Șoimii Lipova

Pop: „Victorie muncită, meritată, venită într-un moment foarte potrivit”





Ca în prima parte a campionatului, avântul Lugojului e tăiat de o formație din județul Arad. După Cermei, și Lipova a câștigat în „fieful” bănățenilor, oferindu-i – indirect  – o mare gură de oxigen liderului Șirineasa, care are din nou 8 puncte în fața principalelor sale urmăritoare.

Apoi, victoria, prima a lipovanilor din 2018, îi îndepărtează pe aceștia de zona fierbinte a clasamentului. În plus, maniera autoritară în care s-au impus „șoimii” în Banat oferă o infuzie de moral și încredere în vederea unei alte deplasări, cea de la Bălești. „Sunt foarte fericit, a fost o victorie muncită, meritată, venită într-un moment foarte potrivit. Am învins Lugojul, o echipă de podium și am făcut-o la ei acasă într-o manieră care nu lasă loc la interpretări. Am avut un start de meci foarte bun, am dominat, am construit, am ratat mult mai mult decât adversarii noștri, dar am și marcat de două ori. De abia apoi gazdele au ieșit și ne-au presat, dar am jucat de la egal la egal cu ele și am terminat învingători. Felicit întreaga echipă, toți jucătorii s-au dăruit exemplar, au muncit și au meritat din plin victoria. Mă bucur și pentru juniorul Duță, care a marcat la prima atingere de balon golul ce a limpezit definitiv lucrurile”, a menționat președintele Radu Pop, la finalul partidei din această după-amiază.

Antrenorul „șoimilor” privește și într-o altă „cheie” cele trei puncte. „Obiectivul rămâne construcția echipei în jurul a mulți jucători tineri, dar ai nevoie și de rezultate pentru moral și încredere, ca și confirmare a muncii pe care o depui. Astăzi, băieții au respectat exact ce am pregătit din punct de vedere tactic și au muncit enorm tot meciul pe un teren greu. Îi felicit pe toți, sunt mândru de ei”, a punctat și Flavius Sabău

Pentru „șoimii” lui Flavius Sabău urmează altre trei partide în zece zile, la Bălești și pe teren propriu cu Sebiș și Deva. „Nu am realizat încă nimic, e doar o victorie. Trebuie să rămânem concentrați, să facem și alte puncte”, atenționează președintele Pop.









5 comentarii

  1. Felicitari tuturor, de la presedinte pana la ultima rezerva! Depuneti o munca colosala, ale carei rezultate se vor vedea campionatul viitor!

    0
    0
  2. Daca pierdeau sa vezi ce plin era aici de comenturi .Il spargeau cu criticile si cu mustrarile . Oricum felicitari baieti ati obtinut o mare victorie si din ce am mai auzit ati facut-o intr-un mare fel.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button