UTA Arad

Călărașiul luptă pentru bani și revanșă cu UTA: „Totul sau nimic…E o ambiție mai veche de-a noastră”





La începutul stagiunii, era greu de anticipat o întâlnire Dunărea Călărași – UTA cu gazdele pe primul loc în clasament, iar arădenii pe 10. Cumva, „roș-albii” au parte de stagiunea de tranziție pe care gruparea de pe Dunăre au avut-o stagiunea trecută, după ce la finele campionatului 2015-2016, cele două echipe s-au duelat în primul baraj de promovare în Liga 1.

Atunci, „roș-albii” au trecut de „galben-albaștrii” întorcând scorul din tur (1-3) în prelungiri prin „dubla” lui Cipri Rus. Duminică, atacantul arădean va fi adversarul „Bătrânei Doamne”, însă advesari importanți există și în rândul conducerii. „Trebuie să învingem şi să întrerupem seria de 4 meciuri fără înfrângere a celor de la UTA. E o ambiţie mai veche de-a noastră. Avem nişte revanşe de luat. Anul trecut i-am învins la Călăraşi de două ori. Stă în puterea noastră să câştigăm şi duminică!” a spus Florin Brişan, președintele călărășenilor, care speră ca publicul să fie prezent în număr mare la stadion. „Sper să avem cât mai mulţi suporteri în tribune cu toate că este o zi de sărbătoare. Dacă dorim să avem o echipă reprezentativă a judeţului, trebuie să avem şi suporterii alături” a mai susţinut „oficialul” Dunării pentru www.afcdunareacalarasi.ro.

Însă, jucătorii lui Dan Alexa mai au o miză importantă, aceea de a lua prima specială din partea conducerii până la Paști. „O să vă dezvălui un mic secret. Băieţii au un pachet de patru meciuri de totul sau nimic. Un bonus începând cu meciul de acasă cu Sportul Snagov, continuând cu CS Baloteştiul, UTA Arad şi terminând cu Pandurii Tg. Jiu. Repet, totul sau nimic. În astfel de condiţii putem să facem Paştele liniştiţi, după care o luăm de la zero” a adăugat Brișan.

Liderul Ligii 2, Dunărea Călăraşi, echipă neînvinsă în acest sezon de 22 de meciuri, pare că nu va avea niciun obstacol în a-şi îndeplini obiectivul de a promova pentru prima dată în primul eşalon. Faţă de a treia clasată, Chindia, care ar merge la baraj, are un avans de şapte puncte şi demonstrează în fiecare etapă că e o echipă puternică şi greu de întrecut.

În această săptămână, joi, preşedintele Dunării, Florentin Brişan, a fost la Bucureşti, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, pentru a depune dosarul de licenţiere. Oficialul grupării călărăşene e convins că nu vor fi probleme cu aprobarea sa şi că licenţa va fi luată fără penalităţi.









3 comentarii

  1. E diferență de valoare prea mare…bate Călărași la 3 diferență, dar oricum nu cu ei ne batem la retrogradare, important e să învingem Miroslava, Suceava, Snagov, și pt mine contează foarte mult o victorie cu rivalii violeți deși nici ei nu sunt amenințați cu retrogradarea, deși au avut un buget nici jumătate cât noi, sunt mult mai sus in clasament

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button