UTA Arad

UTA o poate depăși pe Ripensia pentru prima oară în acest sezon, terenul din Șiria – pregătit de meciul cu Afumațiul





UTA a fost întrecută în clasamentul ligii secunde de Luceafărul, dar, la rândul ei, poate pune sub ea o formație după runda cu numărul 25. Este vorba despre cealaltă fostă campioană a României din Vest, Ripensia Timișoara, care a pierdut cu 3-2 acasă, cu Chindia Târgoviște. Golurile lui Ungureanu și Mediop (min. 12 și 14) nu au fost de ajuns, căci D. Florea (min. 13), Crinel Stoica (min. 39)  și Martac (min. 77) au direcționat toate punctele spre Cetatea Chindiei.

Tot la poalele unei cetăți joacă, cea de la Șiria, joacă și „Bătrâna Doamnă” mâine, împotriva celor de la CS Afumați. Oameni înarmați cu lopeți de la Arad, dar mai ales din comuna de baștină a lui Ioan Slavici au îndepărtat toată zăpada de pe teren încă de la primele ore ale dimineții. Suprafața de teren era totuși moale, dar soarele ce a bătut azi și va mai bate și mâine până la ora de începere (12) a partidei cu ilfovenii, mai poate remedia puțin lucrurile.

Cert este că arădenii ar avea mare nevoie de un succes, dar ținând cont și de cota pe care o are acum Afumațiul, poate nici o remiză nu ar fi rea.

Clasament

 









20 comentarii

  1. Chiar merită mulțumiri șirienii in frunte cu primarul lor care au fost gazde bune pt echipa fanion a județului! Dacă Bot era primarul Aradului probabil jucam deja pe Francisc Neumann…

    0
    0
    1. Nuuuuuu @TaiPan-e!!!!Dar daca eram solicitati,sa fi sigur ca eram prezenti.Asa ca imi pastrez fortele pentru maine!(vocale,bineanteles,strict pentru a-mi incuraja echipa draga.)
      De apreciat efortul depus pentru a avea parte de un teren functional si sunt ferm convins ca va rezista gazonul.Reteta este buna:curatare+soare+vantul caracteristic de la Siria..Felicitari,multumiri domnului primar Bot pentru organizare si nu numai.
      Mi-ar place sa te avem printre noi, suporterii adevarati prezenti la joc,dar luand in considerare distanta mare care ne desparte,iti multumim ca poti fi alaturi de noi,macar pe canalul TV pe care se transmite,daca il ai in grila de programe,sau in format live-text,aici pe sport arad,pe pagina oficiala a UTA-ei sau pe aradon.ro.
      Poate vei fi prezent la inaugurarea stadionului nou,daca mai traim pana atunci….Pt ca pana atunci,pe Motorul,vremea este vinovata!Ha,Ha.Ha!!!!Sau mai precis HUUUOOOOO!!!

      0
      0
  2. Sper să nu vedem maine CELEBRA GALERIE la meci..ne descurcăm si fără ei.
    Avem nevoie de Victorie si sunt sigur că Popa a pregatit echipa pentru asta.

    0
    0
    1. Ar trebui ca galeria sa faca precum cei de la Steaua , sa vina la tribuna , UTI-STILOR ! Cand o sa plece bufonul si o sa lase UTA mai saraca atunci tot voi o sa-i chemati si o sa dati in ei ca nu au facut nimic . Jumate din care comentati aici , sunteti aici il aveti ca idol pe falca nici macar nu tineti cu UTA doar asa o data pe an cand vine o echipa mai importanta .

      0
      0
      1. @Nimeni Altu!Cine merge odata pe an,ma rog,de 2 ori contra Poli?Noi suporterii sau gasca aceea care se autodenumeste „galerie”?I-a auzi….Ultrasi,cu care ne mandrim prin gaura data in bugetul clubului pe care o face la fiecare „batalie”….
        Cred ca ai mancat „champignons expiree”.
        Cine il are idol pe Falca,chip cioplit?
        Chiar asa!Pe aici nu tine nimeni cu UTA.Noroc cu tine!

        0
        0
        1. Esti idolu lui numaru 1 . Ai poze cu Falca si Ionut , esti fanul numarul 1 . Hai joc de glezne ca se scumpesc semintele .

          0
          0
  3. Pacat ca nu joaca pe Motorul, aveam si mai multi suporteri la meci. Mare pacat, anii trec si stadionul UTA nu e terminata ??

    0
    0
  4. Cavalerilor in negru,NINJA,ULTRASI!Muszai sa aveti grija la noul fus orar!Un Quizz!
    Doamne fereste sa intarziati o ora,sau sa ajungeti mai devreme cu una.Vi s-ar termina repertiorul!
    La capacitatile voastre,cam greu de decis!Sau mai bine,deloc!

    0
    0
    1. Ce bine e sa fii smardoi in spatele tastaturii, este? Un batranel senil care si-a scos vocabularul de la naftalina. Poate ai barbatia de a te prezenta intr-o zi, dar asta doar cand esti pregatit sa dai dovada de maruritate mentala. Pana atunci spor la vomitat cuvinte pe aici, ai grija ca se scumpesc semintele si s-ar putea sa nu iti mai ajunga pensia de boala ca sa ti le mai permiti.

      0
      0
  5. Frumos articol ripensia 32 noi 27 p maxim 30 daca invingem azi, voi scrieti ca depasim ripensia , asta puteati scrie dupa ce primeam si punctele cu tg mures , dar asta nu se va putea azi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button