Liga a 3-a

Meciuri abordabile pentru Sebiș și Lipova înainte de Paști, Cermeiul e deja cu gândul la derby-ul de miercuri, de pe Crișul Alb





Cu excepția primului eșalon, Federația Română de Fotbal nu a programat partide oficiale în Sâmbăta Mare sau în zilele de Paști. Asta înseamnă că mâine e forfotă mare în eșaloanele doi și trei, cu mențiunea că UTA și Cermei au parte de etapă liberă. În schimb, la 72 de ore după ce s-au confruntat în meci direct, Național Sebiș și Șoimii Lipova joacă pentru puncte importante în seria a IV-a a Ligii a 3-a cu adversari până la urmă abordabili. Totodată, cermeianii au declarat că gândul lor zboară deja la derby-ul de miercuri, de la Sebiș, reprogramat prin decizia Comisei de Recurs.

La Ghiroda, sebișenii vânează cel de-al patrulea succes consecutiv: „Atitudinea și concentrarea să fie aceleași!”

Nou promovată în eșalonul trei românesc, ACS Ghiroda a fost surpriza plăcută a primei părți a turului. Apoi, timișenii au pierdut din turație, iar acum navighează în apele liniștite de la mijlocul clasamentului. Victoria de marți cu Cermeiul i-a pus și mai mult pe linia de plutire pe „galben-albaștrii”, care au numai de câștigat din disputa cu Naționalul. „Dăm peste o echipă cu un moral bun după succesul de marți, care nu are ce pierde împotriva noastră. De cele mai multe ori, acest tip de adversari sunt cei mai periculoși, dar, cu tot respectul pentru ei, cheia meciului e la jucătorii mei. Dacă ei vor continua să joace cu aceeași atitudine și concentrare din ultimele partide, atunci e greu să ne stea cineva în față. Un club ca Sebișul nu-și poate propune decât să scoată maxim din fiecare meci, iar partida de la Ghiroda nu face excepție. Nici măcar nu ne interesează clasamentul, avem datoria să câștigăm”, susține Călin Cojocaru, managerul sebișenilor.

Dumitrache este incert în tabăra „alb-albaștrilor” care, cel mai probabil, vor începe în formula: I. Poiană – Poștoarcă, Pîslaru, Basic, Siminic – Sz. Vereș Ruță – Săulescu, Mărgărit, Onțel – Enciu.

Lipova – Deva, pentru revanșă și un Paște (și) mai fericit!

În tur, Șoimii Lipova s-a întors cu un punct de pe arena de la poalele Cetății, dar și marele regret al ratării victoriei. După ce au condus cu 1-0, „șoimii” au fost egalați prin autogolul lui Calvin, iar în cel de-al patrulea minut de prelungire Filimon a ratat un penalty. „Din păcate, am lăsat două puncte la Deva în tur, îmi pare rău și acum că nu am marcat, dar tot ce am de făcut este să dau totul, mâine, pentru o victorie. Deși am pierdut cu Sebișul, moralul a rămas bun, fiindcă după joc și numărul de ocazii suntem conștienți că nu meritam înfrângerea. I-am văzut pe cei de la Deva jucnd săptămâna trecută cu Giarmata, nu ne-au impresionat în mod deosebit, dar între timp au scos un punct la Șirineasa după ce au și condus. Suntem conștienți că-și vor vinde scump pielea și mâine, dar avem încredere în posibilitățile noastre și în victorie. Vrem să ne facem cu toții un Paște și mai fericit după partida de mâine”, spune Vlad Filimon, reprofilat de Flavius Sabău pe postul de fundaș stânga, exact ca și în perioada în care evolua pentru Șoimii Pâncota în Liga 3-a.

Fundașii Iova și Dulap sunt suspendați în dispozitivul „șoimilor”, așa că o posibilă formulă de joc ar putea fi: Iliescu – Kocsis, Calvin, Vasiu, Lupșe – D. Rusu, Poiană, Jichici, Filimon – Vasinc, Trabalka.

 

Ambele partide încep mâine, la ora 17, iar sportarad.ro vă va oferi detalii în timp real de la ambele.









Un comentariu

  1. Sigur cermeiul va lua bătaie și la sebis și vor coborî în clasament in zona retrogradării,era să spun că acolo le este locul!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button