Stranieri aradeni

Arădeanul Țucudean a adus victoria „tricolorilor” în Israel, Man și-a amânat debutul





Echipa națională a României s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea amicală, din Israel, după ce gazdele au condus cu scorul de 1-0, după reușita lui Hemed (min. 60).

Golurile echipei noastre au fost marcate de Stanciu (64), printr-un șut senzațional de la peste 25 de metri și George Țucudean (80). Atacantul arădean, care l-a înlocuit cu 20 de minute înainte de final pe Keseru,  a punctat printr-o „scăriță” elegantă după pasa lui Mitriță. Țucudean e la primul gol tricoul echipei naționale la meciul său cu numărul trei.

În partida amicală din Țara Sfântă, selecționerul Cosmin Contra a debutat trei noi jucători la echipa națională, Alexandru Mitriță, Paul Anton și Alexandru Cicâldău, dar nu și pe Denis Man. Fostul utist, actualmente component al celor de la FCSB a rămas pe bancă, însă ar putea prinde ceva minute marți, cu ocazia testului de la Craiova, cu Suedia.

Niță – Benzar, Săpunaru (cpt.), Grigore, Bancu – Pintilii (Anton, 72), Marin (Cicâldău, 83) – Deac (Mitriță 61), Grozav (Stanciu, 61), Budescu (Chipciu, 61) – Keșeru (Țucudean, 70) a fost echipa aliniată de Contra contra Israelului.

Înfrângere la tineret, cu Oaidă și Petre destul de puțin pe gazon

În altă ordine de idei, să mai spunem că selecționata U21 a pierdut în Anglia amicalul disputat în compania reprezentativei similare a gazdelor. Englezii, campioni mondiali anul trecut la categoria de vârstă sub 20 de ani, s-au impus cu 2-1, golurile fiind reușite de Gray, minutul 8, și Clarke-Salter în minutul 72, iar pentru „tricolorii mici” a înscris Costache, în minutul 79.

Răzvan Oaidă a fost titular și a fost schimbat la pauză cu Ciobanu, iar Adrian Petre și-a făcut apariția pe teren în minutul 69, în locul lui Andrei Ivan. Pe perioada cantonamentului din Anglia, România Under 21 va disputa încă un meci amical, cu Wolverhampton U23, pe 27 martie de la ora 16:00 (ora României), tot pe acelaşi stadion.

FOTO: frf.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button