UTA Academie

Isac a făcut diferența în derby-ul Vestului la Under 17: ACS Poli – UTA 0-2





Fotbaliștii Under 17 ai „Bătrânei Doamne” au câștigat derby-ul Vestului în cadrul etapei cu numărul 11 a seriei de Vest a Ligii Elitelor. UTA a controlat în totalitate meciul de la Timișoara, „alb-violeții” fiind inexistenții în careul lui Costache.

Deși băieții antrenați de Sandu Gaica și-au creat ocazii încă din prima repriză, tabela a fost deschisă abia în minutul 60, prin Isac. Mijlocașul, care s-a pregătit cu prima echipă în această iarnă, a preluat elegant centrarea lui Dumitru și a trimis un voleu imparabil. Câteva minute mai târziu, tot Daniel Isac a marcat pentru arădeni, după ce a driblat doi adversari și l-a executat pe portarul advers din poziție de unu la unu cu acesta. Scor final: 0-2.

UTA U17: Costache – Haloș, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Gavrilă, Merian – Tăședan.  Au mai jucat: Nistor, Miculescu, Cocriș, Duma

După această partidă, Sandu Gaica s-a limitat la a spune pentru uta-arad.ro: „S-a jucat într-o singură direcție, am controlat meciul de la început până la final. A bătut vântul tare, am reușit să înscriem târziu, în minutul 60, dar victoria este cât se poate de clară. Gazdele nu au avut șut la poartă”.

Miercuri, de la ora 14, pe terenul din Sânnicolau Mic, „roș-albii” dau piept cu liderul CSU Craiova, într-o reeditare a meciului de Cupă, câștigat de arădeni cu 3-0.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button