UTA Arad

UTA găzduiește Snagovul duminică, la „matineu”! Ilfovenii mai dispută două partide până la ora întâlnirii de la Șiria





Echipa fanion a Aradului e spectatoare pe puncte în etapa de Paști a ligii secunde la fotbal. Utiștii câștigă la „masa verde” meciul cu Olimpia Satu Mare și tra cu coada ochiului la ceea ce se va întâmpla de astăzi și mâine în cadrul rundei cu numărul 28, ce programează partidele: Snagov – FC Argeș (azi, ora 17), Dacia Unirea Brăila  – Chindia (azi, ora 17), Ripensia – Clinceni, Luceafărul – Mioveni, Miroslava – Balotești (vineri, ora 11), Pandurii – Călărași (vineri, ora 14), ASU Poli – Afumați (vineri, ora 15) și Foresta – Hermannstadt (vineri, ora 16). Metaloglobus este cealaltă echipă ce câștigă la „masa verde” înainte de Paști.

Altfel, Buia și colegii săi au aflat că vor intra din nou pe gazon pentru un meci oficial de abia duminică, 15 aprilie. La Șiria ajunge FC Snagov, una dintre echipele aflate în zona periculoasă a clasamentului, disputa urmând a începe la ora 11. Deși nu este televizat, meciul se joacă duminică pentru că teamul lui Răchită are programată joi, 12 aprilie, restanța cu Dacia Unirea Brăila și are nevoie de trei zile pentru a se recupera cât de cât fizic și a face deplasarea în județul nostru.

Altfel, jucătorii antrenați de Ionuț Popa, Cristi Todea, Cristi Păcurar și Dan Țapoș încheie mâine o săptămână destul de solicitantă cu testul Gacon. Apoi, sunt așteptați la casieria clubului pentru a-și încasa un salar înainte de mini-vacanța de Paști ce se va încheia luni.

15 comentarii

  1. Cu o victorie se intra in normalul parcursului …ANORMAL din ediția asta .!Vor veni multe nume cunoscute viitoarea ediție,dar nu brandurile se vor duela ci bugetele. Hai UTA !!

    0
    0
  2. Probabil pana la sfarsitul turului gazda va fi tot Siria. E strigator la cer in conditiile in care pe Motorul nu se mai joaca de mai bine de un an. Dar vorba mioriticului ,, mai rau sa nu fie”?

    0
    0
    1. Sa-ti fie gura de aur @Sebastian!Doamne ajuta sa fie asa,dar din ce am vazut eu la fata locului sunt si acolo tot 4 muncitori cu permis de conducere de roaba,o placa vibratoare de dimensiuni liliputane si doua gramezi de pietris.
      Posibil ca nu am fost atunci cand se tragea tare….Dar asta nu prea stiu cand sa fi fost?
      Poate ca in zilele de sarbatori,muncitorii sunt mai liberi si vor recupera…..
      Inca ceva:la un teren sintetic nu exista drenaj.Este ca si o prelata.Trebuie rigole de scurgere pe margini,in canalizarea pluviala,ori nici urma inca despre asa ceva!
      Oricum,minuni am mai vazut,dar nu la Arad!
      Poate ca vor lucra pe 3 schimburi si Falca ne va face o surpriza….(urata,ca si deobicei)…
      Lasa Sebastiane…mai mergem la Siria,in pick-nick pana la urmatoarele alegeri.Nu fi trist!
      Inca ma tot intreb si sunt convins ca nu exista un raspuns credibil,oare din ce cauza gazonul perfect de pe UTA,nu a putut fi mutat brazda cu brazda,pe Motorul,in loc sa-l primim la caserola,ca amintire?(la fel cum a si fost adus la regazonarea terenului de pe UTA,pe vremea cand inca nu se numea Francisc Neuman).
      Daca prostia ar durea,nu ar fi loc prin spitale si nici tratament nu exista,se pare….
      Ghinion!

      0
      0
  3. Mare atenție, vor veni să recupereze punctele pierdute cu argesul, daca pierd se afundă in hora retrogradarii

    0
    0
  4. Uta și să vrea nu poate retrage așa că este bine că sunt rodați tinerii ptr sezonul viitor când cred că putem omite pretenții de promovare mai ales că urmează să se termine stadionul! Haide uta! Să batem recasul mic cu juniorii să-l i facem în ciuda lui popica! Cel mai vechi polist!

    0
    0
  5. Hai sa facem un pariu, că derby-ul se joacă pe motorul pelin și giro! Miza cine pierde nu mai postează aici o lună.. vă ține?

    0
    0
    1. Problema e urmatoarea: de 17 luni pe Motorul nu se joaca. Ca va fi meci acolo peste 2 saptamani sau peste 2 luni, nici nu mai conteaza. Dar traim in tara lui ,,mai rau sa nu fie”?

      0
      0
        1. Ti-am explicat dar se pare ca pricepi destul de greu. Marea problema e urmatoarea: sa pui un sintetic pe Motorul dureaza 1 an si jumatate. Cat despre restul comentariului ce sa mai zic: ferice de cei saraci cu duhul?.

          0
          0
    2. Mai omule bun al lui Dumnezeu,@Sebastian,esti rau batut in cap!!!!Eu imi doresc din tot sufletul sa nu mai merg la Siria!Ce nu pricepi?Ce pariu vrei cu noi?
      As paria cu drag si ultimii mei bani,daca m-as pricepe la pariuri,cu riscul ca bucuros i-as pierde daca Motorul va fi gata pana la termenul cu ASU,sperat,vehiculat!
      Daca esti Sebastian Bulumac,poate ca stii tu ceva mai mult decat mine,care merg destul de des pe Motorul si vad cam cu ce elan se aseaza terasamentul si rigolele,parte prevazuta in contractul cu firma galateana….Sau crezi ca pe moldoveni,ii intereseaza acest fapt?NU!Au termen de 30 zile pt a asterne sinteticul,dupa ce primaria isi termina partea de munca!Dar cand va fi asta?De aici pornim,dragule!Cand ne si oprim?….,mai vedem noi!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button