Liga a 2-a

Liga a II-a: Puncte prețioase pentru Metaloglobus, Balotești și Luceafărul în zona salvării, UTA coboară două locuri după runda a 27-a!





Sâmbătă, 31 Martie, ora 11.00
Metaloglobus Bucureşti – Ripensia Timişoara  2-1
Ghenovici 14, 94/ Dumiter 88
Academica Clinceni – Luceafărul Oradea  1-2
Al. Popescu 92/ Țînc 43, Neacșa 61
CS Mioveni – Foresta Suceava  2-0
Burnea 50, Florescu 63
CS Baloteşti – ASU Politehnica Timişoara  2-1
Marciuc 56, Cl.Herea 66/ Sorescu 29
Olimpia Satu Mare – Sportul Snagov  0-3 (f,j.)
Chindia Târgovişte – ASA Târgu Mureş   3-0 (f.j.)
Sâmbătă, 31 Martie, ora 12.00
CS Afumaţi – Pandurii Târgu Jiu  2-1
Patriche 20, Avram 33/ Ionică 45
AFC Hermannstadt – Ştiinţa Miroslava  1-0
Dâlbea 19
Duminică, 1 Aprilie, ora 13.00
FC Argeş – Dacia Unirea Brăila  1-0
Buhăescu 82
Duminică, 1 Aprilie, ora 13.30
Dunărea Călăraşi – UTA Arad  2-1
V. Alexandru 11, Rus 44/ Curtuiuș 75
Clasament 
 
Etapa viitoare( 6-7 aprilie 2018): Snagov – FC Argeș, Brăila – Târgoviște, Ripensia – Clinceni, Luceafărul – Mioveni, Suceava – Hermannstadt, Miroslava – Balotești, ASU – Afumați, Pandurii – Călărași, Târgu Mureș – Metaloglobus, UTA – Olimpia








5 comentarii

  1. Așadar dacă pierdem previzibil mâine , cu liderul campionatului, suntem la 4 puncte de retrogradare! Chiar dacă nu picam in c, nici nu vom avea viață ușoară campionatul viitor, in care foarte probabil promovatele vor fi petrolul și u Cluj! Păcat că nu am promovat anul acesta, nu știu când vom mai avea o liga a doua atât de slabă că acum!

    0
    0
  2. La fel ca si in prima liga se face tot posibilul pt a nu retrograda gunoaiele de echipe din bucuresti si de prin haltele din apropierea capitalei.Avem un fotbal murdar si corupt pina in maduva oaselor.

    0
    0
  3. Ma mira rezultatul de la Clinceni,Luceafarul nu este echipa sa bata Clinceniul.Mai ales ca cei din Clinceni au „spate” .Oricum sunt facute jocurile sa intre Sibiul in liga 1 .Daca era presedinte ARADEAN sigur castigam si campionatul. :)) Asa avem primar de Brad si ne kk..m pe noi sa facem un amarat de stadion!numai vorbim de promovare ! SIKTIR FALCA !!!!

    0
    0
    1. Ce treabă are președintele cu liga a doua de fotbal? Sibiul promovează pe merit, faptul că au valoare certifică victoria la scor in fața fcsb-ului, și prezența in semifinalele cupei României, și probabil chiar in finală, fiindcă sunt clar mai buni că Mediaș

      0
      0
  4. Nu sunt motive chiar de scepticism . Și în meciuri mai slabe echipa arata cate ceva . Vedem și noi vede și conducerea ce lipsește . Totul va depinde de fonduri. Cert e că nici un lot și nici un antrenor nu-ți garantează promovarea . Ea vine in urma unei munci asidue sau unei conjuncturi . De conjunctura zic sa ne ferim și să rămânem la prima varianta .Ea cere ceva timp dar poate incepe chiar de acum .. Hai UTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button