Fotbal judetean

Miei „roș-albi”, la tăiat înainte de Florii: Unirea Sântana – UTA II 7-0





Liga 4-a este utima competiție ca importanță pentru echipa fanion a Aradului, iar asta se reflectă și în rezultate. UTA II s-a prezentat cu rezervele rezervelor la Sântana, iar deznodământul nu putea fi decât o nouă goleadă în poarta lui Debre.

E adevărat, „roș-albii” au și dat peste una dintre echipele cu pretenții ale primului eșalon județean, ce tratează la modul cel mai serios fiecare meci de la venirea lui Cuedan. Așa s-a întâmplat și azi, când „uniriștii” au defilat în fața unei echipe cu o medie de vârstă de 18 ani. „Închizătorul” Mateiu a deschis tabela după numai un sfert de oră, reluând din 2 metri o centrare din corner a lui Martin. Folosit în spatele „vârfului”, Cătălin Martin a dus scorul la 2-0 un minut mai târziu, după pasa lui Prică și un șut plasat. Din nou Mateiu (26) și apoi Peia (31) și Al. Ginghină (33) au clarificat lucrurile până la pauză, iar Capătă (58) și din nou Martin (74), la capătul unei acțiuni personale în care a păcălit trei adversari și a șutat plasat, au blocat tabela la 7-0.

De menționat că la 6-0, utiștii au ratat un penalty obținut de Țârlea, prin Obrad. „A fost singura dată când am ajuns în careul gazdelor, din păcare asta e situația în momentul de față la echipa a doua. Nici nu am cunoscut toți jucătorii pe care i-am avut azi la dispoziție, dar trebuie să înțelegem că UTA e implicată pe alte fronturi mai important decât Liga 4-a”, a menționat Adi Ungur, antrenorul tinerilor „roș-albi”.

Dincolo, Cătălin Martin are tot mai multe realizări din postura „decarului”. „Într-adevăr, mă simt din ce în ce mai bine în acea poziție, sper să-mi ajut echipa și în partidele ceva mai echilibrate, cum, de altfel, cred că va fi cel de miercurea viitoare, de la Horia. Astăzi, nu puteam avea probleme cu o echipă formată sută la sută din copii, care nici nu au prea jucat împreună, s-a pus doar problema diferenței de scor. Mă bucur că au revenit pe teren Avrămuțiu și Parlapan, sunt doi băieți de caracter și valoare, ce ne vor ajuta mult în acest retur. Pentru Remus chiar îmi pare rău că nu a marcat, căci a avut vreo două ocazii destul de mari”, a spus Martin, autorul unei „duble” astăzi.

Formații:

Sântana: Csurka – Paven (46 Olteanu), Bodea, Peia (58 Avrămuțiu), Istin – Mateiu (64 Parlapan), Marc – Al. Ginghină, Martin, Prică (61 Ghiță) – Capătă

UTA: Debre – M. Popa, Gabor, Țăndău (75 Găină), Răzban – Al. Bodri, Turc (40 Moldovan) – Țîrlea, Obrad, Hațegan – Cornean.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Cristian Cășuț, Florin Vesa. Observatori AJF: Iosif Manușov, Daniel Scridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button