National Sebis

Comisia de Recurs a FRF anulează victoria la „masa verde” a Cermeiului la Sebiș! Când se reprogramează derby-ul de pe Crișul Alb?





Una din „telenovelele” toamnei în fotbalul arădean a avut ca intrigă derby-ul de Liga 3-a dintre Național Sebiș și Lunca Teuz Cermei. Vă reamintim că meciul din cadrul etapei a 12-a nu a mai început, fiindcă una dintre Ambulanțele ce trebuia să asigure asistența medicală transportase o femeie în stare gravă la Ineu și a ajuns la teren după cele 15 minute regulamentare. Gruparea de pe Crișul Alb susținea că, fiind vorba despre un caz fortuit, în sprijinul căruia a și trimis acte doveditoare la Casa Fotbalului, partida trebuia reprogramată, în timp ce „sămădii” spuneau că regulamentul e regulament și nu poate fi eludat.

Iar Comisia de Etică și Disciplină le-a dat câștig de cauză cermeianilor în ședința din 30 noiembrie și implicit victoria cu 3-0 la „masa verde”. Doar că șefii sebișenilor nu s-au dat bătuți și au făcut recurs. Și, după aproape 4 luni de zile, au primit răspuns afirmativ în ședința de azi a Comisiei de Recurs. ”Cu opinie majoritară, admite recursul formulat de CS Național Sebiș împotriva Deciziei nr.545/29.11.2017 pronunțată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în contradictoriu cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei. Desființează Hotărârea CDE nr.545/29.11.2017. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 21.03.2018, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică nr.12, sector 2”, e decizia publicată azi pe site-ul FRF.

Așadar, dacă cei din conducerea Cermeiului nu se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, lucru puțin probabil, Național Sebiș va primi șansa să lupte pe teren pentru punctele din derby-ul arădean cu trupa lui Anca, Huțan și Nagy. „Știam că dreptatea este de partea noastră și tocmai de aceea am făcut demersurile la Comisia de Recurs. Mai exista și acel precedent de care am vorbit și în toamnă, de la meciul Clinceni – Bradul din 2014, eram convinși că decizia nu putea rămâne aceea exprimată de Comisia de Etică și Disciplină. Mai departe, Departamentul Competiții urmează să stabilească o dată la care va avea loc meciul”, a menționat Călin Cojocaru, managerul celor de la Național Sebiș.

Deocamdată, e greu de anticipat data la care cele două divizionare terțe se vor duela pe arena „Crișana”, știindu-se faptul că deja există o intermediară ca urmare a amânării începerii returui, iar după ultimele zvonuri și etapa din weekend ar putea fi amânată. Și tot pe motiv de vreme rea și terenuri impracticabile.

9 comentarii

  1. Ati inteles situatia?A fost Burleanu la Arad!6-1 voturi pro-Burleanu!Incepe circul!Balanta se inclina prin santaj promotional!
    O parte a mea rade,cealalta plange!Am crescut de copil sustinand Crisana Sebis,Dacia Beliu si Carand-ul!Am batut toate catunurile,de la Archis pana la Dezna.De la Barsa pana la Ineu.De la Voivodeni pana la la Padureni.De la Archis spre Bocsig, pana la Dumnezeu mai stie.Intr-un tractor cu remorca,sau cu o „Buceaga” a CAP-ului din Carand sub prelata.
    Ce frumos era….Noi copiii eram „de trupa”Inghetata POLAR,la 3 Lei,ne interesa dupa meciuri!Ne dadeau jucatorii!Bineanteles ca marti,joi si duminica aveam filme la Caminul Cultural!Filme cu Piedonne,B.D,,sau role de cinema care se mutau din sat in sat!Sebis,Prunisor,Carand,Saliste(Sac),Beliu.Megeam cu bicicletele rablagite in satele vecine,ca sa revedem.
    Acasa la Arad, ma ducea tatal meu pe stadionul UTA,parca prindeam pe D-zeu de picior!,ca ma lasa mama sa merg cu el!Pentru mine,sarbatoarea era cand se deschidea tunelul subteran si ieseau jucatorii!Parca era…..nici nu am cuvinte….
    In general iesea primul Domide…calm,nu se grabea,facea cativa pasi pe un gazon mereu perfect apoi se intorcea spre tribuna 2 si aplauda.Nu l-am vazut niciodata mergand spre Cevenkovics,sau spre tribuna oficialitatilor prima data!Abia dupa ce isi saluta suporterii,se intorcea spre clica comunista!Acum asa spusii Galerie,ii injura si ei merg ca baba la viol.Merg sa salute Ultrasii negrii!Nu pe noi,ceilalti!
    Asta nu pricep SCU!Daca se comporta cum se comporta,atunci mai bine fara ei!
    Sa ne scuteasca!Nu este un pamflet!Ci vremuri trecute!
    Tractoristii ne cinsteau la birt,seara,dupa „monopol”,cu cate o Aracola,rupti de beti

    0
    0
  2. Primul vot pro/Burleanu este ca si rezolvat!Al Sebisului!Mai raman 6!Orice vot conteaza pana la urma in mocirla care inconjoara ligile!Sa se rejoace meciul si Cermeiul sa castige!
    Hai Lunca Teuz Cermei!Sa fie dreptate pe teren!
    Daca privim absolventii masteratului,ma pufneste rasul!Gradinaru,coleg de banca cu Gligor?????…OK!Stan si Bran!Pai nu-l omora prin critici?
    Nu pricep nimic!Masteranzi Timisoreni cu acte in regula la facultate Arad.Altii care nu au habar de fotbal sunt absolventi eminenti.Daca i-as intreba cati jucatori trebuie sa fie pe teren,la diverse competitii,ar avea nevoie de internet!
    Ma pufneste rasul!Piros?????Cursant si absolvit?Inseamna ca lumea s-a intors cu curul invers!Piros nu stie numele fotbalistelor!El nu are habar despre rablele parcate pe toata lungimea strazii 7 Noiembrie,Episcopiei!Nu are pix sa se semneze!
    El stie SLK-ul sau de 20 ani,o limuzina plina de spermatoroizi,un fake de masina veche!
    Mai stie si un Dinamo,la care le sugea ciorapii si le canta osanale…
    Mai stie Pancota,pe care a omorat-o!Cu ajutorul confratelui Ionut Popa prostul?
    Despre asta vorbim acum!!!!Auzi….masterand si absolvent…Hai DNA si peste cretinii acestia!Diplome pe banda rulanta!
    De la cap se impute pestele!

    0
    0
  3. Dupa 4 luni sa dai un astfel de verdict este cam penibila situatia . Bine ca nu au asteptat din nou pana se termina campionatul.

    0
    0
  4. Totusi exista reguli draga „armando”…..de exemplu lovitura de la unspe’metri, care, dupa tine, se poate bate si de la 10,5 m, ca adica ce!? io am pasu’ mai mic ca a lu’domn’ arbitru, da tot 11 pasi sunt!
    Io ma intreb, nu putea Salvarea aia sa vina cu gravida la meci? Ca poate nu era asa gravida si tata tarasenia o fost coptura lu’ Jila! Asta da motivare! Ce ziceti!? Comisia!?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button