Alte sporturi

Programul „Campionii României în școală, liceu și universitate” a continuat cu „Ariciu” Trăistaru și Szabo în vizită la „Avram Iancu”





Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de către Ministerul Tineretului și Sportului intitulat „Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Arad. Invitați au fost Sorin „Ariciul” Trăistaru, multiplu campion național la supermoto și micuța judoka, Carolina Szabo, cu rezultate excelente pe tatami la o vârstă atât de fragedă. S-a iscat o discuție  despre sport si beneficiile practicării lui, despre ambiție și perseverență. Carolina le-a făcut elevilor și câteva demonstrații, iar „Ariciul” le-a povestit despre motociclism, prezentându-le – totodată – și echipamentul său de concurs.

Vorbim despre o acțiune mai altfel, una a campionilor printre campioni. Prezente au fost si fetele de clasa a IV-a, componente ale echipei de fotbal fete ciclul primar care au câștigat etapa pe judet la  ONSS fotbal feminin si vor participa la etapa pe zonă, de la Resita, dar si Dragoș Muscă din clasa I, campion județean la sah.

Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat director executiv, Cristian Gavra, directorul executiv adjunct, Dan Cuedan si Liliana Nica, expert superior în cadrul compartimentului sport. „Mulțumim domnilor profesori de educație fizică și sport, Radu George și Radu Sabău” pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii”, transmit reprezentanții DJST Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button