Fotbal judetean

Răzvan Fritea își readuce echipa pe podium: CS Ineu – Progresul Pecica 0-1 + FOTO





Duelul la vârful clasamentului din runda cu număru 18 a Ligii a IV-a Arad a fost tranșat de pecicanii lui Marius Grad. Fără a face un meci extraordinar, echipa oaspete și-a atins scopul, dar și pe fondul unei prestații extrem de modeste a zărăndanilor.
La prima și singura fază de poartă din prima repriză, Progresul a trecut în avantaj. Era minutul 9, când Vlad a făcut o cursă pe dreapta, a centrat de pe linia aut în fața porții, unde Răzvan Fritea a pus latul pentru 0-1. Cele două echipe au încercat să construiască, dar apărările au fost extrem de atente. În primul act, am mai consemnat doar câteva șuturi de la distanță, fără pericol pentru Pușcaș, respectiv Rusu.
Tot oaspeții au început mai bine și partea secundă, dar Ed. Varga s-a încurcat la o mingea bună primită de la R. Fritea. Față de alte meciuri, ineuanii au fosr pur și simplu de nerecunoscut la construcție, și ast și pentru că Georgiu nu a fost nici el în apele sale. În schimb, nou intratul Denuț a irosit o bună ocazie din centrul careului „alb-albaștrilor”, mingea trimisă slab de el fiind respinsă de fundași. Șuturi bune din afara careului mare au avut și Răzvan Fritea și Vlad Michel în ultimele minute de joc, dar fără efect pe tabelă.
În chiar ultimul minut de joc, Bercu a luat al doilea galben și a fost eliminat, dar Karmanoczky nu a reușit să profite de superioritatea numerică și a șutat slab din marginea careului mare la ultima ocazie importantă a meciului.
După 2-3 cu Șimandul , Ineul pierde cel de-al doilea meci consecutiv pe teren propriu în acest retur și cade de pe podium. „Am jucat slab, nu am fost lucizi, am ratat puținele ocazii pe care le-am avut. Ei au dat un gol pe o contră, un gol ce le-a adus cele trei puncte și astfel s-a scris istoria acestei partide. Nu prea am avut ce schimbări să fac, aveam doar copii pe bancă. Ne-a lipsit doar Păcurar, nu trebuia să avem probleme. Dar este vorba de atitudine, cred că unii nu au motivație, nu se pregătesc serios pentru meci, doar să bifeze încă o etapă. Suntem plafonați ca și liga în care jucăm”, a fost analiza făcută de Cristi Scuilici la finalul disputei din această dimineață.
Suspendat după eliminarea de pe bancă suferită cu Crișul, Marius Grad și-a dirijat din tribună elevii. „O victorie muncită, cu o echipă bună, cu toate că am avut lotul decimat. Ne-au lipsit Popa, Huțanu și Borteș, toți suspendați, plus căpitanul Arsene, care nu va mai prinde nici o etapă în returul acesta după accidentarea de la Socodor. Pierderea e enormă pentru noi, Mirel are execuții bune, este căpitanul și liderul echipei. Meci de meci jucăm cu improvizații, mutăm de pe un post pe altul, dar încetul-încetul construim o echipă pentru viitor. Principala noastră preocupare este să jucăm un fotbal cât mai bun”, a explicat antrenorul Progresului.
Formații:
Ineu:  Pușcaș – Voștinar (51 Karmanoczky), Spătaru, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci (63 Dragoș), Georgiu, M. Ponta (73 Belei), D. Mâneran – Al. Gligor (63 Rădac).
Pecica: Rusu – Țugulescu, Dolga, Ew Wild, V. Fritea – R. Fritea, Bercu, Marinescu, Ed. Varga (50 Erich Wild) – A. Ponta (73 Denuț), Vlad Michel.
Arbitri: Alin Bolcaș – Alina Mihoc, Silviu Mocanu.
Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Vasile Rad.








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button