Se știu sferurile Cupei României, faza județeană: Glogovăț – Criș se repetă la patru zile după meciul de campionat, divizionarele 5 dau peste Zăbrani și Pecica

Se știu sferurile Cupei României, faza județeană: Glogovăț - Criș se repetă la patru zile după meciul de campionat, divizionarele 5 dau peste Zăbrani și Pecica

La sediul Asociației Județene de Fotbal, s-au tras la sorți partidele din cadrul sferurilor de finală ale Cupei României, faza pe județ. Teoretic, Zăbrani și Pecica ar trebui să aibă misiuni ceva mai ușoare atâta timp cât se deplasează pe terenul celor două divizionare cinci prezente încă în competiție, în timp ce celelalte două dueluri se dispută între formații de Liga 4-a.

Așadar, miercuri, 18 aprilie, începând cu ora 16,30, avem parte de:

CS Glogovăț – Crișul Chișineu Criș

Voința Macea – Victoria Zăbrani

Șoimii Șimand – Unirea Sântana

Podgoria Pîncota – Progresul Pecica

Se joacă o singură manșă, iar dacă scorul rămâne egal la finalul timpului regulamentar, plus prelungiri, se va trece la executarea penalty-urilor. Combatantele nu sunt obligate să folosească fotbaliști Under 21 în Cupa României.

Interesant este că Glogovățul și Crișul se duelează și sâmbătă în campionat, într-o avanpremieră a duelului de peste o săptămână din Cupă.

Facebook Comments
2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.