Fotbal judetean

Meci întors din faze fixe: Frontiera Curtici – Șoimii Șimand 1-2





Nici din a doua încercare a returului, „lanterna roșie” a campionatului nu a reușit să miște clasamentul. După 1-2 la Mailat, scorul s-a repetat dar cu Frontiera Curtici gazdă a celor de la Șoimii Șimand. Și – totuși – „grănicerii” au fost mereu în meci, ba chiar puteau ieși și mai bine după o primă repriză ce a fost la discreția lor.

Având vântul de partea lor, gazdele au prins și…avânt spre buturile lui Vîrzob. Golul nu s-a lăsat prea mult aștepat, iar autorul său a fost Gheorghieș, printr-un voleu din 7 metri, după o centrare a lui Varga și o prelungire cu capul a lui Morar. Curticenii au simțit că se poate, iar Varga a ratat o ocazie imensă de 2-0, finalizând peste poartă din poziție de unu la unu cu goal-keeperul advers. Apoi, „Dopu” Gheorghieș fost agățat în careu în duel cu Balint, dar a continuat faza, iar Tolan a intervenit la timp. Oaspeții au avut o singură ocazie importantă în prima parte, chiar la 0-0, prin Petrila, care a trimis în bară.

Soarta partidei s-a întors după pauză. Larândul lor, „șoimii” au profitat de ajutprul vântului, au atacat mai mult și egalarea a venit rapid. În minutul 53, Berar a fost cel care l-a executat pe Leva direct dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Petrila a amenințat de multe ori buturile adverse, dar golul de 1-2 a venit tot din fază fixă. Experimentatul Buruiană a urmărit un balon ce părea pierdut, iar Leva l-a faultat în careu. Ghergar a marcat de la punctul cu var și a trimis punctele la Șimand.

Marius Ciubăncan a admis faptul că echipa sa a fost norocoasă, astăzi, la Graniță în fața unei echipe schimbată în bine în această vară. „Reprizele au fost împărțite, iar noi ne putem considera norocoși că nu am încasat și golul doi. Apoi, după pauză, am profitat la rândul nostru de vânt, dar și de experiența jucătorilor noștri. Am fost pragmatici și am ieșit câștigători, recuperându-ne rapid punctele pierdute acasă cu Zăbraniul. Îmi pare puțin rău de prietenul meu Flavius Moisă, dar sunt convins că echipa sa va face destule puncte în acest retur”, menționat antrenorul „șoimilor”.

Formații:

Curtici: Leva – L. Olariu, Brozbic, O. Moisă, Abrudan – Morar (61 Turcanu), Gavriș, C. Caba, R. Varga – Liga, Gheorghieș (81 H0rnea)

Șimand: Vîrzob – Balogh, Balint, Engelhardt, Ujoc – Berar (86 Mărcuș), Poșta (46 Deloreanu), Vasile (72 Țigan), Ghergar – V. Mașniță (81 Buruiană), Petrila.

Arbitri: Alexandru Gornic – Lucian Berariu, Remus Naghi. Observatori AJF: Leontin Buda, Andraș Mako.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button