Șoimii Lipova

Lipova încearcă să reediteze prestația și scorul din tur cu liderul Șirineasa: „Ca de fiecare dată, vom încerca să jucăm fotbal și să rămânem neînvinși afară!”





Liderul autoritar al seriei a IV-a a Ligii a 3-a este neînvins după primele 22 de etape și a avut doar cinci sincope. Una dintre ele, chiar prima, Șirineasa a înregistrat-o chiar contra celor de la Șoimii Lipova. La începutul lunii octombrie 2017, Gruia deschidea scorul pentru „alb-negri”, iar Vasinc a egalat cu 16 minute înainte de final.  „Cel puțin acasă, noi am jucat de la egal la egal cu toate echipele, am jucat fotbal. Că nu am reușit întotdeauna să legăm aceste prestații bune cu rezultate pe măsură e un regret al nostru, am plătit cu puncte importante pentru naivitatea noastră. Cu Șirineasa lucrurile au mers bine, egalul fiind mai mult decât meritat”, își amintește Radu Pop, președintele grupării „alb-albastre”.

Sâmbătă, Șirineasa preia rolul gazdei, mari favorite la adjudecarea punctelor. „Când întâlnești cea mai bună și bogată echipă din serie, nu-ți poți propune decât să nu te faci de rușine. Mai ales că jucăm pe terenul lor, unde, mă gândesc eu, vor trage tare să bată după ce au făcut două remize deja în acest retur, cu Sebiș și Deva. Dacă fotbalul ar fi o știință exactă, am fi foarte încrezători atâta timp cât noi am bătut Deva, iar Deva a obținut remiza la Petroșani. Dar, niciun meci nu seamănă cu altul și sâmbătă va conta doar ce se întâmplă pe teren între Șirineasa și Lipova. Ne respectăm adversarul, dar, ca de fiecare dată, vom încerca să jucăm fotbal și să rămânem neînvinși afară în acest retur”, adaugă Pop.

Delegația lipovanilor va călători în Valea Jiului în ziua meciului fără să aibă nici cea mai mică problemă de lot. Dulap și Iova și-au ispășit etapele de suspendare și sunt din nou la dispoziția lui Flavius Sabău. Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Filimon – Cr. Poiană, Dobrean, Jichici, D. Rusu – Vasinc, Trabalka ar putea fi „unsprezecele” aliniat de „șoimi” contra liderului sâmbătă, începând cu ora 17.

Arbitri: Sorin Vădana – Robert Mereș (ambii din Cluj), Adrian Nasc (Câmpia Turzii)

Observatori FRF: Dănuț Sopa (Sibiu), Alin Lupu (Caraș Severin)









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button