Baschet

FCC ICIM Arad începe bătălia pentru semifinalele LBNF: „Presiunea – pe Brașov!”





Mîine, la Brașov, FCC ICIM Arad încearcă să dea lovitura în primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Un joc ca și restul din această fază a competiției în care favorită e echipa de sub Tâmpa, datorită clasării superioare (locul 3), iar mâine va avea și avantajul terenului propriu.

Însă, elevelor lui Bogdan Bulj le-au plăcut întotdeauna provocările și e de așteptat să-şi forţeze limitele pentru un prim succes ce ar netezi drumul spre „careul de aşi”. Nu va fi uşor, câtă vreme, trupa din Ardeal are – totuși – avantajul rezultatelor stagionale și al celor trei locuri în plus în clasament.

Dar, până la urmă, ciferele sunt reci, iar realitatea ar putea deveni de-a dreptul încinsă. „Va fi greu împotriva Braşovului, însă consider că presiunea e la echipa adversă având în vedere că e doar primul meci din serie. Mergem acolo gândindu-ne doar la victorie. Am avut o perioadă bună de pregătire, plus victoriile din turneul de la Oradea, suntem optimişti”, anunță antrenorul FCC ICIM Arad, Bogdan Bulj.

Partida începe la ora 18, la Sala de Sport Dumitru Popescu Colibași, din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button