Gloria LT Cermei

Anca: „Mă îngrijorează echipa mea, se pare că nu am reușit să suplinim plecările din iarnă” v.s. Oprița: „Șirineasa va pierde 9 puncte, dar riscă și excluderea”





Deși, după o remiză albă la pauză cu Reșița, a dat impresia că-și va căpăta echilibrul pierdut în debutul acestui an după eșecurile interne cu Craiova II și Giarmata, Cermeiul a terminat prin a pierde  la scor și al treilea meci pe teren propriu: 1-4.

Practic, diferența s-a făcut în debutul părții secunde, când bănățenii au marcat de trei ori. „Prima repriză am închis bine poarta, ne-am apărat bine și am încercat câte ceva în atac. În a doua parte, am luat un gol rapid și s-a rupt jocul. Am întâlnit o echipă bună, puternică, dar nu una care să ne fi dominat cap-coadă. Am mai spus, este o serie în care oricine poate să bată pe oricine”, a comentat Radu Anca înfrângerea cu trupa lui Oprița.

Dincolo de cele 9 puncte piedute pe teren propriu, surprinde și ușurința cu care echipa din Țara Sămădăilor primește goluri. S-au adunat nu mai puțin de 15 în trei partide! „Din păcate, mă îngrijorează echipa mea. Față de tur am pierdut trei piese importante, portarul Bodea și atacanții Buia și Mager. Am adus alți jucători, alți juniori, dar se pare că nu am suplinit plecările celor trei. Nu știu ce să zic, mergem înainte, vedem ce reușim să scoatem la Ghiroda. Sper să reușim să ne revenim după seria asta nefastă de trei înfrângeri acasă, mai avem de jucat și reprogramarea cu Sebișul, vom vedea. Obiectivul nostru era să mulțumim un pic lumea care vine la  stadion, dar – din păcate – am pierdut rău și am dat dovadă de o lipsă de atitudine. Le vom rezolva pe toate în interiorul echipei”, a mai explicat Anca, antrenorul principal al Cermeiului.

După acest succes, reșițenii speră în continuare în promovare, mai ales că sunt convinși că liderul Șirineasa ve pierde 9 puncte la comisiile federale pentru nereguli în utilizarea juniorilor în campionatul județean. „Chiar dacă am câștigat la scor, a fost un meci destul de greu. O repriză gazdele s-au ținut bine, noi am ratat, dacă înscriam mai repede se făceau mai multe spații și era mai lejer. Dar, Cermeiul s-a ținut bine, s-a luptat pentru șansa lui. Avem un lot cam restrâns, pe bancă am avut doar juniori, i-am avut suspendați pe Vădrariu și Bărbulescu, iar accidentați pe Liuba și Manole. Sper ca Bactăr să nu aibă probleme după accidentarea de azi. Urmează un meci acasă cu Lugojul,  meci greu, de luptă, dar sper să câștigăm. Vrem să nu mai pierdem până la final și dacă se așează lucrurile și la Federație, după alegeri, noi zicem că Șirineasa va pierde 9 puncte pentru problema echipelor de juniori, dar riscă și excluderea din campionat” a menționat Daniel Oprița, tehnicianul echipei din Valea Domanului. Șirineasa ar fi rtebuit să joace cu cele trei grupe de juniori în județul Gorj, unde are sediul clubul, nu în județul Hunedoara unde s-au gândit ei că pot juca dacă au mutat și echipa amre la Petroșani. Se pare că acest fapt îi va costa nu mai puțin de 9 puncte penalizare pe liderul seriei a patra a ligii a treia!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button