UTA Arad

UTA joacă în nocturnă la Mioveni, Roșu nu a cunoscut gustul succesului pe banca argeșenilor în 2018





Runda cu numărul 25 s-a încheiat aseară, la Mioveni, acolo unde Laurențiu Roșu nu a reușit să câștige nici din cea de-a doua încercare pe banca argeșenilor în 2018. ASU Poli a impus remiza (1-1), Plămadă egalând, în minutul 81, golul din primul act semnat Năstăsie, din penalty.

Pentru formația argeșeană urmează o deplasare la Miroslava în weekend, iar la mijlocul săptămânii viitoare o găzduiește pe UTA. Partida din cadrul rundei cu numărul 23 e programată miercuri, 28 martie, la ora 19,30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Sub comanda lui Roșu, care și-a început cariera de antrenor principal în culorile Campioanei Provinciei în octombrie 2016, CS Mioveni a obținut un singur punct pe teren în noul an, cel de aseară cu trupa de pe Bega. În rest, a pierdut pe terenul Pandurilor (1-2) și a obținut o victorie la „masa verde”, cu Olimpia Satu Mare.

Clasamentul la zi în Liga 2-a









3 comentarii

  1. @Gabriel,inteleg acesti taitei spusi de catre tine,ca fonduri negre,pt blaturi!Exista,clar,fara dubii!Unii mai subtili,altii mai directi!Unii cad,altii se descurca!Altfel arbitrii primesc baremul prin posta,eventual.Pe mandat
    Poate ca din greseala ai dreptate!Dar uneori nu le iese!Mai apar si flagrante si ma opresc strict aici!
    Ulciorul nu merge de multe ori la apa!Chivorchian a dus Poli acolo sus,apoi pe Juventus Colentina!Dar oare asta vrem?Nu prea cred!UTA nu va retrograda,prin prisma conjucturii,dar nu asta ne-am fi dorit,nu-i asa?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button