UTA Arad

UTA a început cu patru juniori la Balotești, A. Iuga a intrat cu pasă de gol: „Copiii merită încrederea noastră și vor crește treptat”





Problemele musculare acuzate de Marius Curtuiuș înaintea partidei de la Balotești, l-au determinat pe Ionuț Popa să apeleze unul dintre juniorii de pe banca de rezerve. De fapt, acolo, în afara portarului Barna, nu se mai aflau decât fotbaliști sub 20 de ani, patru la număr, iar „Mister” a optat pentru Amir Jorza.

Acesta a evoluat într-un soi de romb pe zona centrală, din care au mai făcut parte Tănase, Petra și Buia. „Jorza a fost cel mai bun om al nostru în prima repriză, chiar a jucat bine băiatul. Din păcate, de la Tănase mă aștept la mai mult. Cred că are probleme de înțelegere a jocului, și-i lipsește și curajul în acest moment. Dar, atât el, cât și ceilalți copii merită încrederea noastră și vor crește treptat”, consideră Popa.

Cu Dinculescu accidentat și muntenegreanul Markovic – neligitimat, UTA a improvizat în apărare cu Polgar – fundaș stânga și juniorul Rafael Iuga – bandă dreapta. „Una peste alta, Rafael a făcut un meci destul de bun, dar a făcut și două greșeli elementare, care te pot costa la acest nivel. A făcut faulturi în preajma careului nostru, în situația în care jucătorul advers era cu spatele la el”, a adăugat „Mister”.

În fine, Ionuț Popa a avut fler, introducându-l în luptă și pe celălalt Iuga, Angelo, care avea să ofere centrarea de la golul egalizator al lui Hlistei. „Cine spune că antrenorii fac schimbări inspirate se înșeală”, a fost comentariul sarcastic al directorului tehnic utist.

 









7 comentarii

  1. Da,rezultat bun in condiițile date.
    Duminică sper sa umplem stadionul si poate cu incă 2 transfefuri(cel putin un atacant)să urcam in clasament.
    Bravooo echipei si lu Ionuț Popa.

    0
    0
    1. eu zic sa faveti de pe acuma cerere , doar si asa stau nefolosite tribunele din Aradul – nou, sa le duca la Siria si pe alea ca nu o fi loc destul …dar cu un binoclu bun se poate urmarii meciul de la cetate.

      0
      0
  2. FELICITARI TINERILOR JUCATORI ARADENI! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI! DACA VOM CONTINUA SA CRESTEM JUCATORI FARA SA-I MAI VIDEM IN 2-3 ANI VOM FO ACOLO UNDE NE ESTE LOCUL SI CU ECHIPA SI CU STADIONUL! HAI UTA!

    0
    0
  3. O SA-I VINA RANDUL SI LUI PRUNA,,IMPORTANT ESTE CA ECHIPA SA CREASCA DE LA MECI LA MECI SI SA VINA APOI SI REZULTATELE CARE SA ADUCA PUNCTE!HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  4. O SA-I VINA RANDUL SI LUI PRUNA,,IMPORTANT ESTE CA ECHIPA SA CREASCA DE LA MECI LA MECI SI SA VINA APOI SI REZULTATELE CARE SA ADUCA PUNCTELE NECESARE URCARII IN CLASAMENT!HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button