Fotbal judetean

Fără concesii pentru linia verde a „vameșilor”: ACS Socodor – Victoria Nădlac 3-0





Schisma s-a produs la Nădlac, iar odată cu „principalul” Rudolf Lakatos au făcut un pas în spate și câțiva componenții de bază ai echipei, precum Dulhaz, A. Moț, Coriteac, Balaș, R. Lakatos, Gyebnar sau Corbu. Antrenor la grupa de juniori a clubului, Ionuț Tufă a preluat frâiele și la prima echipă, iar azi a debutat la Socodor având la dispoziție o echipă extrem de tânără.

Fiindcă în tur au fost ceva scântei, gazdele au început tare și aveau dublu avantaj după un sfert de oră. În minutul 2, Turcuș a trimis un balon peste apărarea oaspeților, iar Bibarț a finalizat cu „scăriță” peste Pătean. După alte 12 minute, Flueraș a recuperat un balon în careul advers și l-a executat și el pe portarul „vameșilor”. Apoi, sesizând că frageda formație a Victoriei nu poate pune ci adevărat probleme, Socodorul a preferat un joc prelungit de posesie, dar și ratat prea ușor cele 5-6 ocazii bune de a se distanța. De partea cealaltă, nădlăcanii au încercat și ei ceva, dar Mihai Bondea sau O. Bozian nu au putut marca din poziții favorabile. În cele din urmă, a venit și golul de 3-0, de la același Bibarț, care a beneficiat de o nouă pasă lungă a lui Turcuș și a marcat după ce a driblat și portarul.

Cele trei puncte duc formația „galben-albastră” în prima parte a clasamentului. „Aveam o revanșă de luat după partida cu probleme din tur, dar în fața copiilor de la Nădlac nu a fost cu adevărat meci. Am marcat rapid de două ori, după care nu am mai forțat prea mult atacul. A fost o partidă cuminte, câștigată fără probleme pentru o poziție a 6-a de care vom încerca să ținem până la final”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Dincolo, noul tehnician susține că echipa nădlăcană va duce la bun sfârșit acest sezon. „Sincer, îmi pare rău că Rudy (n.a. Lakatos) s-a retras, căci e un sufletist, care a adus acest club unde este acum. În rest, e decizia fiecărui jucător dacă mai vrea să vină la această echipă sau nu. Oricum, noi vom continua în această formulă și vom încerca să facem  figură frumoasă. În ciuda înfrângerii de azi, eu chiar am fost mulțumit de copii. Au fost curajoși, au evoluat cu personalitate, diferența s-a făcut doar la capitolul experiență. Așadar, nu ne e frică de nimic, vom onora cât putem de bine culorile clubului”, a spus Ionuț Tufă, fost portar la Farul Constanța, în Divizia A. Vlad și Nagy au fost absențele „alb-negrilor” azi.

Formații:

Socodor: Vaida – Licker (66 Rafila), Tolan, Molcuț (66 Gherheș), Bragea (82 Șandor) – Flueraș (75 I. Mariș) Fl. Dema, Turcuș, D. Ardelean – Bibarț, Faur.

Nădlac: Pătean – C. Bondea, Luculescu, Grasa (80 N. Covaci), Taloș – D. Caba, Fl. Bondea, M. Bondea, Dancă – Mocriș, O. Bozian.

Arbitri: Tudor Jurcă – Paul Ardelean, Denis Ccalnacov. Observatori AJF: Marius Alexa, Iosif Lovas.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button