National Sebis

Cojocaru: „Scorul e puțin cam dur, Cermeiul – doar într-o pasă proastă. Am uitat deja acest meci, ne gândim la Reșița”





Doar Național Sebiș a revenit pe linia de plutire după derby-ul reprogramat din runda cu numărul 12 a Ligii a III-a (seria a 4-a). Eșecul de la Ghiroda i-a durut rău pe „alb-albaștrii”, care au dat totul în meciul cu vecinii din Cermei, rezultatul fiind un sec 3-0. „Veneam după o înfrângere grea la Ghiroda, aveam mare nevoie de această victorie. Am întâlnit o echipă foarte bună, scorul este puțin cam dur, dar îi felicit pe băieții mei pentru atitudine. Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, trebuie să avem această atitudine meci de meci, la fiecare fază, să gestionăm totul cum trebuie. Astăzi ne-a ieșit jocul, cât despre Cermei pentru mine e clar că nu este de locul pe care se situează acum. Echipa poate mult mai mult, doar că sunt într-o pasă proastă. Noi deja am uitat de acest meci, nu avem timp să ne bucurăm, ci ne gândim la meciul de sâmbătă, cu Reșița. Trebuie să câștigăm meci de meci, asta este mentalitatea pe care vrem să o imprimăm și așteptăm de la jucători atitudine. Nu ne interesează clasamentul, pe el ne vom uita după ultima etapă. Acum, nu există pentru noi decât partida de sâmbătă cu Reșița, pe care vrem să o câștigăm neapărat”, a spus imediat după confruntarea de azi, Călin Cojocaru.

Managerul trupei de pe Crișul Alb a operat trei modificări în „unsprezecele” ce a clacat în Vinerea, iar acestea au dat roade. Tătulea a marcat în prima repriză, iar Onțel și Petculescu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor intrând cu suflu nou de pe bancă. „Trebuia să facem ceva după isprava de la Ghiroda și s-a văzut că nu am greșit. Prospețimea și atitudinea a fost mult mai bună, a dat gol și Tatulea care a fost titular după o perioadă ca rezervă, iar următoarele goluri le-au dat jucători intrați după pauză. Mă bucur și pentru Petculescu, care este în revenire după o accidentare. Avem un lot numeros și apropiat valoric, toți pot să joace titulari. Doar decizia de moment și forma lor sportivă fac diferența între cei care joacă și cei care rămân pe bancă. Dar, avem încredere în toți fotbaliștii pe care îi antrenăm, e nevoie de toată lumea la acest ritm infernal de meciuri, din trei în trei zile”, a adăugat Cojocaru.

După Sebiș – Cermei 3-0, clasamentul la zi al seriei a IV-a a Ligii a 3-a arată astfel:

9 comentarii

  1. „”Trebuie să câștigăm meci de meci, asta este mentalitatea pe care vrem să o imprimăm și așteptăm de la jucători atitudine.””””””””,–––MDAAAAA, DUPA CUM AM SCRIS,. CONTRA ECHIPELOR ARADENE,JUCATI FOARTE BINE! IMPOTRIVA CELOR DOUA ECHIPE TIMISORENE( Giarmata si Ghiroda)))???????( CUM ATI PRINS ZILE RELE TOCMAI CONTRA LOR?????? EXISTA O EXPLICATIE SI DOMNUL COJOCARU O STIE CEL MAI BINE !!! IN REST BAFTA LA RESITA 😉

    0
    0
    1. Ești un om bolnav care trăiește numai in conspirați și minciuni,realitatea e ca te doare ,când vezi Naționalul pe podium ,după mintea ta și echipele din Spania Barcelona și Real au dat meciul echipelor italiene …….un frustrat ca tine ce putea vedea doar scenarii ,realitatea e ca Național are 40 p și e pe podium,Hai Național!

      0
      0
  2. Stai linistit Paul tot aici in liga treia ii vei gasi si la anul pe prietenii tai din sebis. Niciodata nu vor promova mai sus. Nu au mentalitate pentru asa ceva .

    0
    0
  3. Mea culpa,Marius ! Perfecta dreptate. bafta Nationalului !!! Paulica,tu faci comparatie intre Champions League si Liga 3 ?????????????????????? Paul draga te las in continuare sa visezi…….visele nu t-i le ia nimeni .

    0
    0
  4. Sebisul ia bătut ,clar pe cei de la Cermei ,prea multă vorba strica ,fiecare ar trebui sa comenteze de echipa pe care o susține ,băieți nu va culcati pe o ureche ca ne așteaptă un meci infernal sâmbătă

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button