Fotbal judetean

Experiența a prevalat în duelul „roș-alb”: UTA II – Victoria Felnac 1-2





Terenul „ICRTI”, udat bine de ploaie, a fost cadrul în care două formații „alb-roșii” și-au dat întâlnire în cadrul rundei cu numărul 17 a Ligii a 4-a Arad. La final, câștig de cauză a avut formația mai experimentată, utiștii intrând – de altfel – pe teren și într-o formulă inedită. Adică un mix dintre rezervele echipelor de juniori Under 19 și Under 17, plus italianul Sorato, care nu este băgat prea mult în seamă nici de Ionuț Popa.

În prima repriză, meciul a fost sărac în faze de poartă, iar cele care au apărut au aparținut echipei vizitatoare. Dar, elevilor lui Dani Șule le-a lipsit pragmatismul la finalizările lui Petcuț, Fl. Trifan și mai ales Felnacichi, acesta din urmă țintind bara.

După pauză au apărut și golurile și, conform așteptărilor, mai ales în poarta lui Debre. Crescut de UTA, dar plecat apoi la Șimleul Silvaniei, ASA Târgu Mureș, Poli Timișoara și Unirea Alba Iulia, George Petcuț a înscris la al doilea său meci la revenirea la Felnac. A făcut-o în minutul 56, după „diagonala” de 40 de metri primită de la Felnacichi, un dribling scurt în care și un șut la colțul lung. Chiar înainte de asta, însă, Hațegan a ratat din poziție bună deschiderea tabelei pentru gazde. În mare poftă de joc, președintele lui VI-FE, Oliver Felnacichi, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după o elegantă „scăriță” din interiorul suprafeței de pedeapsă. Era minutul 68, iar utiștii au avut răspuns de abia cu 2 minute înainte de final. Atunci, Gabor a pătruns în forță în careu, pe partea dreaptă și a găsit colțul lung printr-un șut în cross.

Era, însă, prea târziu pentru ca punctele să nu plece la Felnac. „Fiindcă în ziua meciului, toate celelalte trei echipe ale clubului de la care am mai fi putut împrumuta jucători au avut partide în deplasare, a trebuit să ne descurcăm cu ce a mai rămas acasă. Jucători care evoluează mai puțin la echipele lor, sau dintre cei care revin după accidentări, cum e cazul lui Teșădan. Dar, chiar și așa nu ne-am făcut de râs, păcat de cele două-trei ocazii ratate și de golurile luate prea ușor. Altfel, după aspectul general al partidei, nu se supăra nimeni dacă ar fi ieșit o remiză”, a punctat Adrian Ungur, antrenorul echipei secunde a clubului fanion a Aradului.

Dincolo, Felnacul e în compania selectă a Crișului și Sântanei, când vine vorba despre echipele ce au făcut maxim de puncte în acest debut de retur. „Sigur, am și întâlnit echipe mai de nivelul nostru, Nădlac și UTA II, dar e meritul băieților că au tratat cu maximă seriozitate ambele meciuri și au evitat surprizele neplăcute. Astăzi, zic eu, nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Chiar dacă golurile au venit de abia în repriza secundă, am demonstrat prin joc că am meritat aceste trei puncte. Sigur, copiii UTA-ei s-au luptat și ei, cinste lor, dar – până la urmă – ne-am atins scopul. Am spus încă din iarnă că vrem să facem mai multe puncte decât în tur și eu zic că am început bine” , susține Oliver Felnacichi, președinte și jucător la VI-FE.

 

Formații:

UTA: Debre – Gabor, Savin Țăndău, Răzban – Vulturar, Al. Bodri – Hațegan (73 Cornean), Sorato, Țuța – Tășendan.

Felnac: Dolga – Rotar, Vidican, Sabău – Geanîm, Adam (55 Lacătușu), P. Bogdan, Fl. Trifan – Maxim – G. Petcuț (72 R. Trifan), Felnacichi (92 Kașa).

Arbitri: Alin Bolcaș – Remus Nagy, Lucian Berariu. Observatori AJF: Dorin Vătran, Eugen Roșu









3 comentarii

  1. Eu zic sa va lasati de fotbal daca tu la 17-20 de ani care te antrenezi zilnic, ai conditii incomparabile cu pensionarul supraponderal de la felnac, care nu face antrenamente, fiindca are un serviciu la un peco, si la final de saptamana vine si te bate, inseamna ca e lipsa crasa de valoare! Eu nu cred ca pe cei de la echipa a doua a bresciei sau a lui ferencvaros, îi bate vreodata o echipa de amatori! Decat sa se risipeasca bani cu voi, mai bine se investesc in grupele mai mici!

    0
    0
  2. asta e selectia de la Uta ce te miri?Cand criteriile de selectie sant altele decat calitatea fotbalistica astea sant rezultatele!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button