Gloria LT Cermei

Bulza: „Două echipe slabe, dacă am fi jucat în noiembrie altul era rezultatul”





Lunca Teuz Cermei a ajuns la cinci înfrângeri consecutive după restanța de la Sebiș, încasând nu mai puțin de 20 de goluri în aceste confruntări. Dezamăgit și nervos, „principalul” Radu Anca a spus doar atât: „Nu doresc să mai dau declarații, îmi asum rezultatele, poate sunt cel mai slab antrenor. Să dea declarații Cojocaru și cei de la Federație”.

Ceva mai vorbăreț a fost președintele clubului. „Am văzut două echipe slabe, doar că Sebișul a avut noroc la acel contraatac de la 1-0. Fotbalistul nostru de  Liga 2-a (n.a. Sulea) nu face fault, aleargă pe lângă Săulescu 50 de metri și apoi îl lasă să centreze și luăm prea ușor acel gol. Ne-a turnat plumb în picioare și cam asta a fost. Îi felicităm pentru rezultat pe sebișeni, la noi asta este, atât am putut, mergem mai departe. Suntem în cap, sperăm să ne revenim la meciul de sâmbătă cu Becicherecu”, a spus Petre Bulza.

Șeful „sămădăilor” a vorbi și despre „speța” reprogramării partidei, câștigată inițial la „masa verde” de echipa sa. „Ne-a afectat această rejucare, dacă am fi jucat atunci, în noiembrie, altul era rezultatul, eram mai puternici. Fotbalul românesc este așa cum este, nu vreau să vorbesc acum despre asta, să spun lucruri pe care mai apoi să le regret. Iar arbitrajul a fost șmecheresc, așa am pățit și la Ghiroda. În repriza a doua s-a jucat 5 minute, în rest trageri de timp, nu erau mingi de joc. Azi s-a jucat urât pentru un meci de Liga 3-a”, mai crede Bulza.

În ciuda înfrângerilor pe linie din ultima lună de zile, președintele „alb-roșiilor” e convins că echipa sa își va reveni. „Și în tur, până la meciul cu Becicherecu Mic, strânsesem doar 4 puncte. Bătusesm Lipova și am făcut egal la Giarmata. Sper că se va întâmpla la fel și acum, iar de sâmbătă încolo să începem o serie bună de rezultate”.









6 comentarii

    1. interesant cacarjan in noiembrie nu a-ti gasit nici o ambulanta iar ieri au fost fara numar inclusiv elicopteru smurd,pari mot dupa nume da mai mic(adica motucas)

      0
      0
  1. Stima si respect domnule Bulza,pentru tot ceea ce faceti la Cermei!Niciodata,dupa aceste infrangeri consecutive,este impardonabil sa dati vina pe arbirtaje sau trageri de timp adverse!Se intampla uneori,nu va pot contrazice nici cu faptul ca lotul este mult mai slab decat pana in iarna!Corect!Si ca suporter infocat al UTA-ei,va multumesc!
    Dar scoateti va rog cutitul din teaca si taiati in carne vie,pana nu este prea tarziu!
    Dumneavoastra sunteti factor decizional acolo!
    Cand ati observat o relaxare profunda,trebuia sa interveniti imediat!
    Fotbalul nu inseamna prietenie,fac abstractie despre copilul dvs,pt ca la o adica,dvs finantati echipa!
    Scoateti sabia din teaca urgent!La un moment dat,parcursul era atat de bun incat v-ati speriat si dvs,mai ales ca ati fost avertizat sa va cam opriti,pt ca primarul a spus clar ca nu va poate sustine in sus!Cred ca de acolo ati cam franat evolutia!
    Mult succes Cermei!Nu mai irositi puncte a proasta!Va vor costa mult!
    Nu mai fiti atat de ingaduitor!

    0
    0
  2. Ca au tras de timp ieri nu stiu , insa am vazut sebis la meciul cu lipova care au tras grosolan de timp in repriza a 2 , insa nu.de aceea a pierdut cermei , ceva acolo nu merge una e sa puerzi 5 meciuri la limita se intampla , alta e sa iei vreo 16 goluri in 5 meciuri si 3 infrangeri la asa scor acasa

    0
    0
  3. Arbitri, ,Cataline !!! Sti cat sa jucat fotbal la meciul cu Lipova-Sebis? Repriza a doua? 20 de minute !!! Maserul de la Sebis a facut ruptura musculara. Oare cine a tras de timp?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button