Șoimii Lipova

Sabău: „Ca și joc și număr de ocazii am fost peste Sebiș, diferența a fost făcută de un penalty acordat și unul neacordat”





Lipova a încheiat la patru seria de rezultat pozitive din acest început de an. După două remize și tot atâtea victorii a venit înfrângerea din derby-ul cu Național Sebiș. A decis un penalty obținut și transformat de Săulescu în debutul partidei, însă „șoimii” consideră că au fost nedreptățiți de arbitru, care nu a pus mingea pe punctul cu var și pentru ei la hențul în careu al lui Pîslaru. „Trebuia să scoatem ceva din acest meci, căci ca și joc și număr de ocazii am fost peste Sebiș. Diferența a fost făcută de un penalty acordat și unul neacordat. Clar, în opinia noastră. Altfel, am avut și o posesie mai bună, sunt mulțumit de băieți, i-am și felicitat după joc. Păcat că nu am scos nimic, căci în fotbal contează mult și rezultatele, nu numai să fi peste adversar ca și prestație și număr de situații de poartă”, a precizat Flavius Sabău.

Antrenorul Lipovei și jucătorii săi nu au timp să-și lingă rănile, căci în Vinerea Mare joacă din nou pentru trei puncte și tot la Pîncota, cu Deva. „Într-adevăr, programul e greu și încărcat. Dar, avem un lot competitiv, stăm bine și numeric, sunt convins că vom fi la un nivel bun și din punct de vedere fizic. Dar, până la urmă, cel mai important este să facem puncte, ceea ce, din păcate, nu am reușit astăzi”, a adăugat fostul fundaș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button