două pancarde pe care scrie <<Performanța începe de aici>>. De aici, de unde, aș întreba eu? De la terenuri precum cel de la Balotești, denivelat și plin de gropi. Chiar vreau să-i trasmit prietenului meu, Răzvan Burleanu, să-și trimită urgent oamenii pe teren. Să-i mai scoată din birouri să vadă cu ochii lor unde se joacă fotbalul de Liga 2-a. Pur și simplu nu se poate juca fotbal pe un astfel de teren, darmite să mai faci și performanță cum ne îndeamnă cele două pancarde de pe marginea drumului. UTA are o echipă tânără, ce-și propune să crească și să propună jucători pentru Liga 1, dar cum să facă asta pe astfel de terenuri?”, e mesajul lui Ionuț Popa.

Poate, Popa va avea ocazia să vorbească și personal cu șeful FRF, căci acesta și-a anunțat venirea la Arad la începutul săptămânii viitoare. Burleanu se află în plină campanie electorală, avându-l ca principal contracandidat la câștigarea fotoliului de președinte la Casa Fotbalului pe Ionuț Lupescu.









2 comentarii

  1. Ionut Popa poate fi considerat orice,dar nu prost!
    Pentru cei care nu stiti,Aradul fotbalistic are 7 drepturi de vot,la alegerile presedintelui federatiei,inclusiv echipa de fete a lui Piros!
    Mi-e teama doar,ca sa nu mearga spre Burleanu.(oricum toti au bube in cap)
    Motivez:AJF-ul a iesit din colaps cu infuzie de capital de la Burleanu,in prima faza!
    Apoi sediul AJF,a primit si vre-o 20.000 Eur,pt reabilitarea sediului.
    Ionut Popa este prieten cu toata lumea,pana are contul alimentat!Sau datoriile catre el se platesc,chiar si cu intarziere.
    Mie sa nu-mi spuna ca nu stia conditiile terenurilor din Liga a 2-a?Pai le stim noi,mancatorii de seminte,cum ne numeste SCU,cum sa nu stie el,om de fotbal?
    Mai scria cineva pe aici ca de cand a plecat Popa de la Timisoara,Leo Grozavu nu mai face nimic.Dar I.Popa a plecat de prost?Cascavalul de 30.000Eur,a fost decontat de catre alt „amic” de-al sau pe care initial il lauda,apoi il critica.Robu!Restul staff-ului sau,pe la comisii!Sa mai astepte banii!Au toata viata inainte!
    Nu fiti suparati,dragi suporteri!Sezonul viitor vom avea 4 meciuri cu Poli(uretanele),daca mai adaugam si Ripensia,ne facem buletin de Cimisoara!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button