Fotbalul se oprește din nou în Liga 3-a! Urmează două săptămâni cu tot atâtea intermediare pentru Sebiș, Cermei și Lipova

Fotbalul se oprește din nou în Liga 3-a! Urmează două săptămâni cu tot atâtea intermediare pentru Sebiș, Cermei și Lipova

În ședința de azi, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal va ține cont de condițiile meteo din ultimele zile și implicit de starea terenurilor și a oprit din nou fotbalul la eșalonul terț. Vorbim despre reprogramarea etapei din weekend pentru data de 3 aprilie, în condițiile în care și săptămâna viitoare, marți și miercuri sunt programate partidele amânate din prima rundă a returului.

„Sunt şanse foarte mari ca etapa din weekend din Liga 3 să se reprogrameze pentru că sunt foarte multe cereri ale echipelor, care au terenurile acoperite cu zăpadă, în stare foarte proastă. Sunt șanse 90 la sută șanse să se amâne. Cu siguranţă se va amâna această etapă. Va fi reprogramată când vom găsi o fereastră liberă, să ne uităm, pentru că mai sunt două intermediare. Nu putem pune trei intermediare într-o perioadă scurtă de timp. Cu siguranţă, cred că o portiţă liberă ar fi pe 3 aprilie”, a declarat, pentru Liga2.ro, Florin Spînu, unul dintre cei doi reprezentanţi ai cluburilor din Liga 3 în Comitetului Executiv al FRF, cât şi preşedintele echipei ACSO Filiaşi.

Așadar, Șoimii Lipova – Național Sebiș și ACS Ghiroda – Lunca Teuz Cermei nu se mai dispută în acest weekend, ci la începutul lunii viitoare. Practic, pentru divizionarele terțe urmează patru partide oficiale în 10-11 zile, după cum urmează:

Etapa a 16-a (prima a returului), intermediară

marți, 27 martie, ora 15.00: Național Sebiș – Cetate Deva, Gloria LT Cermei – Milennium Giarmata,

miercuri, 28 martie, ora15,00: CSM Lugoj – Șoimii Lipova

Etapa a 20-a

vineri, 30 martie, ora 15.00 : Național Sebiș – CSU Craiova II,

sâmbătă, 31 martie, ora 15,00 : Internațional Bălești – Șoimii Lipova, Gloria LT Cermei – CSM Reșița

Etapa a 19-a, intermediară

marți, 3 aprilie, ora 17.00: Șoimii Lipova – Național Sebiș, ACS Ghiroda – Gloria LT Cermei

Etapa a 21-a

vineri, 6 aprilie, ora 17.00: Gloria LT Cermei stă, ACS Ghiroda – Național Sebiș, Șoimii Lipova – Cetate Deva.

 

Pe lângă etapa de Liga 3, şi meciurile campionatelor juniorilor republicani vor fi reprogramate.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.