UTA Arad

Obiectivul săptămânii viitoare la UTA: Recuperarea jucătorilor accidentați și…un mijlocaș central





Echipa fanion a Aradului a scos un punct la Balotești în condiții speciale. Pentru accidentări, i-au lipsit trei dintre titularii partidei cu FC Hermannstadt, juniorii D. Popa și Dinculescu și căpitanul Curtuiuș. În plus, muntenegreanul Markovic a rămas în tribună și asta pentru că nu a putut fi legitimat la timp în lipsa cărții verzi.

Astfel, Ionuț Popa are un mini-obiectiv pentru zilele premergătoare partidei cu Afumațiul. „Tot ce ne dorim acum este să ne recuperăm jucătorii accidentanți, căci la Balotești am improvizat prea mult. Bineînțeles, nici nu concepem să nu-l legitimăm și pe Markovic, dar sper să mai facem o achiziție săptămâna ce vine. E vorba despre un mijlocaș central pe care l-am identificat deja, sperăm să-l și putem aduce”, ne-a mărturisit directorul tehnic al „Bătrânei Doamne”.

UTA o va întâlni pe CS Afumați duminica viitoare, la Șiria, începând cu ora 12. Partida va fi transmisă în direct pe TelekomSport 1.









5 comentarii

  1. Nea Popica, mai adu un atacant bun la echipa ,pe langa acel mijlocas si totul va fi OK !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Bravo baietii , mi-au placut cele doua goluri pe care le-ati dat,lucrate foarte frumos si sa o tineti tot asa, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button