National Sebis

Președintele Lipovei, câștigător la tombola…Sebișului! Premiul a ajuns la un tânăr susținător al Naționalului





Pentru a-și fideliza și mai mult susținătorii, sebișenii au dat start unei tombole cu ocazia primei partide de pe teren propriu în acest an calendaristic. La pauza meciului cu Millenium Giarmata, trei dintre spectatori, care au primit niște numere la intrare pe stadion, au fost răsplătiți cu premii, marele câștigător fiind – însă – un rival al Naționalului. Din postura de spion al adversarului pe care-l va întâlni vineri, la Pâncota, Radu Pop a fost desemnat câștigătorul tricoului de prezentare albastru, marca „Errea”, pus la bătaie de organizatori.

Șeful lipovanilor s-a gândit de două ori dacă să-și ia sau nu premiul, dar în cele din urmă a făcut-o cu un scop precis. „M-a onorat premiul dar l-am donat unui copil din tribună, care sigur are mai multă nevoie de el decât mine. Probabil, va deveni spectator fidel al Naționalului și îl va purta cu mândrie, fiind tricoul echipei din orașul lui. Felicit sebișenii pentru idee, e bine că s-au gândit la fidelizarea spectatorilor. Practic, pentru ei, pentru comunitate, se face sport de performanță, iar la Lipova e la fel. Sperăm și noi să ne întoarcem acasă cât mai repede, pe noul stadion. Altfel, vin la aproape toate meciurile Sebișului, atunci când nu se suprapun cu cele ale echipei mele. Urmăresc evoluția lor și din prisma unui competitor din aceeași serie a Ligii a 3-a”, spune Pop.

O minge marca Joma și un fanion al Naționalului au fost celelalte două premii câștigate în tribunele arenei „Crișana” sâmbătă după-amiază.

 

foto: Costi Vanci

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button