Gloria LT Cermei

Cermeianii, după eșecul sever cu Giarmata: „Am căzut moral după reprogramarea meciului cu Sebișul, avem satisfacția că Bodea și Buia ajută UTA”





Desfășurarea meciului dintre Cermei și Giarmata, cu tot cu rezultatul său final, era greu de anticipat pentru oricine. Oaspeții au condus încă de la pauză cu 3-0, iar tabela s-a oprit la un neverosimil 3-7! Dar, „oficialii” formației din Țara Sămădăilor nu fac o tragedie din acest eșec și au și explicații pentru ziua neagră a lui Gligor et. comp.

De exemplu, președintele cermeianilor e convins că anularea victoriei la „masa verde” cu Sebișul și-a pus amprenta pe moralul și concentrarea jucătorilor. „Toți am simțit că ni s-a făcut o nedreptate și, poate, ne-am concentrat mai puțin pe ceea ce aveam de făcut la antrenamente și în jocul de azi. Moralul ne-a fost afectat de vineri încoace, au fost și acele zile libere ce ne-au cam scos din rimt și a ieșit acest scor rușinos, care, însă, face parte din fotbal. Am avut și sezonul trecut momente în care nu ne regăseam ca și joc și echipă, dar, până la urmă, ne-am revenit. Așa se va întâmpla și de această dată”, a menționat Petre Bulza.

Atâta timp cât a încasat nu mai puțin de 11 goluri în două partide pe teren propriu, Cermeiul se poate considera tradată de apărarea sa, însă nici fotbaliștii ofensivi nu au ajutat prea mult echipa în momentele cheie. „De exemplu, Copil a ratat un penalty azi la 0-2.  Nu-l punem la zid, căci și el a jucat în nota echipei, doar că fost un moment psihologic, la 1-2 cred că s-ar fi jucat altfel. Oricum, cei de la Giarmata, o echipă mult schimbată în bine față de tur, a fost extrem de pragmatică. Ne-au dat din fiecare jumătate de ocazie, așa ceva nu mi s-a mai întâmplat în toată cariera mea. Asta e, până la urmă, am și pierdut doi fotbaliști importanți în această iarnă. Altfel s-ar fi jucat acest meci, ca și cel cu Craiova, cu Bodea și Buia în teren. Dar, avem satisfacția că ambii o ajută pe UTA, așa cum au făcut-o duminică. Unul a apărat un penalty, iar celălalt a înscris golurile victoriei”, spune și Radu Anca, antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Pe aceeași lungime de undă s-a situat și Roland Nagy, care are experiența necesară să gestioneze situații de acest gen. „Sunt momente și momente în viața unei echipe, acum se văd caracterele tari. Rămânem încrezători în forțele noastre, trebuie să învățăm din greșeli și să vedem, totuși, că din echipa ce a pierdut azi ne-au lipsit patru jucători dintre cei cu care făceam seria bună din tur. Bodea și Buia sunt la UTA, Cotoc a fost bolnav, iar Sulea suspendat. Nu o spun ca pe o scuză, dar sunt detalii care contează la un moment dat. Nu e o tragedie, mergem mai departe, iar sâmbătă ne impunem să facem un joc și un rezultat bun cu Reșița. Nu trebuie uitat că suntem una dintre puținele echipe ce nu a pierdut cu Șirineasa în acest campionat, așa că le putem ține piept și celor din Reșița”, a punctat lși directorul tehnic al celor de la Lunca Teuz Cermei.









14 comentarii

  1. Scuze de tot râsul…de parcă punctele, cu Sebisul , v-ar fi dus la promovare !! Fi-ți seriosii , atat ați putut la momentul asta si asta a fost !! Scuze mai penibile de atat nu putea ți găsi.

    0
    0
  2. Ce scuze penibile cica ne-am gandit la punctele cu sebisul!!!sau la jucatori ce sau dus la uta….sau dus acolo ca vreau ceva din fotbal la cermei nu poti sa progresezi cu nimic,eu as desfinta liga 3 o mare porcarie !!!Domnilor despre ce vorbim azi ati fost penibili rusine sa va fie…..ati facut de ras Cermeiul!!!!!

    0
    0
  3. Scuze jenante, asta se întinpla cind unii joaca ce vor și urla într-una la cite un junior, iar alți sint protejați, antrenați voi bine și ajutați și pe alți care au potențial sa ajungă unde au ajuns cei doi.

    0
    0
    1. domnule parinte al unui junior de la cermei( adisor) …pana una alta invata gramatica….se „intanpla” sa fi penibil….in al doilea rand. nu mai veni la fotbal ca-i strici „cariera copilului” ….in al treilea rand stim cine esti …..

      0
      0
      1. Adevarul este ca nici tie nu ti-ar strica niscaiva lectii de gramatica, asta ca tot vorbesti de altii. Verbul a fi te-a cam lasat in off-side.

        0
        0
        1. @TaiPan,daca am fi sa ne luam dupa greseli gramaticale,ar fi grav,dar nu asta conteaza acum.
          Imi pare foarte rau pentru Cermei.Nu sunt parior,dar as fi mers pe victoria lor,cu ochii inchisi!
          Ce s-a intamplat?Doar ei stiu!Scorul nu lasa motive de discutii,in nici un caz!
          Chestia cu „masa verde”,posibil sa-i fi afectat.Spun posibil,pt ca se rejoaca.Care-i problema?
          Sa nu uiti imprejurarile!Sebisul nu a avut decat vina,ca salvarea a trebuit sa salveze o viata.Aici se face diferenta intre sistemul de stat,la care apeleaza Crisana(asa cum imi place vechea denumire),si o salvare privata,la care tot mai multe echipe din primele 3 ligi,apeleaza!
          Cermeiul a fost cantonat la Moneasa in acel weekend!Crezi ca-i scot banii din casa?Sincer cred,ca nici ei nu au dorit sa-si piarda banii si timpul pe acolo!Ce rost ar fi avut?
          Daca au sange in instalatie,sa dea in judecata organizatorul de competitii,si Ministerul sanatatii,pentru conformitatea regulamentului.2 Salvari!
          Cat despre faptul,ca in afara de Bodea si Buia,au avut astazi si alte carii!Clar!
          Scorul nu lasa loc de comentarii,cert!Dar ceva s-a intamplat totusi!
          O sedinta,doua,apoi vor demonstra ca a fost un „mic,mare” accident!
          Hai Cermei!Capul sus!Se mai intampla!
          Multa bafta!

          0
          0
  4. Hai sa ne certăm acum. Cine oare scrie corect ? Toți greșim. Nimeni nu-i perfect . Sunt suporter al echipei Șoimii dar nu trebuie aruncat cu pietre în munca oamenilor de acolo. Respect pentru domnul Bulza și Primăria din localitate. Au făcut lucruri frumoase la Cermei și vor face și în continuare.

    0
    0
  5. poate vor mai face insa dupa 2-4 si 4-7! ce mai poate urma poate 4-6 sau 1-3 POATRA IN CASA!cERMEIUL s-a prea aventurat si vina se stie este ,acolo unde a fost dintotdeauna!>?Se marseaZa mult pe vorbe fara acoperire si oameni de PAIE! ASTA ESTE ADEVARATA REALITATE, CEA DIN TEREN! SEBISUL O SA VA BATA ptr ca sunt mai buni si PRIETENII STIU SI DE CE!?

    0
    0
  6. ASTIA DE LA CERMEI VORBESC DESPRE BODEA SI BUIA ca si cum au fost crescuti de ei acolo in pepiniera lor ! PENIBIL SI NUMAI JILA STIE DE CE?!FOTBALUL IL PACALESTI O DATA, DE DOUA ORI DAR PANA LA URMA TE PEDEPSESTE PTR TOATE FRUSTRARILE DIN TINERETE SI INCEPE SA-TI DEA BOBARNACELE PE CARE LE MERITI CU PRISOSINTA!HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  7. Costea om nebun si frustrat ce sta in Timisoara si nu a reusit nimic in viata pna la varsta asta, vorbeste cu invidie de Jila. Esti bolnav de-a dreptul, nu mai vezi nimic de ciuda si rautatea din tine

    0
    0
  8. Despicati firu-n patru! S-a pierdut UN MECI! Ce-i!? Capat de tara!? BREAKING NEWS!? Viata e cu bune si rele…. si ce ne place noua cand la ALTII e cu rele! Ca la noi fundu-i gol nu vedem! Da’ vedem ca a pierdut „Cermeiu'”! Schimbati subiectu’ baieti! A batut SPANIA pe ARGENTINA cu 6-0! La urma urmei, fanii Cermeiului, stiu ca a fost un „accident”……. si uita-ti ca si anul trecut a fost la fel….? S-a inceput prost returul, dar apoi au recuperat si au terminat asa cum si-au propus, pe locul 8! De ce ar fi frumos fotbalul daca te-ai duce la meci si ai sti ca echipa ta bate „la sigur”! N-am vazut pe niciunde ca Cermeiul a declarat, ca vrea sa promoveze, sau sa joace in Champions League! Noua romanilor ne place sa avem reguli dar sa se aplice doar altora; c-am ca-n circulatia rutiera! Cand e sa ni se aplice noua regulamentul, nu ne place, il interpretam, suntem „vanati”! Da’ la meciul cu Sebisul ma refer! Pe acest precedent, propun oricarei echipe „cu sange in instalatie” sa nu aduca masina salvarii la stadion, 15-89 minute, ce conteaza cat,…..si daca vreun jucator cade pe teren!?! Exista PRECEDENT…. se joaca fara salvare! Cei care nu sunt de specialitate sa se abtina de la comentarii! AMATORISMUL in fotbal e permis, nu si cand „condamni” pe cineva!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button